Hotellit Petroskoi, Venäjän

Etsi hotellitarjoukset  44 Petroskoi, Venäjän

Petroskoi, Karjalan tasavalta, Venäjä
6. joulukuu — 7. joulukuu2
to 7/12
ma 11/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja

Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Hyödyllisiä tärppejä Petroskoi hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Petroskoi

Hotellit lähellä lentokenttää

251
Petroskoi löytyy 251 hotellia lähellä Petroskoi Petrozavodsk. Karelskaya Usadba Hotel Complex on lähin 4,4 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Petroskoi matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Petroskoissa?

Hintataso Petroskoissa on halpa ja edullinen hotelli löytyy kaupungista helposti. Sesongit vaikuttavat hintoihin, samoin huoneen varustetaso sekä se, sisältyykö hintaan aamiainen. Monet hotellit Petroskoissa sijaitsevat kaupungin keskeisillä paikoilla, keskustassa ja lähellä rautatieasemaa. Itselle sopivimman hotellin löytää kätevimmin momondon hotellivertailutyökalua käyttämällä.

Miten viettää edullinen loma Petroskoissa?

Halvat hotellit Petroskoissa takaavat, että lomailla voi myös pienemmällä budjetilla. Hintataso Petroskoissa on muiltakin osin todella halpa suomalaiseen hintatasoon tottuneille. Liikkuminen on halpaa ja venäläiseen ruoka- ja juomatarjontaan pääsee tutustumaan edullisesti. Ilmaista nähtävää ja pienellä maksulla onnistuvaa tekemistä on kaupungissa runsaasti.

Onko Petroskoissa turvallista?

Petroskoihin matkustamista ei tarvitse pelätä. Kannattaa kuitenkin olla tietoinen muutamista omaa turvallisuutta parantavista seikoista. Ensinnäkin, vettä ei voi juoda hanasta. Myös hampaiden pesu kannattaa hoitaa turvallisuussyistä pullovedellä. Pidä mukanasi kopiota passistasi. Poliisi voi kysyä passiasi, mutta älä anna sitä poliisille, vaan ainoastaan kopio siitä. Älä kanna mukanasi suuria käteismääriä, äläkä säilytä lompakkoa takataskussa tai avoimessa käsilaukussa. Esimerkiksi Hotelli Pohjola tarjoaa asiakaspysäköinnin vartioidulla parkkialueella.

Tarvitaanko Venäjällä adapteria?

Venäjällä ei tarvita adapteria.

Mitä tehdä Petroskoissa lasten kanssa?

Petroskoissa on paljon nähtävää ja koettavaa myös lapsiperheelle. Lasten kanssa voi tutustua kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin sekä esimerkiksi Kizhin saareen. Petroskoissa on peräti kolme eläinpuistoa, joissa pääsee näkemään suloisia ja jännittäviä eläimiä. Mielenkiintoinen tutustumiskohde on myös Doll House -nukkegalleria. Monet hotellit Petroskoissa ovat huomioineet myös lasten kanssa matkustavat, ja netistä löytyy tietoa ravintoloista, joissa on omat lastenlistansa.


Missä majoittua kohteessa Petroskoi

Petroskoi on Karjalan tasavallan pääkaupunki Luoteis-Venäjällä. Se sijaitsee Äänisjärven länsirannalla ja sen läpi kulkevat Lohijoki ja Niegla-joki. Neuvostovallan aikaan kaupungin eri osat olivat eriytyneet asukkaiden sosiaalisen aseman perusteella, mutta enää jakoa ei juuri ole. Jos saavut Petroskoihin junalla, majoitus Petroskoissa onnistuu myös lähellä rautatieasemaa. Monet hotellit Petroskoissa sijaitsevat keskustassa tai lähellä keskustaa, palveluiden ääressä. Yksi suosituimmista Petroskoin hotelleista on Hotelli Pohjola, venäjäksi Sevarnaja-hotelli. Se on rakennettu vuonna 1946, mutta peruskorjattu ja uudistettu 2000-luvulla. Majoitus Petroskoissa onnistuu myös lähellä rantaa, Äänisen aalloista nauttien. Rantakatu on yksi kaupungin suosituimmista paikoista myös paikallisten keskuudessa. Vilskettä riittää, olutta ja ruokaa sai kojuista ja katu suljetaan kesäisin autoilijoilta. Keskustassa pääsee nauttimaan kulttuurista ja nähtävyyksistä sekä kaupungin shoppailumahdollisuuksista. Jos keskustassa majoittuminen tuntuu liian rauhattomalta vaihtoehdolta, jotkin Petroskoin hotellit sijaitsevat hieman syrjemmällä, mutta silti sen verran lähellä keskustaa, että sinne pääsee kätevästi ja näppärästi myös julkisilla liikennevälineillä. Koska julkinen liikenne on kattava ja halpa, hotellin hyvä sijainti ei ole Petroskoissa välttämättä niin tärkeää kuin joissakin muissa matkakohteissa.


Lue lisää nähtävyyksistä: Petroskoi

Petroskoi on oikein hieno kaupunkilomakohde kulttuurin ja historian ystäville. Petroskoin kansallisessa teatterissa esitykset ovat suomeksi. Myös musiikin ystävät löytävät Petroskoista elämyksiä, niin konserttihalleista kuin festivaaleilta. Kaupungissa on monia mielenkiintoisia museoita, esimerkiksi Karjalan kotiseutumuseo, merimuseo, teollisuusmuseo ja taidemuseo. Lisäksi kannattaa tutustua Kizhin saareen, joka on Unescon maailmanperintöluettelossa. Saaressa on muun muassa Venäjän vanhin puukirkko sekä kymmeniä historiallisia rakennuksia. Metsässä sijaitsevassa Zookompleks Three Bearsissa pääsee nauttimaan eläimiin tutustumisen lisäksi samoilusta hienoissa luontomaisemissa. Petroskoissa on myös useita puistoja. Matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua venäläisen ruokakulttuurin erilaisiin herkkuihin. Paikallinen keittiö on kaupungissa hyvin edustettuna, esimerkiksi ravintola Yagel on kehuttu niin paikallisten kuin matkailijoidenkin puolesta. Myös japanilaiset ravintolat ovat kaupungissa yleisiä. Jos vieraat maut arveluttavat, kaupungista saa myös esimerkiksi suomalaiseen suuhun taatusti tuttua pizzaa. Monet isommat hotellit Petroskoissa sisältävät oman ravintolansa. Petroskoissa on monia viihtyisiä baareja sekä yökerhoja, joissa iltaansa voi jatkaa pikkutunneille asti. Kaupungissa tapahtuu ympäri vuoden, tapahtumatarjontaan kannattaa tutustua netissä. Ostoksia pääsee tekemään niin pienemmissä putiikeissa kuin kauppakeskuksissa, joita on Petroskoissa useita.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Petroskoi

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Petroskoi

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden joulukuu aikana kohteen Petroskoi sään perusteella?

Jos aiot majoittua hotellissa kaupungissa Petroskoi kuukauden joulukuu aikana, on tärkeää tietää, että keskilämpötila on −7 °C ja lumisateen mahdollisuus on pieni ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Petroskoi?

joulukuuta 2023 alkaen 234 toimijaa on valittavissa hotellia Petroskoi osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Petroskoi hinnat?

hotellia Petroskoi hinnat päivitetään päivittäin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Petroskoi momondon kautta?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Petroskoi ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Petroskoi?

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Petroskoi.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Petroskoi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.