Hertz autonvuokraukset kaupungista Kuwait

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kuwait

Kuwait, Kuwait
4. joulukuu — 11. joulukuu
Kuwait, Kuwait
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kuwait Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Kuwait, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

5 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Kuwait

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Kuwaitin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Kuwaitin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (Gazali Expressway).

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Kuwait?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Kuwait (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kuwait?

Gazali Expressway on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Kuwait löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 85 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Gazali Expressway sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kuwait hinnat?

autoa Kuwait hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kuwait?

marraskuuta 2023 alkaen 37 toimijaa on valittavissa autoa Kuwait osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kuwait?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Kuwait. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kuwait?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Kuwait. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuwait

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.