Hotellit Tartto, Viron

Etsi hotellitarjoukset  33 Tartto, Viron

Tartto, Viro
9. helmikuu — 10. helmikuu2
pe 10/2
ti 14/2

Suositut Tartto hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Tartto
Hinta
€20
€171
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Tartto


Milloin varata hotelli kohteesta Tartto

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Tartto
Matalasesonkihelmikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihuhtikuukallein aika yöpyä
74 %odotettu hintojen lasku
70 %odotettu hinnannousu

Hinta

25 € - 332 €

Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivämaanantaion viikon kallein päivä varata
117 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
25 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Tartto on: 3 tähteä, 68 päivää ennen.

1-2 tähteä

37 € - 51 €

3 tähteä

62 € - 72 €


Hyödyllisiä tärppejä Tartto hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Tartto

Halvin hotellihinta

13 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Askari Holiday House

Hotellit lähellä lentokenttää

1117
Halvin hinta huoneelle Tartto löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 13 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Terviseksbbb, 1-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Askari Holiday House, suosituimmasta viiden tähden hotellista Tartto.
Tartto löytyy 1 117 hotellia lähellä Tallinna Ulemiste. Hotel Tallinn by Mercure on lähin 0,5 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Tartto matkavinkit

Hyvän hotellin löytäminen Tartosta on kohtuullisen helppoa, sillä vaikka kaupunki onkin suosittu matkakohde, ovat sen majapaikat vain harvoin täyteen buukattuja. Hotellin voi varata melko joustavalla aikataululla, mutta mitä aiemmin hotellivarausta ryhtyy valmistelemaan, sitä enemmän matkailijalla on valinnanvaraa. Tartto on keskisuuri virolaiskaupunki, jossa suurin osa majoituspaikoista on keskitasoisia noin kolmen tähden hotelleja, hostelleja tai huoneistomajoituskohteita. Hotellien palvelu- ja hintataso siis vaihtelee. Viiden tähden luksusta tarjolla ei juurikaan ole, ja esimerkiksi uima-altaat ja kylpyammeet eivät kuulu hotellien vakiovarustukseen. Helpoiten hotelleja voi vertailla esimerkiksi momondon hotellivertailutyökalun avulla, ja avuksi valimatkojen hahmottamisessa kannattaa ottaa myös netistä kartta. Miltä alueelta hotelli Tartossa kannattaa valita, riippuu matkailijan mielenkiinnon kohteista. Kohtuuhintaista ja budjettiluokan majoitusta on kaikilla alueilla.

Edullinen loma Tartossa on täysin mahdollinen, sillä Suomen hintatasoon verrattuna Tartto on melko edullinen matkailukaupunki. Majoittuminen voi olla hinnaltaan edullista tai suorastaan halpaa riippuen siitä, minkä tason majoituksen kaupungista valitset. Etsi myös hyviä hotellitarjouksia, etenkin jos matkasi sijoittuu kesälomasesonkiin. Ostoksilla käynti on Tartossa, kuten muissakin virolaiskaupungeissa, Suomeen verrattuna suhteellisen edullista, ja esimerkiksi ruoka ja monet vaatteet ja asusteet ovat kaupungissa kohtuuhintaisia. Monissa ravintoloissakin voi syödä edullisesti, ja etenkin yliopisto-opiskelijoiden suosimilta alueilta voi bongata budjettiystävällisiä ruokapaikkoja. Budjettimatkailija voi nauttia täysin ilmaiseksi esimerkiksi Tarton vanhan kaupungin tunnelmasta, Emajoen maisemista ja kaupungin puistoista.

Tartto on hyvä kävelykaupunki, sillä etenkin keskusta on suhteellisen kompaktin kokoinen. Vanhaa kaupunkia pääsee tutkimaan ehdottomasti parhaiten jalkaisin, sillä sen alueella on paljon kävelykatuja. Kaupungin julkinen liikenne pyörii linja-autojen voimin, ja kertalipun busseihin voi ostaa suoraan kuskeilta. Taksilla liikkuminen on edullista varsinkin Suomeen verrattuna, mutta käytä ainoastaan virallisia taksiyhtiöitä.

Hotellit Tartossa pyytävät lähes aina luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi, mutta kaupungissa on esimerkiksi monia huoneistomajoituspalveluita, joihin varauksen voi tehdä luottokortitonkin.

Tartto on pääosin rauhallinen matkailukaupunki, ja se sopii hyvin myös lapsiperheiden kohteeksi. Koko perhe ja varsinkin kouluikäiset lapset nauttivat visiitistä AHHAA-tiedekeskuksessa. Myös Tarton Lelumuseo on perheen pienimpien mieleen, ja paikka onkin hyvä sadepäivän kohde, sillä museossa on myös pelejä, joilla voi pelata paikan päällä.

