Dollar autonvuokraukset kaupungista Kuwait

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kuwait

Kuwait, Kuwait
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Kuwait, Kuwait
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kuwait Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Kuwait, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Value

7,0

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Kuwait

Jokaisella Dollar autovuokraamon toimipisteellä kentällä Kuwait tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Dollar on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Kentältä Kuwaitin kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Dollar autonvuokrauskeskuksen osoite on Gazali Expresway Kuwait Int Ap.

Kyllä, vuokraamo Dollar kaupungissa Kuwait tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Dollar vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Dollar puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.