Hotellit Tartto: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 218 hotellille kohteessa Tartto, Viro

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Tartto

Löydä hyvä ja halpa hotelli Tartto työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Tartto

Tartu toomkirik
Estonian National Museum
Inglisild

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Tartu toomkirik?

momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotellia niille, jotka haluavat yöpyä lähellä nähtävyyttä Tartu toomkirik. Tämän alueen hotellit maksavat keskimäärin 53 € per yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Tartu toomkirik ovat tyypillisesti 19 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Tartto, missä keskihinta on 66 €.

Hotellit lähellä Tartu toomkirik

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Estonian National Museum?

Alapuolella on 12 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Tartto alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Estonian National Museum. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Estonian National Museum on 53 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Estonian National Museum ovat tyypillisesti 19 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Tartto, missä keskihinta on 66 €.

Hotellit lähellä Estonian National Museum

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Inglisild?

Jos etsit hotellia kaupungista Tartto läheltä Inglisild niin sinulla on onnea. momondo suosittelee 12 hotelleja lähellä Inglisild ja hotellit maksavat keskimäärin alueella 55 €/yö. Hinta voi vaihdella sesongin mukaan. Hotellit lähellä Inglisild ovat tyypillisesti 17 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Tartto, missä keskihinta on 66 €.

Hotellit lähellä Inglisild

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Tartto?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Tartto
Matalasesonki
huhtikuu
Huippusesonki
helmikuu

edullisin kuukausi yöpyä

46 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

50 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
35 € - 128 €
Kallein viikonpäivä
tiistai
Halvin viikonpäivä
maanantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

62 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

54 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Tartto on: 1-2 tähteä, 35 päivää ennen. 3 tähteä, 86 päivää ennen.
1-2 tähteä
38 € - 44 €
3 tähteä
62 € - 75 €
4-5 tähteä
98 € - 124 €

Tartto matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Tartto

Miten löytää hyvä hotelli Tartossa?

Hyvän hotellin löytäminen Tartosta on kohtuullisen helppoa, sillä vaikka kaupunki onkin suosittu matkakohde, ovat sen majapaikat vain harvoin täyteen buukattuja. Hotellin voi varata melko joustavalla aikataululla, mutta mitä aiemmin hotellivarausta ryhtyy valmistelemaan, sitä enemmän matkailijalla on valinnanvaraa. Tartto on keskisuuri virolaiskaupunki, jossa suurin osa majoituspaikoista on keskitasoisia noin kolmen tähden hotelleja, hostelleja tai huoneistomajoituskohteita. Hotellien palvelu- ja hintataso siis vaihtelee. Viiden tähden luksusta tarjolla ei juurikaan ole, ja esimerkiksi uima-altaat ja kylpyammeet eivät kuulu hotellien vakiovarustukseen. Helpoiten hotelleja voi vertailla esimerkiksi momondon hotellivertailutyökalun avulla, ja avuksi valimatkojen hahmottamisessa kannattaa ottaa myös netistä kartta. Miltä alueelta hotelli Tartossa kannattaa valita, riippuu matkailijan mielenkiinnon kohteista. Kohtuuhintaista ja budjettiluokan majoitusta on kaikilla alueilla.

Miten viettää edullinen loma Tartossa?

Edullinen loma Tartossa on täysin mahdollinen, sillä Suomen hintatasoon verrattuna Tartto on melko edullinen matkailukaupunki. Majoittuminen voi olla hinnaltaan edullista tai suorastaan halpaa riippuen siitä, minkä tason majoituksen kaupungista valitset. Etsi myös hyviä hotellitarjouksia, etenkin jos matkasi sijoittuu kesälomasesonkiin. Ostoksilla käynti on Tartossa, kuten muissakin virolaiskaupungeissa, Suomeen verrattuna suhteellisen edullista, ja esimerkiksi ruoka ja monet vaatteet ja asusteet ovat kaupungissa kohtuuhintaisia. Monissa ravintoloissakin voi syödä edullisesti, ja etenkin yliopisto-opiskelijoiden suosimilta alueilta voi bongata budjettiystävällisiä ruokapaikkoja. Budjettimatkailija voi nauttia täysin ilmaiseksi esimerkiksi Tarton vanhan kaupungin tunnelmasta, Emajoen maisemista ja kaupungin puistoista.

Liikkuminen Tartossa?

