Dollar autonvuokraukset kaupungista Kuwait

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kuwait

Kuwait, Kuwait
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Kuwait, Kuwait
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kuwait Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Kuwait, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Dollar

4 sijaintia

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Kuwait

Onko vuokraamolla Dollar toimipistettä kentällä Kuwaitin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kentältä Kuwaitin kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Dollar autonvuokrauskeskuksen osoite on Gazali Expresway Kuwait Int Ap.

Tarjoaako Dollar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Kuwait?

Kyllä, vuokraamo Dollar kaupungissa Kuwait tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Dollar vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Dollar puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kuwait?

Vuokraamolla Dollar on 4 toimipistettä kaupungissa Kuwait. Käyttäjiemme mukaan suosituin Dollar toimipiste kaupungissa Kuwait sijaitsee osoitteessa Gazali Expresway Kuwait Int Ap. 71 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Dollar auton kaupungissa Kuwait teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kuwait hinnat?

autoa Kuwait hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kuwait?

syyskuuta 2023 alkaen 37 toimijaa on valittavissa autoa Kuwait osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kuwait?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Kuwait. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kuwait?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Kuwait. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuwait

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.