Halvat lennot Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä Nantes

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä-Nantes lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä-Nantes

Lyhyin lentoaika

1t 05m

Suora lento

Joka päivä
Lyhyin lentoaika kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä kohteeseen Nantes on 1t 05m.
Suoria lentoja Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Nantes lennetään joka päivä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Nantes

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Nantes?

Helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Nantes on helmikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Nantes lento?

49 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Nantes on noin 49 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä kohteeseen Nantes?

22 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Nantes syyskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 07:00, ja 55 % lennoista lähtee keskipäivällä joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä kohteeseen Nantes?

syyskuuta 2023 alkaen reittiä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Nantes liikennöidään 155 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 21 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Pariisi Charles de Gaulle-Nantesin kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin Pariisi Charles de Gaulle-Nantesin kansainvälinen lentoasema välinen etäisyys on 363,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Pariisi - Nantes lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Pariisi - Nantes lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Pariisi - Nantes joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Pariisi - Nantes voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Pariisi - Nantes?

Kun kaikki mahdolliset Pariisi - Nantes lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Pariisi - Nantes lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Nantes, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Pariisi - Nantes lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nantes

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.