Hotellit Saariselkä

Löydä parhaat hotellitarjoukset 161 hotelliin Saariselällä

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Saariselkä?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Saariselkä
Matalasesonki
heinäkuu
Huippusesonki
joulukuu

edullisin kuukausi yöpyä

56 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

26 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
149 € - 447 €
Kallein viikonpäivä
tiistai
Halvin viikonpäivä
sunnuntai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

199 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

183 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Saariselkä on: 1-2 tähteä, 5 päivää ennen. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, 29 päivää ennen.
1-2 tähteä
78 € - 145 €
3 tähteä
86 € - 111 €
4-5 tähteä
155 € - 395 €

Hyvä tietää

Parhaat vinkit kohteeseen Saariselkä

Miten löytää hyvä hotelli Saariselällä?

Saariselän tunturikylä on rakentunut talviurheilu- ja luontoturismin ympärille, eli majoituspaikkoja on alueella sen pienestä koosta huolimatta hyvä valikoima. Kun etsintää laajennetaan kylän keskustasta lähialueille, vaihtoehdot lisääntyvät entisestään. Tarjolla on niin hotelleja, lomamökkejä kuin simppelimpiä retkeilymajojakin. Jos haluat matkustaa suosituimman talviurheilukauden aikaan, tärkeintä hyvän hotellin löytämiseksi on olla ajoissa asialla. Vertaa alueen majoitusvaihtoehtoja palveluineen ja hintoineen momondon hotellivertailutyökalun avulla. Mikäli löydät sopivan majoitusvaihtoehdon laskettelukaudelle, varaus kannattaa tehdä ajoissa kauden korkean hintatason ja suuren kysynnän vuoksi. Loppukeväälle, kesälle ja syksylle edullisia vaihtoehtoja voi löytää yleensä joustavammin. Mieti, mikä olisi hyvä alue majoittua juuri sinulle. Lähellä keskustaa ovat palvelut, ympäröivillä alueilla taas rikkumaton luonnonrauha.

Miten viettää edullinen loma Saariselällä?

Saariselällä on mahdollista lomailla edulliseen hintaan etenkin suosituimpien matkailuviikkojen ja -kuukausien ulkopuolella. Jos pystyt välttelemään loma-aikojen pahimpia ruuhkia, voi majoituksen saada talvellekin kohtuulliseen hintaan, mutta etenkin loppukeväästä syksyyn majoittuminen on mahdollista hyvinkin edullisesti. Majoitusvaihtoehtoja on useita, joten hintavertailu kannattaa aina. Samoin hotellien ja lomakeskusten tarjouskampanjoita kannattaa seurata. Varsinkin luontomatkailijalle Saariselkä tarjoaa loputtoman määrän halpoja tai täysin ilmaisia aktiviteetteja patikoinnista kalastukseen, maastopyöräilyyn ja murtomaahiihtoon. Myös Lapin ehkä suurin nähtävyys, taivaalla pimeinä yönä välkkyvät revontulet, on matkailijoille täysin ilmainen valoshow.

Liikkuminen Saariselällä?

Jos majoitut Saariselän tunturikylässä, pääset paikasta toiseen helposti kävellen tai vaikkapa maastopyörällä. Mukaan kannattaa ottaa hyvät lenkki- tai vaelluskengät, sillä alueen maisemista on paras nauttia nimenomaan jalkaisin. Jos seutua haluaa tutkia tarkemmin, voi avuksi vuokrata henkilöauton. Julkisen liikenteen yhteydet ovat Saariselällä varsin rajoitetut. Esimerkiksi Ivalon lentokentän ja Saariselän väliä liikennöi Eskelisen Lapin Linjat. Bussimatkan hinta (noin 10 euroa) maksetaan suoraan kuljettajalle.

Voiko hotellin varata Saariselällä ilman luottokorttia?

Käytännössä kaikki hotellit Saariselällä, samoin kuin muutkin majoituspaikat, voi varata ainoastaan luottokortin avulla.

Mitä tehdä Saariselällä lasten kanssa?

Saariselkä on täydellinen lapsiperheen kohde. Se on turvallinen ja rauhallinen, mutta samalla viihdyttävä, sillä luontokohteita ja aktiviteetteja on tarjolla joka makuun. Talvisin lapset viihtyvät tietenkin laskettelukeskuksen rinteissä ja pulkkamäessä. Samoin Holiday Club Saariselän kylpylä houkuttelee lapsiperheitä vuoden ympäri, ja samassa paikassa perheen pienimpiä viihdyttää myös suosittu Angry Birds -aktiviteettipuisto. Hevostytöt ja -pojat pääsevät Saariselän lähialueilla ratsastamaan vuoden ympäri. Innokkaita kalastajia taas kutsuvat alueen kalavedet. Etenkin talvisin husky- ja porosafarit ovat koko perheelle soveltuvia ikimuistoisia elämyksiä. Mikäli luonnossa liikutaan koko perheen voimin, kannattaa paikallisista yrityksistä tiedustella vuokralle esimerkiksi lasten kärryjä ja maastopyöriä.

