Regent Rent A Car autonvuokraukset kaupungista Manama

Etsi ja vertaa hyviä Regent Rent A Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Manama

Manama, Bahrain
5. December — 12. December
Manama, Bahrain
Tue 5/12
Keskipäivä
Tue 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Manama Regent Rent A Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Regent Rent A Car vuokra-autojen sijainneista Manama, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Regent Rent A Car

4 sijaintia

Tietoja Regent Rent A Car autonvuokrauksesta kaupungissa Manama

Onko vuokraamolla Regent Rent A Car toimipistettä kentällä Manama Bahrainin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Regent Rent A Car on 1 toimipaikkakentällä Manama Bahrainin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Regent Rent A Car löytyy osoitteesta Road No , Hidd.

Kuinka monta Regent Rent A Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Manama?

Vuokraamolla Regent Rent A Car on 4 toimipistettä kaupungissa Manama. Heidän Road No , Hidd toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 54 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Regent Rent A Car auton kaupungissa Manama, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Regent Rent A Car Road No , Hidd toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Manama hinnat?

autoa Manama hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Manama?

44 toimijaa on valittavissa autoa Manama marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Manama?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Manama. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Manama?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Manama. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Manama

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.