Halvat lennot Kuopio - Tukholma

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 21/9
ti 28/9

Kuopio-Tukholma lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kuopio-Tukholma
Suora lentoEi yhtäänKuopio - Tukholma reitille ei ole suoria lentoja. Kuopio - Tukholma ei ole suosittuja lentoreittejä.
Lentokentät kohteessa Tukholma4 lentokenttää4 lentokenttää lähellä Tukholma: Tukholma Skavstan lentoasema (NYO), Tukholma Vasteras/Hasslo (VST), Tukholma Bromman lentoasema (BMA), Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema (ARN)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Kuopio - Tukholma

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Tukholma?

tammikuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Kuopio - Tukholma on tammikuu ja kallein toukokuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Kuopio - Tukholma?

perjantai

Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Tukholma?

aamulla

Kuopio - Tukholma lennot ovat noin 20 % kalliimpia illalla kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Tukholma?

Finnair

Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Kuopio - Tukholma reitillä

Milloin on halvinta varata Kuopio - Tukholma lento?

45 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Kuopio - Tukholma on noin 45 päivää ennen lähtöä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Kuopio - Tukholma

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Kuopio-Tukholma momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Finnair
Hintaalk. 144 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,2
7,9

Koneeseennousu

7,5

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

6,5

Viihde

7,1

Ateriat

Arvostelut

liian kylmä

1 / 1

  • Reitin Kuopio-Tukholma etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Kuopio-Tukholma reitille on 649,5 km.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Kuopio–Tukholma?

Lennot Kuopiosta Tukholmaan löytyvät muun muassa Finnairin, Norwegianin sekä SAS:n tarjonnasta. Suoria lentoja ei tällä hetkellä ole reitille tarjolla. Välilaskut tehdään Helsingin lentokentällä, jolle esimerkiksi Finnairilla on sujuvaa liikennöintiä viikoittain maanantaista lauantaihin. Helsinki-Vantaata pidetään vaihtoystävällisenä lentoasemana. Esimerkiksi Finnairin kaikki vaihdot, kuten lennoissa Kuopiosta Tukholmaan, tapahtuvat saman terminaalin sisällä. Se tekee myös välilaskullisista lennoista nopeita ja vaivattomia ja lentoaika ei kasva liian suureksi kestoltaan. Huomioithan Kuopio–Tukholma-lennot tilatessasi, että Tukholman seudulla on useampia lentokenttiä matkustajaliikennettä varten: Tukholma Skavstan lentoasema (NYO), Tukholma Västerås/Hasslo (VST), Tukholma Bromman lentoasema (BMA) ja Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema (ARN).

Lähtö: Miten päästä Kuopion lentokentälle?

Pohjois-Savossa sijaitseva Kuopion lentokenttä on kauniin järvimaiseman keskellä ja kirjaimellisesti siis veden ympäröimä. Suurin osa lentokentältä kulkevista matkustajista on liikematkailijoita. Kuopion lentoasema sijaitsee Rissalassa, noin 14 kilometrin päässä Kuopion keskustasta, 11 kilometrin matkan päässä Siilinjärveltä ja noin 70 kilometriä Iisalmesta. Pääset lentokentälle kätevästi esimerkiksi julkisen liikenteen bussilla numero 40, joka operoi lentokentän ja Kuopion keskustan välillä. Lisätiedot aikatauluista saat Kuopion Seudun joukkoliikenteen verkkosivustolta.

Taksipalveluista lentokentän kumppaneita ovat Vie Vie ja Kuopion Taksiykköset, joilla liikenne toimii vaivattomasti lentokentälle päin ja sieltä Kuopioon. Voit hyödyntää lentokentälle saapumiseesi myös Taksiykkösten ryhmäkuljetusta, Airport Taxi1 -kimppataksia. Kun tilaat taksin majoituksesi osoitteeseen tai kotiovellesi ennakkoon, saat palvelun ilman ennakkotilausmaksua. Kimppataksi operoi lentokentälle sekä sieltä keskustan suuntaan. Hinta ryhmäkuljetukselle keskustan seudulta (Särkiniemi–Päiväranta-väli) on 22 EUR / hlö.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Tukholmassa?

Kun lennot Kuopiosta Tukholmaan tuovat sinut perille, riippuu kätevin kulkutapa siitä, mille kentälle laskeuduit. Tukholma Arlandan lentokenttä sijaitsee noin 40 kilometriä Tukholman kaupungista pohjoiseen. Arlanda Express -juna on nopea vaihtoehto Arlandan lentokentältä keskustaan. Löydät sen heti saapumisterminaalien alapuolelta. Juna kulkee 15 minuutin välein suurimman osan päivästä ja matka-aika on 20 minuuttia.

Flygbussarna/Airport -lentokenttäbussit lähtevät 10–15 minuutin välein ja kulkevat Arlandan lentokentän ja kaupungin terminaalin väliä (päärautatieaseman vieressä). Matkustusaika Arlandaan on 35–45 minuuttia. Tukholman julkiset junayhteydet kulkevat kahdesti tunnissa ja lähtevät päärautatieasemalta. Lentokentän ja juna-aseman välinen matka-aika on 43 minuuttia. Pääset Arlandasta keskustaan myös linja-autojen välityksellä. Reittejä operoivat muun muassa Flixbus ja Nettbus.