Pysäköinti Saariselällä

Hotellit Saariselällä tarjoavat useimmiten parkkipaikan tai määrätyn parkkialueen asiakkailleen, mutta asia kannattaa tarkistaa omasta majoituspaikasta. Pysäköinti voi olla maksullista. Saariselän keskustassa seuraa pysäköintiohjeita liikennemerkeistä.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Saariselkä per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Saariselkä hotellihuoneita halpaan hintaan
väh. 2 tähteä
Aparthotel Kuukkeli Aurora
#1. suosituin
Aparthotel Kuukkeli Aurora
8,6
72 €
Fell Centre Kiilopää, Hotel Niilanpää
#2. suosituin
Fell Centre Kiilopää, Hotel Niilanpää
8,6
80 €
Saariselkä Kuukkeli Inn
Rahoille vastinetta
Saariselkä Kuukkeli Inn
8,4
58 €
3 tähteä
Santa's Hotel Tunturi
#1. suosituin
Santa's Hotel Tunturi
8,1
73 €
Saariselkä Inn
#2. suosituin
Saariselkä Inn
7,7
63 €
Holiday Club Saariselka
Rahoille vastinetta
Holiday Club Saariselka
8,2
53 €
4 tähteä ja yli
Star Arctic Hotel
#1. suosituin
Star Arctic Hotel
8,6
282 €
Kakslauttanen Arctic Resort
#2. suosituin
Kakslauttanen Arctic Resort
7,9
353 €
Lapland Hotels Riekonlinna
Rahoille vastinetta
Lapland Hotels Riekonlinna
8,0
78 €

Halvat hotellit kaupunissa Saariselkä

Nämä hotellit ja hostellit ovat yleensä halvimpia majoituspaikkoja kaupungissa Saariselkä
Lapin Kutsu Apartments
Lapin Kutsu Apartments
8,5
47 €
Holiday Home Moitakuru a 14
Holiday Home Moitakuru a 14
8,8
56 €
Holiday Club Saariselka
Holiday Club Saariselka
8,2
53 €
Saariselkä Kuukkeli Inn
Saariselkä Kuukkeli Inn
8,4
58 €
Lodge Kuukkeli Porakka
Lodge Kuukkeli Porakka
8,1
55 €
Saariselkä Inn
Saariselkä Inn
7,7
63 €

Hotellit kaupungissa Saariselkä, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Holiday Club Saariselka
Holiday Club Saariselka
8,2
53 €
Saariselkä Inn
Saariselkä Inn
7,7
63 €
Lapland Hotels Riekonlinna
Lapland Hotels Riekonlinna
8,0
78 €
Saariselkä Kuukkeli Inn
Saariselkä Kuukkeli Inn
8,4
58 €
Santa's Hotel Tunturi
Santa's Hotel Tunturi
8,1
73 €
Log house Kuukkeli Teerenpesä
Log house Kuukkeli Teerenpesä
8,3
86 €

Saariselän kaupunginosat, missä majoittua

Saariselän alue sijaitsee Suomen Lapissa kolmen kunnan – Inarin, Savukosken ja Sodankylän – mailla. Sen keskustaksi voi kutsua Saariselän pientä tunturikylää, joka sijaitsee Inarin kunnan alueella. Hotellit Saariselällä sijaitsevat tasaisesti eri puolilla Saariselän aluetta, sillä seudun keskustasta, eli tunturikylästä, on alueen luonnon suojelemiseksi rakennettu mahdollisimman kompakti. Kyläkeskuksessa matkailijoille on kuitenkin tarjolla tärkeimmät palvelut, ja lisää palveluja on mahdollista hakea tarpeen tullen noin 30 kilometrin päässä sijaitsevasta Ivalosta. Niiden, jotka haluavat majoituksen lentokentän läheltä, kannattaa majoittua Ivalon suunnalla.

Saariselän tunturikylän keskusta on paras alue majoittua niille matkailijoille, jotka toivovat laskettelurinteiden ja muiden palveluiden olevan lähietäisyydellä majapaikasta. Lapsiperheille alue on helppo ja vaivaton valinta. Mikäli haluat päästä pulikoimaan uima-altaissa ja nauttia muistakin spa-palveluista, ainakin tunturikylän Holiday Club Saariselässä se onnistuu. Yleensä palvelut, esimerkiksi hotelliaamiainen, mahdollinen kylpyamme ja niin edelleen, kannattaa varmistaa hotellikohtaisesti ennen varauksen tekemistä.

Hintataso Saariselällä vaihtelee voimakkaasti sesonkien mukaan. Suosituimmalla hiihto- ja laskettelukaudella, etenkin esimerkiksi joululomien aikaan, majoittuminen voi olla alueella arvokasta. Kesämatkailu seudulla on usein edullisempaa, ja kesäisin yön tunturikylän keskustassa voikin viettää alkaen noin 70 euron hintaan laadukkaissakin mökeissä ja hotellihuoneissa. Talvella hinnat nousevat. Myös pienten tunturilampien äärellä lähellä rantaa on majoituskohteita. Hotellien ja lomamökkien sijaintia voi tarkastella kätevästi momondon hotelli- ja majoitushaun kartan avulla.

