Etsi halvat lennot Najaf

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Najaf

Yhteenveto Najaf lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1025 €

Nopein lentoaika

12t 40m
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Najaf kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1025 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Najaf Al Najaf Intl).
Nopein lento kohteeseen Najaf kohteesta Suomi kestää 12t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Najaf Al Najaf Intl).

Najaf lentotiedot ja trendit

Tutustu Najaf lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Najaf?

Yleensä syyskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Najaf. Lennot maksavat noin 669 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Najaf syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen lokakuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 691 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Najaf?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Najaf on 82 € per henkilö kaupungista Istanbul, mikä on 90 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Najaf. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Najaf omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Najaf?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää kaupunkiin Najaf. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 708 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Najaf on tiistai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 858 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Najaf?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Najaf on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Najaf illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 717 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 918 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Najaf?

Keskimääräinen Suomi–Najaf lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Bagdad Baghdad Intl kestää keskimäärin 9t 55m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Bagdad Baghdad Intl kestää keskimäärin . Bagdad Baghdad Intl on alueen Najaf suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Najaf?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Najaf kohteesta Suomi, kun varaat 41 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Najaf hintaan, joka on noin 757 €, kun etsit 41 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Najaf tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Najaf hintaan 684 €.

Halvimmat lennot kaupungin Najaf lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Najaf lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Najaf

HALVIN REITTI Helsinki - Najaf

Helsinki (HEL) - Bagdad (BGW)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Najaf kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bagdad Baghdad Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 675 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NAJAFsyyskuu12% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Najaf lennot maksavat keskimäärin vain 669 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NAJAF KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu21% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Najaf lentojen keskimääräinen hinta on 918 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NAJAF KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu203% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Najaf kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Najaf

Valitettavasti lennot Irakin Najafiin, on aina lennettävä välilaskun kautta Suomesta lähdettäessä. Helsinki-Vantaalta lentäessä on kuitenkin valittavana useampi yhden ja kahden välilaskun reitti. Yhdellä välilaskulla pääsee lentämään joko Istanbulin tai Dohan kautta. Kahden välilaskun reittejä taas on saatavilla useampia. Istanbulista lentämällä lentoaika on lyhimmillään noin 11 tuntia ja Dohan kautta noin 17. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä matkan pituus kasvaa yhden vaihdon verran Helsinki-Vantaalla. Molemmat reitit ovat hyviä, sillä molempien lentokentät ovat moderneja, viihtyisiä ja tarjoavat paljon tekemistä välilaskun ajaksi. Dohassa voit parhaimmillaan tehdä pitkästä välilaskusta itsellesi miniloman Qatarin upeaan pääkaupunkiin. Suomalaiset voivat matkustaa Qatariin ilman viisumia, joten passitarkastus vie molempiin suuntiin vain hetken. Istanbulin lentoasema taas on erittäin kaukana kaupungin keskustasta, mutta lentokentällä riittää tekemistä pidemmällekin välilaskulle. Voit viettää vaikka useampia tunteja kauppoja kierrellessä, ravintoloissa syöden, tai esimerkiksi vierailla lentokentän sisällä sijaitsevassa taidegalleriassa.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole vielä saatavilla suoria lentoja miltään Suomen lentokentiltä Najafiin. Onneksi yhdellä tai kahdella vaihdolla pääsee kohteeseen melko vaivatta. Helsinki-Vantaalta lennettäessä lennot Najafiin saat yhdellä vaihdolla joko Dohan tai Istanbulin kautta. Kahdella vaihdolla on saatavilla vaihtoehtoja lukemattomia määriä. Muualta Suomesta lennettäessä joutuu tekemään yhden ylimääräisen vaihdon Helsinki-Vantaalla. Onneksi Istanbulin, Dohan sekä Helsingin kautta lentäessä riittää lentokentillä pidemmänkin vaihdon ajaksi tekemistä. Voit viettää välilaskuasi ravintolassa, shoppaillen tai vaikka rentoutuen loungessa. Etsi itsellesi ja seurueellesi lennot Al Najafin kansainväliselle lentoasemalle vaivattomasti momondon kautta. Voit myös vertailla lentoja ja löytää itsellesi parhaimmat lentoajat kyseiselle reitille.

Najaf kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Bagdad Baghdad Intl lentokenttä (137 km Najaf keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Najaf Al Najaf Intl lentokenttä ovat keskimäärin 859 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Najaf. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Najaf

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Najaf

Muut matkustamoluokat Najaf lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Najaf lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Najaf?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Najaf

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Najaf?

