Hotellit Saariselkä, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  21 Saariselkä, Suomen

Saariselkä, Suomi
8. joulukuu — 9. joulukuu2
pe 9/12
ti 13/12

Suositut Saariselkä hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Saariselkä
Hinta
€48
€639
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Saariselkä

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Saariselkä
Matalasesonkikesäkuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkisyyskuukallein aika yöpyä
86 %odotettu hintojen lasku
90 %odotettu hinnannousu

Hinta

67 € - 4680 €

Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivämaanantaion viikon kallein päivä varata
164 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
113 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Saariselkä on: 1-2 tähteä, 25 päivää ennen.

1-2 tähteä

89 € - 112 €

3 tähteä

109 € - 125 €

4-5 tähteä

122 € - 294 €


Hyödyllisiä tärppejä Saariselkä hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Saariselkä

Halvin hotellihinta

49 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Castillo Kelotähti Apartment

Hotellit lähellä lentokenttää

578

Keskimääräinen oleskelun kesto

5 päivää
Halvin hinta huoneelle Saariselkä löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 49 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Lapin Kutsu Apartments.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Castillo Kelotähti Apartment, suosituimmasta viiden tähden hotellista Saariselkä.
Saariselkä löytyy 578 hotellia lähellä Kittilä. Levi Rakkavaara Club 1 on lähin 3,2 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 5 päivää majoittuessaan hotelleihin Saariselkä. Keskimääräinen majoitushinta 5 päiväksi Saariselkä viime viikolla on 725 €.

Saariselkä matkavinkit

Saariselän tunturikylä on rakentunut talviurheilu- ja luontoturismin ympärille, eli majoituspaikkoja on alueella sen pienestä koosta huolimatta hyvä valikoima. Kun etsintää laajennetaan kylän keskustasta lähialueille, vaihtoehdot lisääntyvät entisestään. Tarjolla on niin hotelleja, lomamökkejä kuin simppelimpiä retkeilymajojakin. Jos haluat matkustaa suosituimman talviurheilukauden aikaan, tärkeintä hyvän hotellin löytämiseksi on olla ajoissa asialla. Vertaa alueen majoitusvaihtoehtoja palveluineen ja hintoineen momondon hotellivertailutyökalun avulla. Mikäli löydät sopivan majoitusvaihtoehdon laskettelukaudelle, varaus kannattaa tehdä ajoissa kauden korkean hintatason ja suuren kysynnän vuoksi. Loppukeväälle, kesälle ja syksylle edullisia vaihtoehtoja voi löytää yleensä joustavammin. Mieti, mikä olisi hyvä alue majoittua juuri sinulle. Lähellä keskustaa ovat palvelut, ympäröivillä alueilla taas rikkumaton luonnonrauha.

Saariselällä on mahdollista lomailla edulliseen hintaan etenkin suosituimpien matkailuviikkojen ja -kuukausien ulkopuolella. Jos pystyt välttelemään loma-aikojen pahimpia ruuhkia, voi majoituksen saada talvellekin kohtuulliseen hintaan, mutta etenkin loppukeväästä syksyyn majoittuminen on mahdollista hyvinkin edullisesti. Majoitusvaihtoehtoja on useita, joten hintavertailu kannattaa aina. Samoin hotellien ja lomakeskusten tarjouskampanjoita kannattaa seurata. Varsinkin luontomatkailijalle Saariselkä tarjoaa loputtoman määrän halpoja tai täysin ilmaisia aktiviteetteja patikoinnista kalastukseen, maastopyöräilyyn ja murtomaahiihtoon. Myös Lapin ehkä suurin nähtävyys, taivaalla pimeinä yönä välkkyvät revontulet, on matkailijoille täysin ilmainen valoshow.

Jos majoitut Saariselän tunturikylässä, pääset paikasta toiseen helposti kävellen tai vaikkapa maastopyörällä. Mukaan kannattaa ottaa hyvät lenkki- tai vaelluskengät, sillä alueen maisemista on paras nauttia nimenomaan jalkaisin. Jos seutua haluaa tutkia tarkemmin, voi avuksi vuokrata henkilöauton. Julkisen liikenteen yhteydet ovat Saariselällä varsin rajoitetut. Esimerkiksi Ivalon lentokentän ja Saariselän väliä liikennöi Eskelisen Lapin Linjat. Bussimatkan hinta (noin 10 euroa) maksetaan suoraan kuljettajalle.

Käytännössä kaikki hotellit Saariselällä, samoin kuin muutkin majoituspaikat, voi varata ainoastaan luottokortin avulla.

