Autonvuokraus Port-au-Prince, Haiti

Haussa halpa vuokra-auto Port-au-Prince, Haiti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Port-au-Prince, Haiti
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Port-au-Prince, Haiti
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Port-au-Prince: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Port-au-Prince, Haiti
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,7

Comfort

4,9

Kokonaisarvosana

4,5

Value

4,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,4

Comfort

3,4

Kokonaisarvosana

3,6

Value

3,4
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Port-au-Prince, Haiti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Port-au-Prince Mais Gate lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Port-au-Prince

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Port-au-Prince noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Avis ja Budget ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Port-au-Prince COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Port-au-Prince. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Port-au-Prince?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Port-au-Prince, suurin osa käyttäjistämme valitsee Jeep Wrangler keskimääräiseen hintaan 39 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Escape 51 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Jeep Wrangler vuokra-autoja kaupungista Port-au-Prince niinkin alhaiseen hintaan kuin 33 €/pvä ja Ford Escape hintaan 34 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Port-au-Prince, Haiti kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Port-au-Prince kuukauden tammikuu aikana on 27 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Port-au-Prince ovat yleensä korkeat tammikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.


Aloita matkan suunnittelu - Port-au-Prince