Lennot Eurooppa Islanti Reykjavik Helsinki - Reykjavik

Halvat lennot Helsinki - Reykjavik

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Reykjavik

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Reykjavik

Paras löydetty hinta 205 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Reykjavik viimeisen 72 tunnin aikana on 205 €
Lyhyin lentoaika 3t 35m Lyhyin lentoaika Helsinki Reykjavik on 3t 35m.
Suora lento Joka päivä Suoria lentoja Helsinki - Reykjavik lennetään joka päivä.
Lentokentät Reykjavik 2 lentokenttää 2 lentokenttää lähellä Reykjavik: Reykjavik Domestic (RKV), Reykjavik Keflavik Intl (KEF)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Reykjavik

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Reykjavik?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Reykjavik on maaliskuu ja kallein elokuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Reykjavik?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein keskiviikko
Milloin on halvin aika lentää Reykjavik?
keskipäivällä
Helsinki - Reykjavik lennot ovat noin 29 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Reykjavik?
airBaltic
airBaltic, Icelandair ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Reykjavik reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Reykjavik Keflavik Intl
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Reykjavik Keflavik Intl ja saat parhaat Helsinki - Reykjavik lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KEF
Reykjavik Keflavik Intl

Lennot Helsinki - Reykjavik: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Reykjavik lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Useita lentoyhtiöitä
11. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
2 välilaskua
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
14. toukokuuta
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
10t 15m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
18. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
31. elokuuta
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
12t 00m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
1. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
7. syyskuuta
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
3t 30m
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Reykjavik

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Reykjavik, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä SAS ja Czech Airlines
Nopein
Halvin
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 00m
2 välilaskua
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
SAS
16. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 30m
1 välilasku
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
Czech Airlines
16. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
KEF
Reykjavik Keflavik Intl

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Reykjavik?

Löydät lennot Helsingistä Reykjavikiin useammalta eri palveluntarjoajalta. Suorilla lennoilla sinut perille vievät Finnair ja Icelandair sekä välilaskujen kanssa esimerkiksi SAS ja Lufthansa. Huomioithan, että Reykjavikissa on kaksi lentokenttää. Kansainvälisestä liikenteestä vastaa pääasiassa Keflavikin lentokenttä (Keflavik International Airport – KEF) ja maan sisäisestä operoinnista (vain rajoitetusti kansainvälisiä lentoja) Reykjavikin lentokenttä (Reykjavik domestic Airport – RKV). Keflavik avasi uudistetun terminaalirakennuksen vuonna 1987 ja matkustajamäärä on kasvanuti uudistuksen myötä viisinkertaiseksi. Tällä hetkellä yhteensä 28 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti Keflavikin lentoasemalle.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentoasema on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pääset sinne lentoyhtiöiden omien lentokenttäbussien tai julkisten liikennevälineiden avulla. Vaivattominta matkaanlähtö on Helsingin keskustasta, jossa voit valita joko Elielinaukiolta tai Rautatientorilta lähtevän HSL:n bussin tai hyppäämällä päärautatieasemalta paikallisjunaan. Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle on noin 18 kilometriä matkaa, joten matka-aika on kulkuvälineestäsi riippuen noin 35–45 minuuttia. Lähijunilla matka lentokentälle taittuu ruuhkattomasti ja matka-ajan on noin 30 minuuttia. Lentokentälle liikennöivät junat I ja P. Elielinaukiolta lähtee kohti lentoasemaa joko Finnair City Bus -lentokenttäbussi tai julkisen liikenteen bussi numero 415. Rautatientorin pysäkkien puolelta pääset HSL:n bussiin numero 615, joka myös kulkee lentokentän reittiä. Jos tarvitset tarkempia reittitietoja tai aikatauluja, löydät lisätietoja HSL:n verkkosivuilta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Reykjavikissa?

