Halvat lennot Helsinki Petroskoi

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Helsinki-Petroskoi lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Petroskoi

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Petroskoi reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Petroskoi ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Petroskoi Petrozavodsk etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Petroskoi Petrozavodsk lento kestää noin 538,2 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Petroskoi Petrozavodsk lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Petroskoi Petrozavodsk lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Petroskoi Petrozavodsk lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Petroskoi Petrozavodsk lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Petroskoi Petrozavodsk lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Petroskoi Petrozavodsk lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Petroskoissa?

Kaikki lennot Helsingistä Petroskoihin laskeutuvat Petroskoin lentoasemalle ja lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Mahdollisuutta valita eri lentokenttien välillä ei siis ole, mutta toisaalta tämä säästää aikaa, kun sinun ei tarvitse tehdä vertailuja lentokenttien plussista ja miinuksista. Helsinki-Vantaa olisi joka tapauksessa varmasti monen ykkösvalinta muun muassa hyvien kulkuyhteyksiensä ja laajan ravintola- ja ostosvalikoimansa ansiosta. Kannattaa huomioida, että Petroskoin lentoasema on varsin pieni, ja lentokentän matkustajamäärät ovat vähäiset. Tämä näkyy muun muassa palvelutasossa. Jos haluat päästä nauttimaan erilaisista lentokenttäpalveluista, sinun kannattaa varata käyttöösi VIP-sali, joka on lisämaksusta käytössä niin lähteville kuin saapuville matkustajille. Ilmastoidussa VIP-salissa on tarjolla pientä naposteltavaa, kahvia ja teetä sekä virvoitusjuomia. Siellä on lisäksi televisio ja WiFi-yhteys sekä mahdollisuus taksin tilaamiseen. Lisätietoa VIP-salista ja voimassaolevan hinnaston löydät Petroskoin lentoaseman kotisivuilta, jotka ovat tosin vain venäjäksi. Saat käännettyä tiedot suomeksi esimerkiksi nettikääntäjällä. Petroskoin lentokentän pienuudesta on se etu, että ruuhkia ja jonoja ei pääse tavallisesti syntymään.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Helsingissä sekä Petroskoissa?

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä. Erityisesti lentokenttäjunasta on tullut hyvin suosittu matkustustapa, sillä se on sekä nopea että edullinen. Junia liikennöi tasaisin väliajoin, myös pyhisin. Monet luottavat taksiin ja lentokentälle voi toki ajaa myös omalla autolla ja jättää sen maksulliselle pysäköintipaikalle. Nämä ovatkin käteviä vaihtoehtoja erityisesti silloin, jos matkatavaroita on paljon. Petroskoin lentokentän ja Petroskoin kaupungin välillä liikennöi lentokenttäbussi, jonka päätepysäkkinä on keskustassa linja-autoasema. Bussi liikennöi lentojen mukaisesti ja matkan kesto on reilu puoli tuntia. Lentokenttäbusseja liikennöi vain muutamia päivässä viikonpäivästä riippuen. Kannattaa siis tarkistaa aikataulutiedot tarkoin, jos haluat matkustaa lentokentän ja majapaikkasi välisen matkan lentokenttäbussilla. Aikataulu löytyy Petroskoin lentokentän kotisivuilta. Huomioi myös, että Petroskoin lentokentältä ei voi vuokrata autoa. Autonvuokraus onnistuu vasta itse kaupungista, paikallisilta autovuokraamoilta, sillä ainakaan toistaiseksi kansainvälisillä autovuokraamoilla ei ole toimipisteitä kaupungissa. Taksi on totta kai aina takuuvarma tapa liikkua, myös Petroskoissa. Taksien hinnat ovat lisäksi hyvin edulliset ja pääset suoraan hotellille.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Petroskoin lentoasemalta?

Petroskoin lentokentältä pääsee suuntaamaan Petroskoin kaupunkiin, josta voi halutessaan jatkaa matkaa lähikaupunkeihin ja -alueille. Äänisen rannalla sijaitsevassa Petroskoissa on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä aina Aleksanteri Nevskin katedraalista merimuseoon ja rantapuistoon. Petroskoin kaupungissa on varsin toimiva ja halpa julkisen liikenteen verkosto, joka koostuu johdinautoista, busseista ja minibusseista. Kaupungissa toimii myös useita eri taksiyhtiöitä, ja taksilla ajaminen on varsin edullista. Petroskoin kaupungissa vuokra-auto ei ole välttämättömyys, mutta se tuo toisaalta vapautta liikkumiseen, minkä lisäksi se on hyvä tapa tutustua lähialueisiin ja maahan laajemminkin. Autonvuokraus onnistuu kaupungin autovuokraamoista. On hyvä huomioida, että kansainvälisillä autovuokraamoilla ei ole toimipisteitä Petroskoissa, mutta paikallisia yrityksiä toki löytyy. Jos haluat matkustaa edullisesti, Petroskoin rautatieasemalta on hyvät kulkuyhteydet niin sanottua Murmanskin rataa pitkin moniin venäläiskaupunkeihin. Junalinjan pohjoisin kaupunki on Murmanski Mursmanskin rannikolla ja eteläisin on Pietari. Juna pysähtyy myös Petroskoin lähikaupungeissa ja maalaiskunnissa. Petroskoin rautatieasema on Murmanskin radan tärkeimpiä asemia, ja sieltä on yhteys myös Moskovaan.


 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Helsinki - Petroskoi reitin lennoille?

  Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja reitille Helsinki - Petroskoi. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Helsinki-Petroskoi reitille momondon avulla?

  Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Vastaavia ​​Helsinki - Petroskoi lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Petroskoi vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Venäjä

Eikö sittenkään Petroskoi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Venäjä

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Petroskoi lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Petroskoi lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Petroskoi joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Helsinki - Petroskoi voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Petroskoi?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Helsinki - Petroskoi tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Petroskoi lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Petroskoi on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Petroskoi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.