Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Najaf

Etsi halpoja lentoja Najaf alk. 716 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 26/2
ma 4/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Najaf

Yhteenveto Najaf lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

716 €

Nopein lentoaika

8t 50m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Najaf kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 716 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Najaf Al Najaf Intl).
Nopein lento kohteeseen Najaf kohteesta Suomi kestää 8t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Najaf Al Najaf Intl).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Najaf mukaan lukien Turkish Airlines ja Qatar Airways.

Najaf lentotiedot ja trendit

Tutustu Najaf lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Najaf?

Yleensä lokakuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Najaf. Lennot maksavat noin 754 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Najaf lokakuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 759 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Najaf?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Najaf. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 771 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Najaf on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 869 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Najaf?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Najaf on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Najaf illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 774 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 800 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Najaf?

Keskimääräinen Suomi–Najaf lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Bagdad Baghdad Intl kestää keskimäärin 10t, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Bagdad Baghdad Intl kestää keskimäärin . Bagdad Baghdad Intl on alueen Najaf suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Najaf?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Najaf kohteesta Suomi, kun varaat 51 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Najaf hintaan, joka on noin 829 €, kun etsit 51 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Najaf tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Najaf hintaan 557 €.

Halvimmat lennot kaupungin Najaf lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Najaf lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Najaf

HALVIN REITTI Helsinki - Najaf

Helsinki (HEL) - Bagdad (BGW)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Najaf kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bagdad Baghdad Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 635 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NAJAFlokakuu10% halvempilokakuu aikana Helsinki - Najaf lennot maksavat keskimäärin vain 754 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NAJAF KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu31% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Najaf lentojen keskimääräinen hinta on 1090 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NAJAF KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu340% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Najaf kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Najaf

Miten kauan kestää lentää Najafiin?

Valitettavasti lennot Irakin Najafiin, on aina lennettävä välilaskun kautta Suomesta lähdettäessä. Helsinki-Vantaalta lentäessä on kuitenkin valittavana useampi yhden ja kahden välilaskun reitti. Yhdellä välilaskulla pääsee lentämään joko Istanbulin tai Dohan kautta. Kahden välilaskun reittejä taas on saatavilla useampia. Istanbulista lentämällä lentoaika on lyhimmillään noin 11 tuntia ja Dohan kautta noin 17. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä matkan pituus kasvaa yhden vaihdon verran Helsinki-Vantaalla. Molemmat reitit ovat hyviä, sillä molempien lentokentät ovat moderneja, viihtyisiä ja tarjoavat paljon tekemistä välilaskun ajaksi. Dohassa voit parhaimmillaan tehdä pitkästä välilaskusta itsellesi miniloman Qatarin upeaan pääkaupunkiin. Suomalaiset voivat matkustaa Qatariin ilman viisumia, joten passitarkastus vie molempiin suuntiin vain hetken. Istanbulin lentoasema taas on erittäin kaukana kaupungin keskustasta, mutta lentokentällä riittää tekemistä pidemmällekin välilaskulle. Voit viettää vaikka useampia tunteja kauppoja kierrellessä, ravintoloissa syöden, tai esimerkiksi vierailla lentokentän sisällä sijaitsevassa taidegalleriassa.

Mistä voit lentää suoraan Najafiin?

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole vielä saatavilla suoria lentoja miltään Suomen lentokentiltä Najafiin. Onneksi yhdellä tai kahdella vaihdolla pääsee kohteeseen melko vaivatta. Helsinki-Vantaalta lennettäessä lennot Najafiin saat yhdellä vaihdolla joko Dohan tai Istanbulin kautta. Kahdella vaihdolla on saatavilla vaihtoehtoja lukemattomia määriä. Muualta Suomesta lennettäessä joutuu tekemään yhden ylimääräisen vaihdon Helsinki-Vantaalla. Onneksi Istanbulin, Dohan sekä Helsingin kautta lentäessä riittää lentokentillä pidemmänkin vaihdon ajaksi tekemistä. Voit viettää välilaskuasi ravintolassa, shoppaillen tai vaikka rentoutuen loungessa. Etsi itsellesi ja seurueellesi lennot Al Najafin kansainväliselle lentoasemalle vaivattomasti momondon kautta. Voit myös vertailla lentoja ja löytää itsellesi parhaimmat lentoajat kyseiselle reitille.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Najaf?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Najaf on 66 € per henkilö kaupungista Istanbul, mikä on 77 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Najaf. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Najaf omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Najaf lähettyviltä muita lentokenttiä?