Miltä alueelta Saariselällä saa edullisimman majoituksen? Todellista budjettimajoitusta etsivän kannattaa verrata hintoja tarkkaan ja etsiä mahdollisia halpoja majoituspaikkoja myös tunturikylän ytimen ulkopuolelta. Esimerkiksi Vanhaselän suunnalta voi myös löytyä potentiaalisia majoituspaikkoja. Jos et halua lomamökkiisi mitään luksusta, edullisiakin vaihtoehtoja on alueelta mahdollista löytää.


Saariselkä pähkinänkuoressa

Saariselän tunturijono kuuluu Suomen Lapin tunnetuimpiin ja suosituimpiin luontokohteisiin. Alue sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuistossa, ja alueen kuuluisimpia tuntureita ovat muun muassa 438 metriä korkea Kaunispää ja 546 metriä korkea Kiilopää. Koska Saariselkä sijaitsee kansallispuistoalueella, sen tunturikylää ei ole rakennettu vastaanottamaan valtavia turistimassoja, vaan alue palvelee matkailijoita kapasiteettinsa mukaan. Alueen luonteeseen kuuluu luonnonläheisyys, ja pääosassa on ympäri vuoden Lapin karun komea luonto. Talvisin vetonaulana ovat tietenkin myös hyvät laskettelurinteet, jotka kutsuvat laskettelijoiden lisäksi myös lumilautailijoita.

Paitsi laskettelemaan Saariselälle saavutaan myös nauttimaan luonnosta ja hengittämään tuntureiden puhdasta ilmaa. Tunturiluonnossa ja kansallispuiston alueella ylipäätään voi halutessaan tehdä päiviäkin kestäviä patikkaretkiä, mutta toisaalta esimerkiksi neljän kilometrin nousu Kaunispään huipulle onnistuu rauhallisella tahdilla helposti koko perheenkin voimin. Syksyn ruska-aika on alueella kaunista aikaa. Talvisin seudun maastoissa on hyvä harrastaa murtomaahiihtoa tai liikkua lumikengillä, ja Lapin eksotiikkaa parhaimmillaan voi kokea esimerkiksi husky-safareilla. Jos arktisessa paratiisissa onnistuu näkemään revontulet, on täydellinen talviloma sinetöity.

Saariselällä nautitaan myös kulttuurista. Marraskuisin Inari-Saariselän alueella voi jazzata, kun seudulla järjestetään Kaamosjazz. Jazzfestivaali on EU-alueen pohjoisin jazzfestivaali, ja paikalla voi kuulla muusikkoja maailman eri kolkista.

Lapin alue on perinteisesti kiinnostanut innokkaita kalastajia, ja myös Saariselän tuntumassa on hyviä kalavesiä, esimerkiksi läheinen Tolosjoki kuohuineen. Ritakoskelle, joka on ollut yksi kullanhuuhdonnan tärkeimpiä tapahtumapaikkoja Lapissa, on Saariselältä alle tunnin ajomatka.


Saariselkä matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Saariselkä?

Ihmiset yöpyvät keskimäärin kohteessa Saariselkä yhteensä 3 yötä.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Saariselkä?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Saariselkä vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 128 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Saariselkä?

heinäkuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Saariselkä. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 56 % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Saariselkä?

Hotellihuoneet kohteessa Saariselkä ovat edullisimmillaan lauantai ja katossa maanantai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Saariselkä?

Hostelli kohteessa Saariselkä (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 69 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 59 € edullisempia kuin hotellit yleensä kohteessa Saariselkä.


Suosituimmat lentoreitit Saariselälle

Löydä halvimmat lennot Saariselälle suosituimmilla reiteillä
Helsinki - Ivalo
Lyhyin lentoaika
1t 30m
Halvin hinta
131 €
Paris - Ivalo
Lyhyin lentoaika
6t 20m
Halvin hinta
151 €
London - Ivalo
Lyhyin lentoaika
12t 20m
Halvin hinta
233 €
Dublin - Ivalo
Lyhyin lentoaika
10t 15m
Halvin hinta
266 €
Warsaw - Ivalo
Lyhyin lentoaika
6t 30m
Halvin hinta
295 €
Munich - Ivalo
Lyhyin lentoaika
5t 30m
Halvin hinta
304 €
Zurich - Ivalo
Lyhyin lentoaika
10t 15m
Halvin hinta
325 €
Dusseldorf - Ivalo
Lyhyin lentoaika
12t 50m
Halvin hinta
348 €
Berliini - Ivalo
Lyhyin lentoaika
19t 00m
Halvin hinta
349 €
Vienna - Ivalo
Lyhyin lentoaika
25t 05m
Halvin hinta
355 €
Näytä lisää

Saariselästä kiinnostuneet etsivät myös seuraavia kohteita

Kiehtooko jokin muu kohde kuin Saariselkä? Löydä parhaat ja edullisimmat hotellit näissä kohteissa