Tartto on hyvä kävelykaupunki, sillä etenkin keskusta on suhteellisen kompaktin kokoinen. Vanhaa kaupunkia pääsee tutkimaan ehdottomasti parhaiten jalkaisin, sillä sen alueella on paljon kävelykatuja. Kaupungin julkinen liikenne pyörii linja-autojen voimin, ja kertalipun busseihin voi ostaa suoraan kuskeilta. Taksilla liikkuminen on edullista varsinkin Suomeen verrattuna, mutta käytä ainoastaan virallisia taksiyhtiöitä.

Voiko hotellin varata Tartossa ilman luottokorttia?

Hotellit Tartossa pyytävät lähes aina luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi, mutta kaupungissa on esimerkiksi monia huoneistomajoituspalveluita, joihin varauksen voi tehdä luottokortitonkin.

Mitä tehdä Tartossa lasten kanssa?

Tartto on pääosin rauhallinen matkailukaupunki, ja se sopii hyvin myös lapsiperheiden kohteeksi. Koko perhe ja varsinkin kouluikäiset lapset nauttivat visiitistä AHHAA-tiedekeskuksessa. Myös Tarton Lelumuseo on perheen pienimpien mieleen, ja paikka onkin hyvä sadepäivän kohde, sillä museossa on myös pelejä, joilla voi pelata paikan päällä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tartossa?

Viron juomarahakulttuuri muistuttaa Suomea, eli juomarahaa ei yleensä jätetä, mutta jos palvelu tai ruoka on ollut erityisen hyvää, tippi voi hyvinkin olla paikallaan. Juomaraha otetaan yleensä ilolla vastaan.

Onko Tartossa turvallista?

Tartto on turvallinen matkakohde, mutta normaali varovaisuus on tarpeen. Esimerkiksi taskuvarkauksia kaupungissa esiintyy jonkin verran.

Tarvitaanko Tartossa adapteria?

Adapteria ei tarvita, sillä pistokkeet ovat samanlaisia kuin Suomessakin.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Tartto per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Tartto hotellihuoneita halpaan hintaan

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Tartto

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Tartto
Hotel Starest

Hotel Starest

6,8

30 €

Katso hotellitarjouksia
Barclay

Barclay

7,5

40 €

Katso hotellitarjouksia
Aleksandri Hotel

Aleksandri Hotel

8,2

35 €

Katso hotellitarjouksia
Draakon Hotel

Draakon Hotel

7,8

51 €

Katso hotellitarjouksia
Hektor Design Hostel

Hektor Design Hostel

8,5

39 €

Katso hotellitarjouksia
Tartu Hotel

Tartu Hotel

8,8

52 €

Katso hotellitarjouksia

Hotellit kaupungissa Tartto, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Hotel London by Tartuhotels

Hotel London by Tartuhotels

8,7

63 €

Katso hotellitarjouksia
Dorpat Hotel

Dorpat Hotel

8,7

55 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Starest

Hotel Starest

6,8

30 €

Katso hotellitarjouksia
Art Hotel Pallas By Tartuhotels

Art Hotel Pallas By Tartuhotels

8,8

58 €

Katso hotellitarjouksia
Tartu Hotel

Tartu Hotel

8,8

52 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Sophia By Tartuhotels

Hotel Sophia By Tartuhotels

9,0

55 €

Katso hotellitarjouksia

Missä majoittua Tartto

Emajoen varrella sijaitseva idyllinen Tartto kuuluu Viron pidetyimpiin matkailukaupunkeihin. Hotellit Tartossa sijaitsevat ennen kaikkea kaupungin keskustassa, etenkin keskustan vanhassa kaupungissa. Valtavan laaja Tarton hotellitarjonta ei ole, mutta jokainen matkailija löytää varmasti kaupungista sopivan yöpaikan. Keskeisellä sijannilla on tarjolla niin 3–4 tähden hotelleja kuin hostellejakin, eli myös keskustasta voi löytää budjettimatkailijallekin sopivaa majoitusta.

Monet Tarton hotellit sijaitsevat melko lähellä rantaa vuolaana virtaavan Emajoen tuntumassa. Jos haluat aivan joen äärelle keskustan tuntumassa, hyvä sijainti on kohtuuhintaisella Dorpat Conference Hotel -hotellilla, joka tarjoaa vierailleen myös suomalaisia aina ilahduttavan buffet-aamiaisen. Lapsiperheille suositeltavaa aluetta joen äärellä on esimerkiksi Keskparkin eli Keskuspuiston lähiseutu.