Najaf kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Bagdad Baghdad Intl lentokenttä (137 km Najaf keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Najaf lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Najaf Al Najaf Intl lentokenttä ovat keskimäärin 288 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Najaf. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Najaf Al Najaf Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Najaf Al Najaf Intl lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Najaf Al Najaf Intl lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Najaf Al Najaf Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Najaf Al Najaf Intl lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Najaf Al Najaf Intl lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Najaf Al Najaf Intl lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Najaf Al Najaf Intl lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Najaf Al Najaf Intl lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Najaf

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Najaf
Turkish Airlines
1. huhtikuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
1 välilasku
NJF04:20Najaf Al Najaf Intl
11. kesäkuuta
NJF07:05Najaf Al Najaf Intl
28t 30m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
1. huhtikuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
1 välilasku
NJF04:20Najaf Al Najaf Intl
14. huhtikuuta
NJF07:05Najaf Al Najaf Intl
11t 30m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
14. toukokuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 55m
1 välilasku
NJF21:05Najaf Al Najaf Intl
17. toukokuuta
NJF22:10Najaf Al Najaf Intl
17t 05m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
14. toukokuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 55m
1 välilasku
NJF21:05Najaf Al Najaf Intl
17. toukokuuta
NJF22:10Najaf Al Najaf Intl
17t 05m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
14. toukokuuta
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 15m
2 välilaskua
NJF21:05Najaf Al Najaf Intl
17. toukokuuta
NJF22:10Najaf Al Najaf Intl
17t 05m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
14. toukokuuta
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 15m
2 välilaskua
NJF21:05Najaf Al Najaf Intl
17. toukokuuta
NJF22:10Najaf Al Najaf Intl
17t 05m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1023 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Najaf

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Najaf, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Qatar Airways
Qatar Airways
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
NJFNajaf Al Najaf Intl

Muut matkustamoluokat Najaf lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Najaf lennollasi

Kohteen Najaf viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Najafissa?

Irak ei ole EU- tai Schengen-valtio, joten sinne matkustettaessa tarvitsee viisumin. EU-alueen henkilökortti ei myöskään kelpaa, vaan matkassa pitää olla mukana passi sekä myönnetty viisumi. Maasta ei ole myöskään mahdollista saada viisumia lentokentälle saavuttaessa, vaan se pitää hankkia etukäteen. Irakilla on Suomessa Helsingissä suurlähetystö, jonne viisumihakemus pitää jättää. Jos asuu toisella paikkakunnalla, kannattaa olla lähetystöön yhteydessä ensin puhelimitse tai sähköpostilla ja selvittää tarvitseeko paikan päällä käydä. Passin tulisi lisäksi olla voimassa vähintäänkin kuusi kuukautta hakemusta tehtäessä. Jos näin ei ole, pitää passi uusia ennen viisumin hakemista. Viisumin voimassaoloajan pituus riippuu haettavasta viisumin tyypistä. Yleisesti turistiviisumien kesto on 30–90 päivää, lisäksi esimerkiksi perhe- tai muista syistä on mahdollista saada pidempi lupa oleskella maassa. Lähetystöön kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä välillä viisumihakemusten käsittely voi kestää useita viikkoja.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Najaf

Mitä voit nähdä ja tehdä Najafissa?

Najaf on historiallinen kaupunki Irakissa, jossa nähtävä ei lopu kesken. Vanhimmat arkeologiset kaivaukset todistavat ihmisten eläneen alueella jo ennen ajanlaskun alkua. Kaupunki on lisäksi tärkeä islaminuskon keskus ja sen alahaaraa shiialaisuuden pyhin kaupunki. Lisäksi se on uskontohaaran hengellinen pääkaupunki. Näin ollen kaupungissa on paljon moskeijoita sekä muita pyhiä paikkoja, missä vierailla. Monet shiialaiset tekevät lisäksi kaupunkiin pyhiinvaellusretkiä ja Najaf onkin Mekan ja Medinan jälkeen kolmanneksi vilkkain pyhiinvaelluskaupunki islaminuskossa. On tärkeä pukeutua islaminuskon mukaisen pukukoodin mukaan, kun vierailee vieraiden uskontojen pyhillä paikoilla. Paikalliset mielellään auttavat tässä ja asiaa kannattaakin tiedustella heiltä ennen kuin kävelee sisälle pyhään paikkaan. Uskonnollisten kohteiden lisäksi kaupungissa voi viettää aikaa ravintoloissa, kahviloissa tai shoppaillen. Kannattaa huomioida alueen kesien olevan erittäin kuumia ja kuivia. Päiväsaikaan on syytä suojautua säältä ja suunnata mahdollisuuksien mukaan sisätiloihin viettämään aikaa. Aamut, illat ja yöt ovat yleensä kohtalaisen lämpimiä, mutta miellyttäviä. Jos innostuit Najafin nähtävyyksistä ja aktiviteeteista, varaa lentoliput seuraavalle lomamatkallesi sinne vaikka heti netin kautta. Najafin lentotarjoukset löydät helposti momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Najaf?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Najaf.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Najaf joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Najaf, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Najaf?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Najaf.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Najaf juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Najaf lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Najaf

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Najaf

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Najaf
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Najaf
1 aikuinen
ma 26/2
ma 4/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.