Halvat lennot $[{0},{1}, place:'from'] - $[{2},{3}, place:'to']

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/8
ti 23/8

Helsinki-Petroskoi lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Petroskoi

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Petroskoi

1 lentokenttä
Helsinki - Petroskoi reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Petroskoi ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Petroskoi: Petroskoi Petrozavodsk (PES)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Petroskoi

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Petroskoi?

keskiviikko

Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Petroskoi?

illalla

Helsinki - Petroskoi lennot ovat noin 0 % kalliimpia illalla kuin illalla


  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Petroskoi Petrozavodsk etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Petroskoi Petrozavodsk lento kestää noin 538,2 km.Kaikki lennot Helsingistä Petroskoihin laskeutuvat Petroskoin lentoasemalle ja lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Mahdollisuutta valita eri lentokenttien välillä ei siis ole, mutta toisaalta tämä säästää aikaa, kun sinun ei tarvitse tehdä vertailuja lentokenttien plussista ja miinuksista. Helsinki-Vantaa olisi joka tapauksessa varmasti monen ykkösvalinta muun muassa hyvien kulkuyhteyksiensä ja laajan ravintola- ja ostosvalikoimansa ansiosta. Kannattaa huomioida, että Petroskoin lentoasema on varsin pieni, ja lentokentän matkustajamäärät ovat vähäiset. Tämä näkyy muun muassa palvelutasossa. Jos haluat päästä nauttimaan erilaisista lentokenttäpalveluista, sinun kannattaa varata käyttöösi VIP-sali, joka on lisämaksusta käytössä niin lähteville kuin saapuville matkustajille. Ilmastoidussa VIP-salissa on tarjolla pientä naposteltavaa, kahvia ja teetä sekä virvoitusjuomia. Siellä on lisäksi televisio ja WiFi-yhteys sekä mahdollisuus taksin tilaamiseen. Lisätietoa VIP-salista ja voimassaolevan hinnaston löydät Petroskoin lentoaseman kotisivuilta, jotka ovat tosin vain venäjäksi. Saat käännettyä tiedot suomeksi esimerkiksi nettikääntäjällä. Petroskoin lentokentän pienuudesta on se etu, että ruuhkia ja jonoja ei pääse tavallisesti syntymään.


Helsinki-Vantaan lentoasemalle on hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä. Erityisesti lentokenttäjunasta on tullut hyvin suosittu matkustustapa, sillä se on sekä nopea että edullinen. Junia liikennöi tasaisin väliajoin, myös pyhisin. Monet luottavat taksiin ja lentokentälle voi toki ajaa myös omalla autolla ja jättää sen maksulliselle pysäköintipaikalle. Nämä ovatkin käteviä vaihtoehtoja erityisesti silloin, jos matkatavaroita on paljon. Petroskoin lentokentän ja Petroskoin kaupungin välillä liikennöi lentokenttäbussi, jonka päätepysäkkinä on keskustassa linja-autoasema. Bussi liikennöi lentojen mukaisesti ja matkan kesto on reilu puoli tuntia. Lentokenttäbusseja liikennöi vain muutamia päivässä viikonpäivästä riippuen. Kannattaa siis tarkistaa aikataulutiedot tarkoin, jos haluat matkustaa lentokentän ja majapaikkasi välisen matkan lentokenttäbussilla. Aikataulu löytyy Petroskoin lentokentän kotisivuilta. Huomioi myös, että Petroskoin lentokentältä ei voi vuokrata autoa. Autonvuokraus onnistuu vasta itse kaupungista, paikallisilta autovuokraamoilta, sillä ainakaan toistaiseksi kansainvälisillä autovuokraamoilla ei ole toimipisteitä kaupungissa. Taksi on totta kai aina takuuvarma tapa liikkua, myös Petroskoissa. Taksien hinnat ovat lisäksi hyvin edulliset ja pääset suoraan hotellille.

Petroskoin lentokentältä pääsee suuntaamaan Petroskoin kaupunkiin, josta voi halutessaan jatkaa matkaa lähikaupunkeihin ja -alueille. Äänisen rannalla sijaitsevassa Petroskoissa on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä aina Aleksanteri Nevskin katedraalista merimuseoon ja rantapuistoon. Petroskoin kaupungissa on varsin toimiva ja halpa julkisen liikenteen verkosto, joka koostuu johdinautoista, busseista ja minibusseista. Kaupungissa toimii myös useita eri taksiyhtiöitä, ja taksilla ajaminen on varsin edullista. Petroskoin kaupungissa vuokra-auto ei ole välttämättömyys, mutta se tuo toisaalta vapautta liikkumiseen, minkä lisäksi se on hyvä tapa tutustua lähialueisiin ja maahan laajemminkin. Autonvuokraus onnistuu kaupungin autovuokraamoista. On hyvä huomioida, että kansainvälisillä autovuokraamoilla ei ole toimipisteitä Petroskoissa, mutta paikallisia yrityksiä toki löytyy. Jos haluat matkustaa edullisesti, Petroskoin rautatieasemalta on hyvät kulkuyhteydet niin sanottua Murmanskin rataa pitkin moniin venäläiskaupunkeihin. Junalinjan pohjoisin kaupunki on Murmanski Mursmanskin rannikolla ja eteläisin on Pietari. Juna pysähtyy myös Petroskoin lähikaupungeissa ja maalaiskunnissa. Petroskoin rautatieasema on Murmanskin radan tärkeimpiä asemia, ja sieltä on yhteys myös Moskovaan.


Vastaavia ​​Helsinki - Petroskoi lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Petroskoi vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Petroskoi lennon.

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Helsinki - Petroskoi voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Helsinki - Petroskoi tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Petroskoi on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.