Oivalluksia
Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Helsinki Brasília alk. 814 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sun 3/3
Sun 10/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Helsinki-Brasília lennot: hyödyllistä tietoa
(HEL - BSB)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Brasília

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Brasília reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Brasília ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Brasília

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Brasília?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Brasília on tammikuu ja kallein helmikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Brasília?

Sunnuntai. Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein torstai

Milloin on halvin aika lentää Brasília?

Aamulla. Helsinki - Brasília lennot ovat noin 7 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Brasília?

LATAM Airlines. LATAM Airlines on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Brasília reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Brasília

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Brasília momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
LATAM AirlinesHintaalk. 1040 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,5
2 685 arvostelua
Etsi LATAM Airlines lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Brasilia etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Helsinki-Vantaan lentoasema-Brasilia reitille on 10604,2 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Brasilia lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Brasilia lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Brasilia lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Brasilia lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Brasilia lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Brasilia lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Brasilian Keski-Brasiliassa?

Kaikki lennot Helsingistä Brasilian Keski-Brasiliaan lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sen lisäksi että lentokentälle on helppo pääsy myös julkisilla liikennevälineillä, on siellä hyvä palvelutaso aina ravintoloista ostosmahdollisuuksiin. Keski-Brasiliaan matkustettaessa pääsee sitten valitsemaan, mille lentoasemalle haluaa laskeutua. Mutta laskeutuivatpa lennot Helsingistä Keski-Brasiliaan sitten Rio de Janeiro Santos Dumontille, Sao Paulo Guarulhosin kansainväliselle lentoasemalle tai Rio de Janeiro–Galeãon kansainväliselle lentokentälle, pääset nauttimaan kaikista isoille lentoasemille tyypillisistä laadukkaista palveluista. Esimerkiksi kahviloita ja ravintoloita on monenlaisia. Ruokaravintoloita on niin pikaruuasta kuin tasokkaasta ruuasta pitäville. Lentokenttien kaupoista voi tehdä erilaisia ostoksia kotiin viemisiksi tai täydentää matkalla tarvitsemiaan tuotteita, jos jotain on unohtunut matkasta. Matkamuistojen lisäksi kentältä voi tehdä myös esimerkiksi laatuostoksia kansainvälisten muotibrändien liikkeistä. Palvelujen tasossa ei siis ole merkittäviä eroja eri lentokenttien välillä ja myös yhteydet kaupunkien keskustaan ovat hyviä. Voit siis lentoreittiä valitessasi keskittyä muihin seikkoihin, kuten matkan kestoon ja hintaan.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Helsingissä sekä Keski-Brasiliassa?

Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee Helsingin keskustasta todella kätevästi julkisilla kulkuvälineillä kuten linja-autolla ja junalla. Esimerkiksi lentokenttäjunalla pääsee suoraan terminaaliin, jolloin ulkotiloihin ei tarvitse poistua lainkaan. Juna on myös linja-autoa nopeampi vaihtoehto. Helsinki-Vantaalle voi toki matkustaa myös omalla autolla tai taksilla. Lennot Helsingistä Brasilian Keski-Brasiliaan voivat laskeutua useammalle eri lentokentälle. Näitä kaikkia yhdistää kuitenkin matkaajan onneksi se, että matkan lentoasemalta keskustaan voi taittaa eri vaihtoehdoilla. Kaikilta lentokentiltä pääsee keskustaan esimerkiksi linja-autolla. Aikataulut kannattaa kuitenkin tarkistaa jo etukäteen, sillä liikennöintiä ei välttämättä ole yöaikaan ja pyhinä. Taksilla kulkeminen on Brasiliassa edullista ja pääasiallisesti turvallistakin. Esimerkiksi Sao Paulo Guarulhosin lentoasemalla toimii Guarucoop, jolla on viranomaisten myöntämä lupa toimia lentokentällä, ja kaikki yhtiön taksit ovat ilmastoituja. Lentokentillä on myös autovuokraamoiden palvelupisteitä, joista saat vuokra-auton käyttöösi matkasi ajaksi. Löydät helposti halvan vuokra-auton sivustomme kautta ja pääset liikkumaan itsenäisesti ja tutustumaan lähiseutuihin laajemminkin. Lisätietoa eri kulkuvaihtoehdoista löydät esimerkiksi lentokenttien kotisivuilta.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Keski-Brasilian lentoasemilta?

Keski-Brasilian lentoasemilta pääset muun muassa Brasilian suurimpaan kaupunkiin Sao Pauloon sekä maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Rio de Janeiroon. Kumpaankin näistä kaupungeista on hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla liikennevälineillä, kuten linja-autolla, joka on sekä edullinen että ekologinen vaihtoehto. Linja-autoja kulkee hyvin lentokenttien ja suurten kaupunkien välillä, mutta kannattaa toki varmistaa aina ajantasaiset aikataulut, ettei vastaan tule ikäviä yllätyksiä. Myös taksi on Brasiliassa edullinen vaihtoehto, ja myös turvallinen, kunhan otat taksin esimerkiksi Guarucopilta, joka on maan viranomaisten valvoma ja säätelemä taksiyritys. Taksilla pääset suoraan majoituspaikkaasi ja vältyt painavien matkalaukkujen kanniskelulta. Vapautta ja itsenäisyyttä arvostavat voivat puolestaan hankkia alleen vuokra-auton, jonka saa jo lentokentiltä käsin. Autovuokraamoita on toki kaupungeissakin, jos haluat vuokrata auton vasta myöhemmin. Vuokra-autojen hinnat ovat suomalaiseen hintatasoon tottuneille alhaisia ja voit valita auton juuri omien mieltymystesi mukaisesti. Vuokra-autolla pääset paitsi liikkumaan kätevästi kaupunkien sisällä ja välillä, myös tutustumaan maahan laajemminkin.


Vastaavia ​​Helsinki - Brasília lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Brasília vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Brasília lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Brasília lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Brasília joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Helsinki - Brasília voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Brasília?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Helsinki - Brasília.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Brasília lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Brasília lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Brasília

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Brasiliassa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Helsinki
1 aikuinen
Sun 3/3
Sun 10/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.