Autonvuokraus Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Lontoo Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä vuokra-autoista

ke 15.12.
Keskipäivä
la 18.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Vertaile autonvuokrauksen hintoja kentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Valitse autotyyppi, jonka haluat vuokrata, ja vertaa päivittäisiä hintoja vuokraamojen välillä
Pienikokoinen
Suosituin autovuokraamo, mistä vuokrata Pienikokoinen auto joulukuu aikanaGREEN MOTION 0 % suositumpi1 käyttäjä on etsinyt Pienikokoinen vuokra-autoja GREEN MOTION vuokraamolta kentältä Heathrow lentokenttä kuun joulukuu aikana
Keskimääräinen vuokrahinta Pienikokoinen autolle joulukuu aikana Heathrow lentokenttä kentällä29 € per päivä21 % kalliimpi kokonaiskustannus29 €/päivä hinnalla Pienikokoinen auton vuokraaminen joulukuu aikana on 21 % kalliimpi kuin muina kuukausina

Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Ford Focus

24 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Volkswagen Golf

27 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
avis

Avis

Central Heathrow Loc, TW6 2QA

Arviopisteet 8,5/10 7 arvostelujen perusteella

Volkswagen Golf 27 €/pvä
greenmotion

GREEN MOTION

Holiday Inn M4J4, 239 Sipson Road, UB7 0JU

Arviopisteet 6,3/10 17 arvostelujen perusteella

Ford Focus 16 €/pvä

Kuinka päästä Lontoon Heathrow’n lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Jos olet juuri saapunut Lontooseen ja haaveilet jo ajelevasi ympäri Englannin kaunista maaseutua, saat auton helposti käyttöösi jo lentokentältä. Halvat vuokra-autot odottavat matkailijoita Heathrow’n lentokentän jokaisessa terminaalissa, joten vuokraamoa ei tarvitse lähteä etsimään kaukaa. Autovuokraamojen palvelupisteet löytyvät saapuvien lentojen aulasta, ja niihin pääsee helposti kävellen. Jalkaisin matka on lyhyt, ja lentokentällä on suunnistamista helpottavia opasteita, joiden avulla löydät varmasti perille. Sadesäällä ei tarvitse edes poistua terminaalirakennuksesta. Heathrow’n lentokentältä on todella helppoa hankkia vuokra-auto niin lyhyelle viikonloppulomalle kuin pidemmällekin autoreissulle. Lentokentällä matkailijoita palvelevat kaikki tunnetuimmat autovuokraamoketjut. Laajan tarjonnan ansiosta jokaiselle saapuvalle matkalaiselle löytyy omaan tarkoitukseen sopiva ajoneuvo, joka mahdollistaa sujuvan liikkumisen matkan aikana. Valikoimaa löytyy pienistä autoista aina suuriin katumaastureihin. Jos et halua autoa mukaasi vielä lentokentältä, käytä hyväksesi autovuokraamoiden toimipisteitä keskustan alueella. Lontoossa autovuokraamoja löytyy esimerkiksi juna-asemilta.

Kuinka palautan vuokra-autoni Lontoon Heathrow’n lentokentälle?

Jokaisella autovuokraamolla on Heathrow’n lentokentälle oma palautusalueensa. Alueiden tarkka sijainti kannattaa selvittää hyvissä ajoin ennen auton takaisin palautusta, jotta tietää, minne vuokra-auto tulisi ajaa. Heathrow’n lentokenttäalue on todella laaja, joten aikaa sen ympäristössä suunnistamiseen voi kulua paljon, jos ei etukäteen selvitä oikeaa reittiä auton palautuspisteelle. Lentokentän alueella on onneksi myös opasteita, joita seuraamalla löydät perille. Ennen auton vuokrausta on hyvä ottaa kuvat kaikista mahdollisista lommoista ja naarmuista, jotka vuokra-autosta jo löytyvät. Auton kunto kannattaa myös aina tarkastaa ennen sen palautusta. Näin voi todistaa, missä kunnossa auto on ollut ennen ja jälkeen vuokrauksen. Kenellekään ei näin jää epäselväksi, onko vuokrauksen aikana sattunut uusia vahinkoja. Autot pitää myös yleensä palauttaa täydellä tankilla, ellei vuokraamon kanssa ole toisin sovittu. Jos auto palautetaan vajaalla tankilla, voivat autovuokraamot veloittaa polttoaineesta lisämaksua. Useat vuokraamot operoivat ympäri vuorokauden, joten auton voi palauttaa vapaasti haluamaansa kellonaikaan.


Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraukseen Lontoon Heathrow’n lentokentällä?