Viron juomarahakulttuuri muistuttaa Suomea, eli juomarahaa ei yleensä jätetä, mutta jos palvelu tai ruoka on ollut erityisen hyvää, tippi voi hyvinkin olla paikallaan. Juomaraha otetaan yleensä ilolla vastaan.

Tartto on turvallinen matkakohde, mutta normaali varovaisuus on tarpeen. Esimerkiksi taskuvarkauksia kaupungissa esiintyy jonkin verran.

Adapteria ei tarvita, sillä pistokkeet ovat samanlaisia kuin Suomessakin.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Tartto per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Tartto hotellihuoneita halpaan hintaan

3-tähden hotellit

Halvin 39 €

Keskinkertainen 60 €

Kallein 107 €

Etsi 3-tähden hotelleja

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Tartto

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Tartto

Hotellit kaupungissa Tartto, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Tartto hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Tartto

Emajoen varrella sijaitseva idyllinen Tartto kuuluu Viron pidetyimpiin matkailukaupunkeihin. Hotellit Tartossa sijaitsevat ennen kaikkea kaupungin keskustassa, etenkin keskustan vanhassa kaupungissa. Valtavan laaja Tarton hotellitarjonta ei ole, mutta jokainen matkailija löytää varmasti kaupungista sopivan yöpaikan. Keskeisellä sijannilla on tarjolla niin 3–4 tähden hotelleja kuin hostellejakin, eli myös keskustasta voi löytää budjettimatkailijallekin sopivaa majoitusta.

Monet Tarton hotellit sijaitsevat melko lähellä rantaa vuolaana virtaavan Emajoen tuntumassa. Jos haluat aivan joen äärelle keskustan tuntumassa, hyvä sijainti on kohtuuhintaisella Dorpat Conference Hotel -hotellilla, joka tarjoaa vierailleen myös suomalaisia aina ilahduttavan buffet-aamiaisen. Lapsiperheille suositeltavaa aluetta joen äärellä on esimerkiksi Keskparkin eli Keskuspuiston lähiseutu.

Keskustassa sijaitsevan vanhan kaupungin hotelleista suurin osa sijaitsee Raatihuoneen torin eli Raekoja platsin ympäristössä, joka onkin hyvä maamerkki kauniissa historiallisessa kaupunginosassa liikuttaessa. Tarton vanha kaupunki on kaupungin parhaita paikkoja majoittua, sillä sen monet kävelykadut, ravintolat ja kaupat ovat matkailijoiden mieleen. Vanhan kaupunginosan keskeisimpiä katuja on Rüütli-kävelykatu, jonka varrelta voi löytää lukuisia baareja ja ravintoloita, eli ilta- ja yöelämä sen varrella on melko vilkasta. Alue sopii hyvin esimerkiksi nuorille reissaajille.

Hotellitarjonta Tartossa sijoittuu pääasiassa keskustan puolelle jokea, mutta edullisia vaihtoehtoja kannattaa etsiä myös joen toiselta puolelta, onhan alue varsin lähellä keskustaa. Jonkun verran hotelleja on myös kaupungin niin sanotussa uudessa keskustassa, esimerkiksi rautatieaseman lähellä. Juna-aseman tuntumasta voi löytää ennen kaikkea halpaa hostellimajoitusta.

Tarton lentokentän läheltä hotellitarjontaa löytyy niukasti, ja koska lentokenttä on vain noin 15 minuutin automatkan päässä keskustasta, on lentomatkustajille suositeltavampi vaihtoehto yöpyä kaupunkialueella.


Lue lisää nähtävyyksistä: Tartto

Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki, heti suomalaisten suosiman Tallinnan jälkeen. Mielenkiintoinen kaupunkikohde sijaitsee kivenheiton päässä Suomesta, joten kaupunki onkin suomalaisille monin tavoin helppo matkakohde. Myös kaupungin melko edullinen hintataso houkuttelee suomalaismatkailijoita majoittumaan, herkuttelemaan ja tekemään ostoksia. Tartto ei sijaitse Tallinnan tavoin meren äärellä, mutta tälläkin paikkakunnalla Emajoki tuo elävyyttä ja luonnonkauneutta kaupunkikuvaan. Kaupungissa sijaitsee perinteinen yliopisto, ja opiskelijaelämän ansiosta Tartossa voi nauttia myös ilta- ja yömenoista hyvässä ilmapiirissä.

