SURPRICE CAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Podgorica

Etsi ja vertaa hyviä SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Podgorica

Podgorica, Montenegro
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Podgorica, Montenegro
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Podgorica SURPRICE CAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Podgorica, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

SURPRICE CAR RENTAL

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Podgorica

Onko vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL toimipistettä kentällä Podgorica Golubovci lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL on 1 toimipaikka kentällä Podgorica Golubovci lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Podgorica Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL , kun vierailet kaupungissa Podgorica kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat SURPRICE CAR RENTAL autoja kaupungissa Podgorica pitävät enemmän Pienikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Pienikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 107 €/päivä ja 107 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Mikä on vuokraamon SURPRICE CAR RENTAL halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Podgorica?

Keskimääräisellä 56 €/päivä hinnallaan Edullinen on on halvin SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotyyppi kaupungissa Podgorica (28 % halvempi kuin kallein SURPRICE CAR RENTAL vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 50 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata SURPRICE CAR RENTAL auton vieraillessaan kaupungissa Podgorica valitsivat Edullinen säästääkseen rahaa. Muista, että SURPRICE CAR RENTAL tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kuinka monta SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Podgorica?

Kaupungista Podgorica löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka SURPRICE CAR RENTAL omistaa. Osoitteessa Podgorica Airport, Podgorica sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 87 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat SURPRICE CAR RENTAL auton kaupungissa Podgorica noutivat kulkuneuvon osoitteessa Podgorica Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Podgorica hinnat?

autoa Podgorica hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Podgorica?

71 toimijaa on valittavissa autoa Podgorica syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Podgorica?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Podgorica. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Podgorica?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Podgorica, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Podgorica

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.