Varaa lentoja Ethiopian Air lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

Tietoa kohteesta Ethiopian Air

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Ethiopian Air suosituista reiteistä

Halvin reitti

32 €

Suosituin reitti

VIE - CPH

Lyhin lento

0t 40m

Pisin lento

1t 45m
Halvin Ethiopian Air lentämä reitti on Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema - Oslo Gardermoen hintaan 32 €
Lento kohteesta Wien Vienna Intl kohteeseen Kööpenhamina on tällä hetkellä suosituin Ethiopian Air reitti
Nopein Ethiopian Air lentoreitti on Blantyre (BLZ) - Lilongwe (LLW) ja sen kesto on 0t 40m
Pisin Ethiopian Air lentämä reitti on Wien (VIE) - Kööpenhamina (CPH) ja sen kesto on 1t 45m

Ethiopian Air arvostelut

7,4
HyväPerustuu 836 vahvistettuun arvosteluihin
7,5Koneeseennousu
7,8Henkilökunta
7,4Mukavuus
7,0Viihde
7,0Ateriat

Järjestä:
10,0 Upea
KAYAK
Not bad to say

Tietoja lentoyhtiöllä Ethiopian Air lentämisestä

Mikä on Ethiopian Airlinesin kanta-asiakasohjelma?

Ethiopian Airlinesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Shebamiles. Ohjelmaan voi liittyä kuka vain täysin ilmaiseksi. Liittyminen onnistuu helposti yhtiönverkkosivuilla. Varaa Ethiopian Airlines -lennot ja alat ansaita lentopisteitä. Myös muiden Star Alliancen jäseninä olevien lentoyhtiöiden lennoista voit ansaita pisteitä. Kanta-asiakasohjelmaan kuuluu useita eri tasoja ja miten enemmän lennät Ethiopian Airlinesilla, sitä ylemmälle tasolle pääset. Korkeammilla tasoilla saat yhä parempia etuja. Tarvittaessa voit myös ostaa lisää pisteitä, jos haluat saavuttaa seuraavan palkinnon nopeammin. Tämän lisäksi pisteitä voi lahjoittaa tai siirtää ystäville tai perheelle. Ansaitut pisteet voi käyttää helposti esimerkiksi ylimääräisten matkatavaroiden maksamiseen tai mieluisan paikan valitsemiseen lennolta.

Kuinka paljon matkatavaroita voin ottaa mukaan Ethiopian Airlinesin lennolle?

Sallittujen matkatavaroiden määrä riippuu siitä, missä luokassa lennät. Yleisesti Ethiopian Airlinesin lennot sallivat turistiluokassa matkustaville ilmaiseksi korkeintaan viiden kilon käsimatkatavaran. Tämän lisäksi mukaan voi ottaa esimerkiksi pienen käsilaukun tai kannettavan tietokoneen. Soittimia voi kuljettaa matkustamossa käsimatkatavarana, jos niiden mitat eivät ylitä sallittua kokoa. Sallittu koko on 23x40x55cm. Ensimmäisessä luokassa tai business-luokassa matkustavilla asiakkailla saa olla mukana kaksi käsimatkatavaraa. Ruumaan meneviä matkatavaroita asiakkaalla voi olla korkeintaan kaksi kappaletta ja ne saavat painaa kukin korkeintaan 23 kg. Voit ottaa mukaan myös urheiluvälineitä. Jos mitat ja paino eivät ylitä sallittuja rajoja, urheiluväline voidaan laskea tavalliseksi matkatavaraksi, josta ei tarvitse maksaa lisähintaa. Jos urheiluväline kuitenkin painaa enemmän kuin 23 kg tai on pidempi kuin sallittu 158cm, tulee siitä maksaa lisähintaa. Voit lisätä lisämatkatavaran helposti tilaukseesi esimerkiksi varauksen yhteydessä tai jälkeenpäin lentoyhtiön verkkosivuilta. Ethiopian Airlines -varaukset voit tarkistaa helposti yhtiön verkkosivuilta. Varauksen yhteydessä näet, kuinka paljon voit ottaa mukaan matkatavaroita.

Voinko lentää lemmikin kanssa Ethiopian Airlinesilla?

Ethiopian Airlines -lennolle voit ottaa lemmikin mukaan matkustamoon, jos kyseessä on kissa tai koira. Lemmikin tulee olla sille tarkoitetussa kuljetuskopassa. Lemmikki ja sen kuljetuskoppa eivät saa painaa enemmän kuin kahdeksan kiloa. Tämän lisäksi sallitun kuljetuskopan mitat ovat korkeintaan 55x40x20cm. Lemmikin ja kuljetuskopan koko tulee ilmoittaa lentoyhtiölle varauksen yhteydessä. Ethiopian Airlines -lennot sallivat opaskoirat, jotka on koulutettu avustamaan esimerkiksi kuuroja tai sokeita, ja joista matkustaja on riippuvainen, matkustaa ilmaiseksi matkustamossa. Muista kuitenkin ilmoittaa opaskoirasta lentoyhtiölle hyvissä ajoin etukäteen.

Onko lentoyhtiöllä Ethiopian Air lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Ethiopian Air lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 6 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Ethiopian Air operoi?

Rooma Leonardo da Vinci, Beirut Rafik Haririn kansainvälinen lentoasema ja Addis Abeba Bole ovat suosituimmat lentokentät, joissa Ethiopian Air operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Ethiopian Air strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Ethiopian Air lennon tilan?

Tarkista Ethiopian Air lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Ethiopian Air lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Ethiopian Air lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Ethiopian Air lentoyhtiölle numeroon +251 116 656 666 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa ethiopianairlines.com.

Mikä on halvin kotimainen Ethiopian Air lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Lilongwe Intl kentälle Blantyre Chileka 0 välilaskulla hintaan 86 € on halvin Ethiopian Air kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Ethiopian Air lennon, niin kentältä kentältä Blantyre Chileka kentälle Lilongwe Intl lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 54 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen Ethiopian Air lento?

Lento kentältä kentältä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kentälle Oslo Gardermoen on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Ethiopian Air valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 60 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Ethiopian Air lento on:
- kentältä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kentälle Oslo Gardermoen
- 32 € per lippu
- 0 välilaskulla


Ethiopian Air lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Ethiopian Air lennon tila
to 11/30

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi