Halvat lennot Oulu Phuket alk. 1117 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 6/12
ke 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Oulu-Phuket lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Oulu-Phuket

Suora lento

Ei yhtään
Oulu - Phuket reitille ei ole suoria lentoja. Oulu - Phuket ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Oulu - Phuket

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Oulu - Phuket?

Sunnuntai. Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein tiistai

Milloin on halvin aika lentää Phuket?

Keskipäivällä. Oulu - Phuket lennot ovat noin 12 % kalliimpia iltapäivällä kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Phuket?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Oulu - Phuket reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Oulu - Phuket

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Oulu-Phuket momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 1123 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
379 arvostelua
Etsi Finnair lentoja

 • Reitin Oulun lentoasema-Phuketin kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin Oulun lentoasema-Phuketin kansainvälinen lentoasema välinen etäisyys on 8410,7 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Oulussa ja Phuketissa?

Lennot Oulusta Phuketiin voi Oulun kaupungista lähtiessä aloittaa vain Oulun lentoasemalta, sillä muita lennot mahdollistavia lentoasemia ei lähiympäristössä ole. Oulun lentoasemalla löydät kompaktin lentokentän laadukkaat peruspalvelut, joihin kuuluu esimerkiksi pieni myymälä, lasten leikkipaikka ja pari viihtyisää kahvilaa. Ensimmäiseksi matkan aikana tehtävän lyhyen Suomen sisäisen lennon jälkeen löytyy välilaskulla Helsinki-Vantaan lentoasemalta erittäin kattavat palvelut lukuisista kaupoista monenlaisiin ravintoloihin ja erilaisiin työskentely- ja oleskelutiloihin. Helsinki-Vantaalta löydät myös erillisen alueen lemmikeille ja vaikkapa hierontasalongin, jossa lihakset saa rentoutettua matkan jännityksestä. Phuketin saarella lentoasemavaihtoehtoja kansainväliselle lennolle ei ole muita kuin Phuketin kansainvälinen lentoasema. Sieltä löydät erittäin kattavat palvelut, joihin kuuluu monia erilaisia erillispalveluita tarjoavia oleskelutiloja, huomattava määrä kahviloita ja ravintoloita, hyvät ostosmahdollisuudet, apteekki, rukoushuone ja paljon muuta. Modernilta lentoasemalta odotettuihin peruspalveluihin kuuluvat ilmainen langaton verkko ja rahanvaihtopalvelut löytyvät luonnollisesti myös.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Oulussa ja Phuketissa?

Oulun kaupungin ja Oulun lentoaseman välinen matkan voi kulkea julkisista kulkuvälineistä muutamalla eri bussivaihtoehdolla. Linjat 8, 9 ja 56 operoivat eri Oulun osien ja lentoaseman välillä. Taksilla lentokenttämatkat hoituvat luonnollisesti myös mutta hinta on reilusti bussikyytiä kalliimpi. Henkilöautolla Oulun lentoasemalta ja -asemalle on helpot yhteydet, ja auton saa jätettyä mobiilisovelluksen avulla maksettavaan parkkiin lentoasemalle. Lentokentän ja kaupungin välinen matka onnistuu hyvin seuraamalla 815- ja 847-teitä. Näitä kulkemalla pääsee esimerkiksi Oulun lentoasemalta suoraan kaupungin ydinkeskustaan. Oulun lentoasemalla toimii myös useita autovuokraamoja, joten vuokra-autolla liikkuminen onnistuu mukavasti. Lentokentän vuokraamojen palveluita käyttämällä auton palautus ja käyttöönotto hoituvat ainakin helposti lentojen yhteydessä. Phuketin kansainvälisen lentoaseman ja Phuketin kaupungin välillä liikkuminen onnistuu hyvin lentokentän ja kaupungin linja-autoaseman välillä liikennöivillä busseilla. Busseja kulkee tunneittain aamusta iltaan ja lipun saa ostettua suoraan kuljettajalta. Isompien matkatavaramäärien kanssa matkatessa tai muuten vain hieman vielä vaivattomampaa lentokenttämatkaa toivoessasi on hyvänä vaihtoehtona myös taksikyyti ja monien majoitusliikkeiden tarjoamat erilliskuljetukset. Phuketin lentoaseman katutasossa toimii myös useita autovuokraamoja, joista voi halutessaan vuokrata itselleen mieluisan menopelin. Lentokenttämatkojen lisäksi itse autolla ajaminen on yksi parhaista tavoista tutustua suuren Phuketin saaren lukuisiin kohteisiin omassa tahdissa. Lentoasemalta kaupunkiin pääsee koukkaamalla 4026-tieltä etelään suuntaavalle 402-tielle ja jatkamalla sitä, tai 4024-tietä, perille kaupunkiin saakka.

Mihin kaupunkeihin Phuketin lentoasemalta pääsee?

Oulusta Phuketiin matkustettaessa lennot saapuvat Phuketin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee suuren Phuketin saaren pohjoisemmassa osassa Phuketin kaupungin sijaitessa saaren kaakkoiskulmassa. Lennot Oulusta Phuketiin voidaan tehdä monet Phuketin saaren hienoista kohteista mielessä. Phuketin lentoasemalta pääsee onneksi erilliskuljetuksin, taksikyydein ja vuokra-autolla kätevästi liikkumaan moneen suuntaan. Varsinaisilla julkisen liikenteen linjoilla kohteisiin ei pääse, mutta taksit ja majoitusliikkeiden kuljetukset palvelevat kattavasti koko saarta. Auton vuokraamalla pääsee lukemattomien pikkukylien tutustumisen lisäksi esimerkiksi 4031- ja 4018-teitä pitkin etelän suuntaan, saaren länsirannalla sijaitsevalle suositulle Bang Taon alueelle. Samaa rantaviivaa pitkin jatkamalla vastaan tulee useita muitakin hienoja rantakohteita, kuten Surin Beach ja Kamala Beach. Saaren keskiosaa etelään 402-tietä pitkin kulkiessa pääsee monien mielenkiintoisten kylien läpi Phuketin kaupunkiin. Samaten saaren pohjoisosaan pääsee kätevimmin samaa tietä pitkin. Mikäli aikomuksenasi on tutkia omatoimisesti hienon Phuketin saaren kyliä ja rantoja autolla ajaen, on vuokra-auto paras ratkaisu. Muussa tapauksessa taksikyydit ja erilliskuljetukset riittävät lomakohteissa liikkumiseen mainiosti.


Vaihtoehtoiset lennot Oulu-Phuket -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Phuket reitin lennot
Nopein lentoaika11t 30m
Halvin hinta569 €
Tampere - Phuket reitin lennot
Nopein lentoaika23t 15m
Halvin hinta1700 €

Vastaavia ​​Oulu - Phuket lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Oulu - Phuket vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Oulu - Phuket lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Oulu - Phuket lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Oulu - Phuket joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Oulu - Phuket, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Oulu - Phuket?

Kun olet hakenut lentoja reitille Oulu - Phuket, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Oulu - Phuket lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Oulu - Phuket on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Phuket

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.