Autonvuokraus Manama, Bahrain

Haussa halpa vuokra-auto Manama, Bahrain? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Manama, Bahrain
3. helmikuu — 10. helmikuu
Sama palautus
Manama, Bahrain
to 3/2
Keskipäivä
to 10/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Manama: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Manama, Bahrain
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Value

9,3
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Manama, Bahrain kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Manama Bahrainin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Manama

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Manama noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz, Budget ja Europcar ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Manama COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Manama. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Manama, Bahrain autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Manama sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Manama. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Manama, Bahrain?

  60 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Manama, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Manama ovat 80 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Manama huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Manama?

  Keskimääräiseen hintaan 22 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 9 €/pvä), Hyundai Accent vuokra-autot kaupungissa Manama on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Focus vuokraaminen kaupungissa Manama keskimääräiseen hintaan 20 €/pvä (12 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Volvo XC90 vuokra-autoja kaupungissa Manama?

  Vuokraamolla Europcar on Volvo XC90 (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Manama. Voit odottaa vuokraavasi Volvo XC90 kaupungissa Manama vuokraamosta Europcar 127 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Manama, Bahrain kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Manama sademäärä on 10 mm ja keskilämpötila 16 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Manama parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Manama kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Manama. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Manama vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Class Compact SUV.


Aloita matkan suunnittelu - Manama