Saariselkä on täydellinen lapsiperheen kohde. Se on turvallinen ja rauhallinen, mutta samalla viihdyttävä, sillä luontokohteita ja aktiviteetteja on tarjolla joka makuun. Talvisin lapset viihtyvät tietenkin laskettelukeskuksen rinteissä ja pulkkamäessä. Samoin Holiday Club Saariselän kylpylä houkuttelee lapsiperheitä vuoden ympäri, ja samassa paikassa perheen pienimpiä viihdyttää myös suosittu Angry Birds -aktiviteettipuisto. Hevostytöt ja -pojat pääsevät Saariselän lähialueilla ratsastamaan vuoden ympäri. Innokkaita kalastajia taas kutsuvat alueen kalavedet. Etenkin talvisin husky- ja porosafarit ovat koko perheelle soveltuvia ikimuistoisia elämyksiä. Mikäli luonnossa liikutaan koko perheen voimin, kannattaa paikallisista yrityksistä tiedustella vuokralle esimerkiksi lasten kärryjä ja maastopyöriä.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Saariselkä per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Saariselkä hotellihuoneita halpaan hintaan

2-tähden hotellit

Halvin 97 €

Keskinkertainen 116 €

Kallein 316 €

Etsi 2-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Saariselkä

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Saariselkä

Hotellit kaupungissa Saariselkä, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Saariselkä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Saariselkä

Saariselän alue sijaitsee Suomen Lapissa kolmen kunnan – Inarin, Savukosken ja Sodankylän – mailla. Sen keskustaksi voi kutsua Saariselän pientä tunturikylää, joka sijaitsee Inarin kunnan alueella. Hotellit Saariselällä sijaitsevat tasaisesti eri puolilla Saariselän aluetta, sillä seudun keskustasta, eli tunturikylästä, on alueen luonnon suojelemiseksi rakennettu mahdollisimman kompakti. Kyläkeskuksessa matkailijoille on kuitenkin tarjolla tärkeimmät palvelut, ja lisää palveluja on mahdollista hakea tarpeen tullen noin 30 kilometrin päässä sijaitsevasta Ivalosta. Niiden, jotka haluavat majoituksen lentokentän läheltä, kannattaa majoittua Ivalon suunnalla.

Saariselän tunturikylän keskusta on paras alue majoittua niille matkailijoille, jotka toivovat laskettelurinteiden ja muiden palveluiden olevan lähietäisyydellä majapaikasta. Lapsiperheille alue on helppo ja vaivaton valinta. Mikäli haluat päästä pulikoimaan uima-altaissa ja nauttia muistakin spa-palveluista, ainakin tunturikylän Holiday Club Saariselässä se onnistuu. Yleensä palvelut, esimerkiksi hotelliaamiainen, mahdollinen kylpyamme ja niin edelleen, kannattaa varmistaa hotellikohtaisesti ennen varauksen tekemistä.

Hintataso Saariselällä vaihtelee voimakkaasti sesonkien mukaan. Suosituimmalla hiihto- ja laskettelukaudella, etenkin esimerkiksi joululomien aikaan, majoittuminen voi olla alueella arvokasta. Kesämatkailu seudulla on usein edullisempaa, ja kesäisin yön tunturikylän keskustassa voikin viettää alkaen noin 70 euron hintaan laadukkaissakin mökeissä ja hotellihuoneissa. Talvella hinnat nousevat. Myös pienten tunturilampien äärellä lähellä rantaa on majoituskohteita. Hotellien ja lomamökkien sijaintia voi tarkastella kätevästi momondon hotelli- ja majoitushaun kartan avulla.

Miltä alueelta Saariselällä saa edullisimman majoituksen? Todellista budjettimajoitusta etsivän kannattaa verrata hintoja tarkkaan ja etsiä mahdollisia halpoja majoituspaikkoja myös tunturikylän ytimen ulkopuolelta. Esimerkiksi Vanhaselän suunnalta voi myös löytyä potentiaalisia majoituspaikkoja. Jos et halua lomamökkiisi mitään luksusta, edullisiakin vaihtoehtoja on alueelta mahdollista löytää.


Lue lisää nähtävyyksistä: Saariselkä

Saariselän tunturijono kuuluu Suomen Lapin tunnetuimpiin ja suosituimpiin luontokohteisiin. Alue sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuistossa, ja alueen kuuluisimpia tuntureita ovat muun muassa 438 metriä korkea Kaunispää ja 546 metriä korkea Kiilopää. Koska Saariselkä sijaitsee kansallispuistoalueella, sen tunturikylää ei ole rakennettu vastaanottamaan valtavia turistimassoja, vaan alue palvelee matkailijoita kapasiteettinsa mukaan. Alueen luonteeseen kuuluu luonnonläheisyys, ja pääosassa on ympäri vuoden Lapin karun komea luonto. Talvisin vetonaulana ovat tietenkin myös hyvät laskettelurinteet, jotka kutsuvat laskettelijoiden lisäksi myös lumilautailijoita.

Paitsi laskettelemaan Saariselälle saavutaan myös nauttimaan luonnosta ja hengittämään tuntureiden puhdasta ilmaa. Tunturiluonnossa ja kansallispuiston alueella ylipäätään voi halutessaan tehdä päiviäkin kestäviä patikkaretkiä, mutta toisaalta esimerkiksi neljän kilometrin nousu Kaunispään huipulle onnistuu rauhallisella tahdilla helposti koko perheenkin voimin. Syksyn ruska-aika on alueella kaunista aikaa. Talvisin seudun maastoissa on hyvä harrastaa murtomaahiihtoa tai liikkua lumikengillä, ja Lapin eksotiikkaa parhaimmillaan voi kokea esimerkiksi husky-safareilla. Jos arktisessa paratiisissa onnistuu näkemään revontulet, on täydellinen talviloma sinetöity.

