GREEN MOTION autonvuokraukset kaupungista Podgorica

Etsi ja vertaa hyviä GREEN MOTION vuokra-autotarjouksia kaupungissa Podgorica

Podgorica, Montenegro
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Podgorica, Montenegro
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Podgorica GREEN MOTION toimipaikat

Alla on tietoja kaikista GREEN MOTION vuokra-autojen sijainneista Podgorica, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

GREEN MOTION

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Tietoja GREEN MOTION autonvuokrauksesta kaupungissa Podgorica

Onko vuokraamolla GREEN MOTION toimipistettä kentällä Podgorica Golubovci lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla GREEN MOTION on 1 toimipaikka kentällä Podgorica Golubovci lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Studentska Bb - Shuttle.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta GREEN MOTION , kun vierailet kaupungissa Podgorica kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat GREEN MOTION autoja kaupungissa Podgorica pitävät enemmän Mini ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Mini vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 18 €/päivä ja 14 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Podgorica?

Vuokraamolla GREEN MOTION on 7 toimipistettä kaupungissa Podgorica. Käyttäjiemme mukaan suosituin GREEN MOTION toimipiste kaupungissa Podgorica sijaitsee osoitteessa Studentska Bb - Shuttle. 89 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat GREEN MOTION auton kaupungissa Podgorica teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Podgorica hinnat?

autoa Podgorica hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Podgorica?

71 toimijaa on valittavissa autoa Podgorica syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Podgorica?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Podgorica. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Podgorica?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Podgorica, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Podgorica

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.