Etsi halvat lennot Peshawar

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Peshawar lentotiedot ja trendit

Tutustu Peshawar lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Peshawar?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Peshawar kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 538 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Peshawar kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 665 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Peshawar?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Peshawar hintaan 104 €/henkilö, mikä on 84 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Peshawar. Löydät halvimmat hinnat alueelle Peshawar valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Peshawar?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Peshawar kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 674 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Peshawar sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1141 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Peshawar?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Peshawar on aamulla. Lennot reitille Suomi - Peshawar voi maksaa jopa niin vähän kuin 794 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Peshawar on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 1012 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Peshawar?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Peshawar (Islamabad Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 21t 50m ja .

Halvimmat lennot kaupungin Peshawar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Peshawar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Peshawar

HALVIN REITTI Helsinki - Peshawar

Helsinki (HEL) - Islamabad (ISB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Peshawar kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Islamabad Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 771 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PESHAWARmaaliskuu39% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Peshawar lennot maksavat keskimäärin vain 538 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PESHAWAR KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu43% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Peshawar lentojen keskimääräinen hinta on 1252 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PESHAWAR KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu717% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Peshawar kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Peshawar

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Peshawar on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Peshawar harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Islamabad Intl lentokenttä (131 km Peshawar keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Peshawar keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Peshawar lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 651 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Peshawar lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Peshawar lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Peshawar?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Peshawar

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Peshawar?

Kohteeseen Peshawar kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Turkish Airlines, Qatar Airways, British Airways ja Etihad Airways. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Peshawar rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Peshawar


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Pakistan

Eikö sittenkään Peshawar? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Pakistan

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Peshawar on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Peshawar nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Peshawar momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Peshawar tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Peshawar lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.