Kun lennot Helsingistä Reykjavikiin tuovat sinut Keflavikin kentälle, jatkat vaivattomasti matkaa kohti Reykjavikin keskustaa esimerkiksi lentokenttäbussilla. Matka Reykjavikin terminaalista keskustaan kestää noin 45 minuuttia. Flybys-liput saat varattua itsellesi suoraan Reykjavikin Keflavik-lentokentän sivuilta. Julkinen liikenne (Strætó) vie sinut myös säännöllisesti liikennöivillä reiteillään keskustaan ja takaisin. Reitit kattavat Reykjavikin ja Reykjanesbærin kaupungit ympäristöineen. Julkisen liikenteen aikataulut ja reitit löydät lentokentän sivuilla sijaitsevien linkkien kautta. Mikäli vuokraat auton, se kannattaa varata jo etukäteen, jotta pääset joutuisasti jatkamaan matkaasi. Sinun tarvitsee vain piipahtaa ensin saapuvien lentojen aulassa sijaitsevalla palvelupisteellä. Taksit päivystävät Keflavikin lentokentällä 24 tuntia vuorokaudessa. Tarjolla on useita eri palveluntarjoajia, joten kannattaa kysyä hinnoittelusta jo ennen matkan alkamista.

Kuinka kauan Helsinki–Reykjavik lento kestää?

Lennot Helsingistä Reykjavikiin kestävät lyhyimmillään kolme ja puoli tuntia. Lentoaika on suhteellisen lyhyt, joten suorat lennot ovat paras vaihtoehto lyhyemmälle matkalle. Mikäli haluat mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Reykjavikiin, kannattaa katsoa myös välilaskulliset reitit, jolloin hinta saattaa olla edullisempi. Toisaalta näin lentojen kesto myös pitenee, ja on yhteen suuntaan yleensä noin kuudesta tunnista eteenpäin.

Milloin on paras aika matkustaa Reykjavikiin

Lentoliput Helsingistä Reykjavikiin ovat yhä suositumpia, sillä Islanti on noussut vuosien myötä arvostetuksi matkailumaaksi. Sen upea luonto, maan kauneutta tunnetuksi tehnyt Game of Thrones -sarja ja useat elokuvat ovat markkinoineet hyvin maan parhaita puolia. Islannin suosio matkailijoiden parissa näkyy Reykjavikin katukuvassa, mutta sen huomaa myös suosituissa luontokohteissa. Eniten matkailijoita on kesäkuukausina, jolloin sää on verrattain lämmin, mutta hinnat esimerkiksi majoituksen suhteen korkeampia. Mikäli haluat välttää suurimmat turistimassat ja nauttia valoisammasta Reykjavikista, kannattaa Helsinki–Reykjavik-lennot varata syksylle tai keväälle.

Tarvitaanko Reykjavikiin passia/viisumia?

Islanti ei ole EU-maa, mutta se kuuluu Schengen-alueeseen. Pohjoismaiden eli Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin välillä vallitsee vapaa liikkuvuus. Suomalainen ei siis tarvitse passia tai viisumia liikkuessaan muissa Pohjoismaissa. Henkilöllisyys tulisi kuitenkin pystyä pyynnöstä todistamaan lentokentillä, joten mukana tulisi kantaa esimerkiksi virallista, kuvallista henkilökorttia. Voit halutessasi napata myös passistasi kuvan sähköpostiin, josta se on puhelimen kautta kätevästi näytettävissä.


Vinkkejä Reykjavikiin

  • Vaikka Islannin luontokohteet houkuttelevat luokseen, pidä huoli, että jätät aikaa myös viehättävän Reykjavikin tunnelman aistimiseen. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa upeista 360 °C maisemista tunnettu Hallgrímskirkja-kirkko, näyttävä musiikkitalo Harpa, kaunis Fríkirkjan-kirkko, maailmallakin tunnettu Sun Voyager -teos sekä kauempana, kaupungin kaukaisimmassa luoteiskulmassa sijaitseva Gróttan-majakka.
  • Yli puolet Islannin asukkaista asuu Reykjavíkissa. Kun puhutaan kaupungin sydämestä eli ydinkeskustasta, viitataan usein numeroon 101, joka tunnetaan keskustan postinumerona. Reykjavíkin keskusta kannattaa ottaa haltuun kävellen, sillä se tarjoaa hurmaavassa katukuvassaan myös upeita nähtävyyksiä ja kahviloita, joissa on kävelyn lomassa mukavaa piipahtaa.
  • Maan hintataso on tunnetusti suomalaisellekin hieman korkea. Se näkyy sekä majoituksissa, ravintoloissa että mahdollisessa auton vuokrauksessa. Hyvällä matkasuunnittelulla ja vaihtoehtojen kartoittamisella saat kuitenkin budjetoitua matkasi yllättävän tarkasti jo etukäteen.

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Reykjavik:

Lennot Eurooppa Islanti Reykjavik Helsinki - Reykjavik