Auton vuokraamiseen tarvitaan ainakin ajokortti ja passi – monesti näillä kahdella pääsee jo hyvin pitkälle. Lähes kaikki autovuokraamot vaativat myös luotto- tai pankkikortin asiakkailtaan. Yleensä luotto- tai pankkikortin tiedot vaaditaan jo varausta tehdessä siltä varalta, että autolle sattuisi jonkinlainen vahinko tien päällä. Suomalainen ajokortti riittää mainiosti henkilöauton vuokraamiseen Iso-Britanniassa. Kansainvälinen ajokortti on suositeltava olla mukana ulkomaille matkustettaessa, mikäli suunnitelmissa on automatkailu, mutta Iso-Britanniassa se ei ole pakollinen. Kansainvälinen ajokortti voi kuitenkin olla hyvä lisäturva esimerkiksi vahingon sattuessa. Lontoon seudun autonvuokraamot voivat vaatia jopa 25-vuoden iän asiakkailtaan, mutta jotkut yritykset vuokraavat autoja myös nuoremmille, jo täysi-iän saavuttaneille kuljettajille. Tämä kannattaa selvittää etukäteen autovuokraamon kanssa. Maksu on helpointa ja turvallisinta hoitaa luotto- tai pankkikortilla, mutta autovuokraamot hyväksyvät pääsääntöisesti maksut myös käteisellä. Jos maksat käteisellä, muista vaihtaa tai nostaa paikallista valuuttaa ennen vuokraamon palvelupisteelle suuntaamista.

Mitä palveluita Lontoon Heathrow’n autovuokraamot tarjoavat?

Heathrow’n lentokentän autonvuokraamot tarjoavat useita eri lisäpalveluita vakuutuksista autojen lisävarusteisiin. Yhdellä maailman suurimmista lentokentistä autovuokraamojen valikoima on usein tavallistakin laajempi. Jos haluat vuokrata auton lentokentältä, osa vuokraamoista palvelee ympäri vuorokauden. Tämä helpottaa vuokraamoissa asiointia huomattavasti. Jotkut vuokraamot suljetaan aamuyön tunteina, eikä näissä palvelupisteissä ole aamuöisin paikalla myöskään päivystävää henkilökuntaa. Lentokentän autovuokraamoissa on yleensä käytettävissä Wi-Fi-yhteys, ja monet vuokraamot tarjoavat mahdollisuutta kannettavan wifi-laitteen vuokraukseen. Vuokraamoihin on myös esteetön kulku, joka mahdollistaa perille pääsemisen pyörätuolilla.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Heathrow lentokenttä?

Yhteensä 35 autovuokraamoa löytyy kentältä Heathrow lentokenttä. Suosituin niistä ovat Avis, Central Heathrow Loc sekä GREEN MOTION osoitteessa Holiday Inn M4J4, 239 Sipson Road.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Heathrow lentokenttä?

100 % käyttäjistämme etsivät luokan Pienikokoinen autoja kentällä Heathrow lentokenttä, mikä tekee niistä suosituimman ajoneuvotyypin. Avis on suosituin vuokraamo kentällä Heathrow lentokenttä, joka tarjoaa Pienikokoinen vuokra-autoja. Käyttäjämme ovat löytäneet Pienikokoinen autonvuokraustarjoksia kentältä Heathrow lentokenttä Avis tarjoamana jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 27 €/pvä. Jos etsit luokan Pienikokoinen autoja Volkswagen Golf sekä Ford Focus ovat suosituimmat automallit.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Heathrow lentokenttä?

Vuokraamon GREEN MOTION Ford Focus malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Heathrow lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 24 €/pvä vuokraamosta GREEN MOTION . Vuokraamon GREEN MOTION Ford Focus autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 24 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Heathrow lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Heathrow lentokenttä?

Vuokraa auto kentältä Heathrow lentokenttä 13 päivää ennen matkaa saadaksesi osuvimman tarjouksen. Vuokra-auto maksaa keskimäärin 15 €/pvä, kun varaus tehdään 13 päivää ennen. Autonvuokraus viikonloppuisin kentältä Heathrow lentokenttä on keskimäärin 41 €/pvä, ja arkipäivä 25 €/pvä. Jos aikataulusi joustavat, harkitse auton vuokraamista kentältä Heathrow lentokenttä tammikuu keskimääräisten hintojen ollessa alimmillaan - 19 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Heathrow lentokenttä?

10 kokonaisarviopisteillä 2 momondon käyttäjien arvostelujen perusteella, National on korkeimmat arviopisteet saanut autovuokraamo kentällä Heathrow lentokenttä. Käyttäjien mukaan myös vuokraamo keddy by Europcar on luotettava, ja se sijaitsee kentällä Heathrow lentokenttä. Vuokraamon saama keskimääräinen arviopistemäärä on 10 perustuen 1 arvosteluun. Käyttäjien antaman palautteen perusteella Enterprise on kolmanneksi paras yritys, jonka keskimääräinen luokitus on perustuen8,8 41 arvosteluihin.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Heathrow lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä Heathrow lentokenttä maksaa keskimäärin 26 €/pvä. Autonvuokraus viikoksi maksaa keskimäärin 206 €. Jos haluat vuokrata auton kentältä Heathrow lentokenttä kuukaudeksi käyttäjämme maksavat yleensä keskimäärin 2364 €. Nämä hinnat vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

Volkswagen Golf ja Ford Focus automallit lentokentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Volkswagen Golf vuokrahinnat lentokentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 27 €/päivä ja alhaisimmillaan 27 €/päivä. Ford Focus vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 24 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 16 €/pvä.


Autonvuokraus Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Lontoo Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00