Saariselällä nautitaan myös kulttuurista. Marraskuisin Inari-Saariselän alueella voi jazzata, kun seudulla järjestetään Kaamosjazz. Jazzfestivaali on EU-alueen pohjoisin jazzfestivaali, ja paikalla voi kuulla muusikkoja maailman eri kolkista.

Lapin alue on perinteisesti kiinnostanut innokkaita kalastajia, ja myös Saariselän tuntumassa on hyviä kalavesiä, esimerkiksi läheinen Tolosjoki kuohuineen. Ritakoskelle, joka on ollut yksi kullanhuuhdonnan tärkeimpiä tapahtumapaikkoja Lapissa, on Saariselältä alle tunnin ajomatka.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Saariselkä

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Saariselkä

Ihmiset yöpyvät keskimäärin kohteessa Saariselkä yhteensä 5 yötä.

Hotellihuoneen hinta kohteessa Saariselkä vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 214 € yöltä.

kesäkuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Saariselkä. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 87 % halvempia kuin sesonkina.

Hotellihuoneet kohteessa Saariselkä ovat edullisimmillaan perjantai ja katossa sunnuntai.

322 € on keskimääräinen hinta, mikä sinun täytyy maksaa luksushotellihuoneesta kohteessa Saariselkä. Tämä on keskimääräinen 32 € % lisäys normaalitasoisen hotellihuoneen hintaan kohteessa Saariselkä, joka maksaa noin 214 € yöltä.

Hostelli kohteessa Saariselkä (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 129 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 85 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Saariselkä.

Kaupungista Saariselkä löytyy tällä hetkellä 108 loma-asuntoa. Useimmat käyttäjämme valitsevat yöpymispaikaksi Holiday Club Saariselkä Apartments, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Saariselkä. Vertaile loma-asuntoja kaupungissa Saariselkä.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Saariselkä

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Saariselkä

Arctic Sky Lapland

Saariselkä, Lappi, Suomi

9,8
121 €
Holiday Home Aarre b

Holiday Home Aarre b

Saariselkä, Lappi, Suomi

8,1
111 €
Kuukkeli Hirvas Suite

Kuukkeli Hirvas Suite

Raitopolku 12, Saariselka, Lapland, Finland

424 €
Villas Karhunpesä

Villas Karhunpesä

Saariselkä, Lappi, Suomi

9,4
309 €
Holiday Home Pikkuporo b

Holiday Home Pikkuporo b

Saariselkä, Lappi, Suomi

7,9
103 €

Lapin Kutsu Luulampi Apartments

Saariselkä, Lappi, Suomi

8,8
48 €
Sielikkö Aurora Log Apartments

Sielikkö Aurora Log Apartments

Saariselkä, Lappi, Suomi

8,6
349 €

Polar Aurora Cabins

Saariselkä, Lappi, Suomi

9,3
342 €
Holiday Home Poromies d

Holiday Home Poromies d

Saariselkä, Lappi, Suomi

8,9
105 €

Kuukkeli Hirvas Suite

Saariselkä, Lappi, Suomi

8,8
116 €

Apartments Rautulampi

Saariselkä, Lappi, Suomi

8,4
91 €
Aurora Collection

Aurora Collection

2 Koivutie, Saariselka, Lapland, Finland

9,9
605 €
Vacation home Arctic hut, laanila in Inari - 2 persons, 1 bedrooms

Vacation home Arctic hut, laanila in Inari - 2 persons, 1 bedrooms

Saariselkä, Lappi, Suomi

7,0
216 €
Saariselkä Kuukkeli Teerenpesä Suite 1

Saariselkä Kuukkeli Teerenpesä Suite 1

Saariselkä, Lappi, Suomi

9,3
449 €
Holiday Home Moitakuru a5

Holiday Home Moitakuru a5

Saariselkä, Lappi, Suomi

5,8
124 €
Apartment Teerenpesue

Apartment Teerenpesue

Saariselkä, Lappi, Suomi

244 €

Villa Haukka

Saariselkä, Lappi, Suomi

9,2
141 €

Gold Legend Paukkula#2 - Saariselkä Apartments

Saariselkä, Lappi, Suomi

9,3
79 €
Holiday Home Urupään maja a

Holiday Home Urupään maja a

Saariselkä, Lappi, Suomi

7,5
125 €

Aloita matkan suunnittelu - Saariselkä


Miksi käyttää momondo?

momondon käyttö on ilmaista ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja. momondo hakee lukuisista matkailusivustoista kerralla hotellit sekä eri majoitusvaihtoehtoja kohteessa Saariselkä, joita voit sitten suodattaa nopeasti ja helposti.

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Saariselkä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.