Flygbussarna/Airport -lentokenttäbussit ovat oiva vaihtoehto myös Tukholman Skavstan (NYO), Västeråsin (VST) ja Bromman lentoasemalta (BMA) liikkumiseen. Bussikuljetukset on aina ajoitettu saapuvien ja lähtevien lentojen mukaan. Matkustusajat ovat 20 minuuttia (Bromma), 80 minuuttia (Skavsta) ja 80 minuuttia (Västerås). Arlandan ja Bromman lentokentältä voit napata itsellesi myös taksin. Matka-aika Arlandan lentokentältä on noin 40 minuuttia vuorokaudenajasta riippuen. Bromman kentältä matka-aikaa kertyy vain noin 15 min.

Kuinka kauan Kuopio–Tukholma-lento kestää?

Nopeimmin pääset Kuopiosta Tukholmaan esimerkiksi Finnairin lennoilla Arlandan lentokentälle, jolloin lentoaika on vain 2 t 25 min.

Milloin on paras aika matkustaa Tukholmaan

Tukholma on suomalaisille tuttu matkustuskohde ja suomalaiset vierailevatkin naapurimaan pääkaupungissa ahkerasti ympäri vuoden. Kun mietit, mille ajalle olisi parasta varata lentoliput Kuopiosta Tukholmaan, riippuu se täysin toiveistasi. Kun haluat tutustua kaupunkiin, ulkoilmakohteisiin sekä ulkoilmakahviloihin lämpimällä säällä ja auringonpaisteella, paras aika vierailla Ruotsissa on toukokuusta syyskuuhun. Mikäli talvisempi Tukholma kulttuuritapahtumineen viehättää, matkusta marraskuun lopun ja maaliskuun välillä. Tukholma on aktiivinen kulttuurikaupunki ympäri vuoden, joten nähtävää ja tekemistä riittää jokaisena vuodenaikana. Mikäli haluat mahdollisimman halvat lennot Kuopiosta Tukholmaan, pyri vertailemaan lentovalikoimaa jo ajoissa sekä matkusta suurimpien matkustussesonkien ulkopuolella.

Tarvitaanko Tukholman matkalle passia/viisumia?

EU-kansalaiset voivat viettää Ruotsissa aikaa määrittämättömän ajan ilman viisumia, mutta heidän tulisi ilmoittautua viranomaisille, mikäli oleskeluaika kestää enemmän kuin kolme kuukautta. Tarvitset matkallesi vain passin tai virallisen henkilökortin, sillä sinun tulisi voida pyynnöstä todistaa henkilöllisyytesi matkan aikana. Huomioithan, että ajokortti ei ole virallinen henkilökortti.


  • Tukholma ottaa hyvin huomioon perheen pienimmät, joten se on erinomainen kohde koko perheen matkailuun. Kaupungissa on monia puistoja, kuten Humlegården ja Tantolunden, jossa on loistavia leikkipaikkoja. Mikäli haluat viedä lapset vielä suurempaan seikkailuun, Royal Djurgårdenista löydät Skansenin sekä Gröna Lundin, joka on kaunis ja viihdyttävä huvipuisto. Monissa Tukholman museoissa (esimerkiksi Tekniska Museet ja Naturhistoriska Museet) on myös erityisalueita kaikenikäisille lapsille.
  • Tukholmassa on majoitusvaihtoehtoja kaikkiin makuihin ja mieltymyksiin. Aivan kaupungin keskustasta löydät huippuluokan hotellit klassisesta luksukseen, esimerkkeinä Grand Hotel sekä trendikkäät At Six ja Miss Clara. Vain viiden minuutin kävelymatkan päässä keskustasta löydät myös Af Chapman & Skeppsholmen -hotellin, täysin varustetun veneen, joka tarjoaa upeat näkymät vanhaankaupunkiin. Kun haluat lähemmäksi historian taruja ja kaunista ruotsalaista luontoa, on majoitusvaihtoehtoina tarjolla myös lukuisia linnoja. Valitse esimerkiksi Roserbergs Slottshotell, Häringe Slott tai Åkeshofs Slott, jotka kaikki sijaitsevat noin tunnin matkan päässä kaupungin keskustasta.
  • Huomiothan, että Ruotsissa on käytössä oma valuutta, ruotsin kruunu (SEK). 1 EUR = 10,7 SEK.

(Hinnat tarkistettu 06/05/2019).


Vaihtoehtoiset lennot Kuopio-Tukholma -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta38 €
Helsinki - Göteborg reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 00m
Halvin hinta88 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 50m
Halvin hinta152 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 55m
Halvin hinta161 €
Helsinki - Uumaja reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 00m
Halvin hinta198 €
Helsinki - Malmö reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 50m
Halvin hinta209 €
Helsinki - Visby reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 30m
Halvin hinta209 €
Helsinki - Ängelholm reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 55m
Halvin hinta257 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 15m
Halvin hinta981 €