Tarton ytimessä sijaitsee sen kaunis vanha kaupunki, jonka päänähtävyyksiä ovat esimerkiksi Tartu Jaani kirik -kirkko, suomeksi Johanneksen kirkko, Tarton yliopisto sekä Raatihuoneentori. Vanhan kaupungin kadut kutsuvat seikkailemaan ja alueen lukuisat kahvilat ja ravintolat nauttimaan niiden antimista. Alueen putiikeista on mahdollista tehdä esimerkiksi käsityöostoksia tuliaiskassiin. Jos Tarton perinteinen rakennuskulttuuri kiinnostaa, tutkimusmatkaa kaupungissa kannattaa jatkaa esimerkiksi Supilinn-puutaloalueelle.

Tartto on tunnettu myös runsaasta kulttuuritarjonnastaan. Raatihuoneentorin laidalla sijaitseva Tarton taidemuseo on taiteen ystävän must-kohde kaupungissa. Viron historiaan ja kansanperinteisiin voi tutustua suuressa Eesti Rahva Muuseum -museossa, eli Viron kansallismuseossa, jossa voi tutustua esimerkiksi suomalais-ugrilaisiin kulttuureihin laajemminkin. Museo muutti hiljattain uuteen tyylikkääseen rakennukseen Muuseumi tee -kadulla, puistoalueiden keskellä.

Tarton keskustassa rentoutumaan pääsee esimerkiksi V Spa -kylpylän pore- ja uima-altaissa, ja jos ulkoilma-aktiviteetit kiehtovat, Emajoen ympäristöstä voi löytää erilaisia retkeilyreittejä.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Tartto

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Tartto

Hotellihuoneen hinta kohteessa Tartto vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 65 € yöltä.

helmikuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Tartto. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 75 % halvempia kuin sesonkina.

maanantai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Tartto. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä sunnuntai.

Hostelli kohteessa Tartto (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 28 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 37 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Tartto.

Jos aiot majoittua hotellissa kaupungissa Tartto kuukauden helmikuu aikana, on tärkeää tietää, että keskilämpötila on −6 °C ja lumisateen mahdollisuus on pieni ja odotettavissa oleva sademäärä on 26 mm.

Kaupungista Tartto löytyy 149 loma-asuntoa ja Konrad Old Town Apartments on suosituin momondon käyttäjoen keskuudessa. Löydä loma-asuntotarjouksia kohteessa Tartto.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Tartto

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Tartto

Riia Villa

Riia 117a, Tartu, Tartumaa, Estonia

8,7
50 €

Filosoofi 1 Studio Apartments

Tartto, Tartumaa, Viro

8,7
39 €

Downtown Hostel

Raatuse 22, Tartu, Tartumaa, Estonia

8,5
30 €

Liiva Guest Accommodation

Liiva 38, Tartu, Tartumaa, Estonia

7,6
26 €

Kastani Home Accommodation

Kastani 3, Tartu, Tartumaa, Estonia

8,0
38 €

Tartu Kutsehariduskeskuse Hotell

Kopli 1c, Tartu, Tartumaa, Estonia

8,2
42 €

Guesthouse Rehab

Puiestee 13a, Tartu, Tartumaa, Estonia

7,9
25 €

Hostel Tartu

Soola 3, Tartu, Tartumaa, Estonia

8,3
34 €

Tamme Hostel

Tamme pst 1, Tartu, Tartumaa, Estonia

8,0
27 €

Vikerkaare Villa

Tartto, Tartumaa, Viro

8,8
43 €

Tõnisson Apartments

Tartto, Tartumaa, Viro

9,0
51 €

Stay to Stay Apartments - võtmeta sissepääs

Tartto, Tartumaa, Viro

8,8
44 €

Hugo.Stay

23 Raatuse, Tartu, Tartumaa, Estonia

8,4
44 €

Eha Suija Home Accommodation

Tamme pst 73a, Tartu, Tartumaa, Estonia

60 €

Guest apartment in Tartu Observatory

Tartto, Tartumaa, Viro

8,8
35 €

Pepleri 34 Stuudio 5

Tartto, Tartumaa, Viro

8,3
47 €

Tampere Maja

Jaani 4, Tartu, Tartumaa, Estonia

9,1
58 €

Tigutorn Apartment

Tartto, Tartumaa, Viro

66 €

Toomemäe2, 2 magamistoaga

Tartto, Tartumaa, Viro

6,9
47 €

Hotellit muissa kaupungeissa alueella Viron

Tarkista hotellien hinnat näissä muissa kaupungeissa, jotka ovat myös alueella Viron

Aloita matkan suunnittelu - Tartto


Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Tartto tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Kun kaikki Tartto majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.