Autonvuokraus Gatineau, Quebec

Haussa halpa vuokra-auto Gatineau, QC? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Gatineau, QC, Kanada
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Gatineau, QC, Kanada
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Gatineau: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Gatineau, QC
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

9,0

Value

9,1
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Gatineau, QC kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Gatineau

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Gatineau noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise, Hertz ja Avis ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Gatineau COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Gatineau. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Gatineau, QC autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Gatineau vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Gatineau, kuten Enterprise, Hertz ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Gatineau, QC?

  Kun ajat Gatineau kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Gatineau kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 110 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Gatineau?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Gatineau on Hyundai Elantra ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Hyundai Accent. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Elantra tarjouksia kaupungissa Gatineau keskimääräiseen hintaan 28 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 14 € per päivä. Mallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Gatineau maksaa yleensä keskimäärin 28 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 13 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Cadillac XTS vuokra-autoja kaupungissa Gatineau?

  Enterprise on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Cadillac XTS vuokra-autoja kaupungissa Gatineau. Malli Cadillac XTS maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Enterprise 58 €/pvä keskimäärin.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Gatineau kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Gatineau autonvuokrausta.

 • Onko sää kaupungissa Gatineau samanlainen kuin muualla Quebec alueella?

  Ilmasto alueella Quebec kuukauden tammikuu aikana on yleensä −9 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 78 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Gatineau lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Gatineau