Kohteeseen Najaf kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Turkish Airlines, Qatar Airways, Pegasus Airlines ja Emirates. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Najaf rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Qatar Airways lennot kohteeseen Najaf

Qatar Airways lentää kohteeseen Najaf noin 5 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Qatar Airways tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 639 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Najaf reitille. Qatar Airways on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,9/10 pistettä.


Najaf ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Najaf lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Najafin lentokentältä?

Julkisen liikenteen busseja ei ole valitettavasti saatavilla, joten kaupunkiin joutuu matkustamaan omalla kyydillä. Taksi lienee siis helpoin vaihtoehto lentokentälle saavuttaessa. Silloin voit myös valita suoraan kohteen kaupungista ja eikä sinun tarvitse matkata bussiasemalta lopulliseen kohteeseen. Taksit lähtevät suoraan terminaalirakennuksen edestä ja hinnasta kannattaa neuvotella aina etukäteen kuljettajan kanssa. Taksisovelluksia on Irakissa myös nykyään saatavilla. Najafin alueella toimii Obr Taxi -sovellus, jonka voit ladata puhelimeesi ja tilata sillä taksin. Jos mieluummin ajaa itse, on lentokentältä myös mahdollista vuokrata itselleen auto. Tämä antaa vapauden liikkua minne ja milloin tahansa, mutta paikalliseen liikenteeseen tottumattoman kannattaa harkita asiaa kahdesti.


Najaf: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Najaf
Helsinki - Najaf reitin lennot
Nopein lentoaika20t 50m
Halvin hinta855 €

Kohteen Najaf viisumivaatimukset

Irak ei ole EU- tai Schengen-valtio, joten sinne matkustettaessa tarvitsee viisumin. EU-alueen henkilökortti ei myöskään kelpaa, vaan matkassa pitää olla mukana passi sekä myönnetty viisumi. Maasta ei ole myöskään mahdollista saada viisumia lentokentälle saavuttaessa, vaan se pitää hankkia etukäteen. Irakilla on Suomessa Helsingissä suurlähetystö, jonne viisumihakemus pitää jättää. Jos asuu toisella paikkakunnalla, kannattaa olla lähetystöön yhteydessä ensin puhelimitse tai sähköpostilla ja selvittää tarvitseeko paikan päällä käydä. Passin tulisi lisäksi olla voimassa vähintäänkin kuusi kuukautta hakemusta tehtäessä. Jos näin ei ole, pitää passi uusia ennen viisumin hakemista. Viisumin voimassaoloajan pituus riippuu haettavasta viisumin tyypistä. Yleisesti turistiviisumien kesto on 30–90 päivää, lisäksi esimerkiksi perhe- tai muista syistä on mahdollista saada pidempi lupa oleskella maassa. Lähetystöön kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä välillä viisumihakemusten käsittely voi kestää useita viikkoja.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Najaf

Najaf on historiallinen kaupunki Irakissa, jossa nähtävä ei lopu kesken. Vanhimmat arkeologiset kaivaukset todistavat ihmisten eläneen alueella jo ennen ajanlaskun alkua. Kaupunki on lisäksi tärkeä islaminuskon keskus ja sen alahaaraa shiialaisuuden pyhin kaupunki. Lisäksi se on uskontohaaran hengellinen pääkaupunki. Näin ollen kaupungissa on paljon moskeijoita sekä muita pyhiä paikkoja, missä vierailla. Monet shiialaiset tekevät lisäksi kaupunkiin pyhiinvaellusretkiä ja Najaf onkin Mekan ja Medinan jälkeen kolmanneksi vilkkain pyhiinvaelluskaupunki islaminuskossa. On tärkeä pukeutua islaminuskon mukaisen pukukoodin mukaan, kun vierailee vieraiden uskontojen pyhillä paikoilla. Paikalliset mielellään auttavat tässä ja asiaa kannattaakin tiedustella heiltä ennen kuin kävelee sisälle pyhään paikkaan. Uskonnollisten kohteiden lisäksi kaupungissa voi viettää aikaa ravintoloissa, kahviloissa tai shoppaillen. Kannattaa huomioida alueen kesien olevan erittäin kuumia ja kuivia. Päiväsaikaan on syytä suojautua säältä ja suunnata mahdollisuuksien mukaan sisätiloihin viettämään aikaa. Aamut, illat ja yöt ovat yleensä kohtalaisen lämpimiä, mutta miellyttäviä. Jos innostuit Najafin nähtävyyksistä ja aktiviteeteista, varaa lentoliput seuraavalle lomamatkallesi sinne vaikka heti netin kautta. Najafin lentotarjoukset löydät helposti momondon kautta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Irak

Eikö sittenkään Najaf? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Irak

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Najaf.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Najaf, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Najaf.

Kyllä. momondo voi seurata Najaf lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.