Autonvuokraus Kuwait, Kuwait

Haussa halpa vuokra-auto Kuwait, Kuwait? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuwait, Kuwait
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Kuwait, Kuwait
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Kuwait: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kuwait, Kuwait
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

7,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

5,7

Value

5,2
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kuwait, Kuwait kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Kuwaitin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kuwait

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kuwait noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Thrifty, Budget ja Dollar ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Kuwait autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Kuwait, Kuwait autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Kuwait olevat suositut autovuokraamot, kuten Thrifty, Budget ja Dollar tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Kuwait, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kuwait, Kuwait?

  60 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Kuwait, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kuwait ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Kuwait huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kuwait?

  Hyundai Accent ja Ford Explorer automallit kaupungissa Kuwait ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Kuwait voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 23 €/päivä ja alhaisimmillaan 1 €/päivä. Ford Explorer vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 90 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 38 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Kuwait?

  Sixt on suosituin vuokraamo kaupungissa Kuwait, jolla on tarjolla Audi A4 vuokra-autoja. Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Kuwait maksavat noin 169 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Sixt.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Kuwait kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Kuwait.


Aloita matkan suunnittelu - Kuwait