Keskustassa sijaitsevan vanhan kaupungin hotelleista suurin osa sijaitsee Raatihuoneen torin eli Raekoja platsin ympäristössä, joka onkin hyvä maamerkki kauniissa historiallisessa kaupunginosassa liikuttaessa. Tarton vanha kaupunki on kaupungin parhaita paikkoja majoittua, sillä sen monet kävelykadut, ravintolat ja kaupat ovat matkailijoiden mieleen. Vanhan kaupunginosan keskeisimpiä katuja on Rüütli-kävelykatu, jonka varrelta voi löytää lukuisia baareja ja ravintoloita, eli ilta- ja yöelämä sen varrella on melko vilkasta. Alue sopii hyvin esimerkiksi nuorille reissaajille.

Hotellitarjonta Tartossa sijoittuu pääasiassa keskustan puolelle jokea, mutta edullisia vaihtoehtoja kannattaa etsiä myös joen toiselta puolelta, onhan alue varsin lähellä keskustaa. Jonkun verran hotelleja on myös kaupungin niin sanotussa uudessa keskustassa, esimerkiksi rautatieaseman lähellä. Juna-aseman tuntumasta voi löytää ennen kaikkea halpaa hostellimajoitusta.

Tarton lentokentän läheltä hotellitarjontaa löytyy niukasti, ja koska lentokenttä on vain noin 15 minuutin automatkan päässä keskustasta, on lentomatkustajille suositeltavampi vaihtoehto yöpyä kaupunkialueella.


Lue lisää nähtävyyksistä: Tartto

Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki, heti suomalaisten suosiman Tallinnan jälkeen. Mielenkiintoinen kaupunkikohde sijaitsee kivenheiton päässä Suomesta, joten kaupunki onkin suomalaisille monin tavoin helppo matkakohde. Myös kaupungin melko edullinen hintataso houkuttelee suomalaismatkailijoita majoittumaan, herkuttelemaan ja tekemään ostoksia. Tartto ei sijaitse Tallinnan tavoin meren äärellä, mutta tälläkin paikkakunnalla Emajoki tuo elävyyttä ja luonnonkauneutta kaupunkikuvaan. Kaupungissa sijaitsee perinteinen yliopisto, ja opiskelijaelämän ansiosta Tartossa voi nauttia myös ilta- ja yömenoista hyvässä ilmapiirissä.

Tarton ytimessä sijaitsee sen kaunis vanha kaupunki, jonka päänähtävyyksiä ovat esimerkiksi Tartu Jaani kirik -kirkko, suomeksi Johanneksen kirkko, Tarton yliopisto sekä Raatihuoneentori. Vanhan kaupungin kadut kutsuvat seikkailemaan ja alueen lukuisat kahvilat ja ravintolat nauttimaan niiden antimista. Alueen putiikeista on mahdollista tehdä esimerkiksi käsityöostoksia tuliaiskassiin. Jos Tarton perinteinen rakennuskulttuuri kiinnostaa, tutkimusmatkaa kaupungissa kannattaa jatkaa esimerkiksi Supilinn-puutaloalueelle.

Tartto on tunnettu myös runsaasta kulttuuritarjonnastaan. Raatihuoneentorin laidalla sijaitseva Tarton taidemuseo on taiteen ystävän must-kohde kaupungissa. Viron historiaan ja kansanperinteisiin voi tutustua suuressa Eesti Rahva Muuseum -museossa, eli Viron kansallismuseossa, jossa voi tutustua esimerkiksi suomalais-ugrilaisiin kulttuureihin laajemminkin. Museo muutti hiljattain uuteen tyylikkääseen rakennukseen Muuseumi tee -kadulla, puistoalueiden keskellä.

Tarton keskustassa rentoutumaan pääsee esimerkiksi V Spa -kylpylän pore- ja uima-altaissa, ja jos ulkoilma-aktiviteetit kiehtovat, Emajoen ympäristöstä voi löytää erilaisia retkeilyreittejä.


Tartto matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Tartto?

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Tartto on 2 yötä.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Tartto?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Tartto vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 62 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Tartto?

huhtikuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Tartto. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 42 € % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Tartto?

sunnuntai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Tartto. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä maanantai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Tartto?

Hostelli kohteessa Tartto (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 27 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 35 € edullisempia kuin hotellit yleensä kohteessa Tartto.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden joulukuu aikana kohteen Tartto sään perusteella?

Jos aiot majoittua hotellissa kaupungissa Tartto kuukauden joulukuu aikana, on tärkeää tietää, että keskilämpötila on −4 °C ja lumisateen mahdollisuus on pieni ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm.


Muita suosittuja kaupunkeja, kuten Tartto

momondon käyttäjät vierailevat usein näissä suosituissa kaupungeissa

Kohteesta Tartto kiinnostuneet etsivät myös seuraavia kohteita

Kiehtooko jokin muu kohde kuin Tartto? Löydä parhaat hotellitarjoukset näissä kohteissa