Hotellit Eurooppa Suomi Lappi Ylläsjärvi

Hotellit Ylläsjärvi: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 259 hotellille kohteessa Ylläsjärvi, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Ylläsjärvi

Löydä hyvä ja halpa hotelli Ylläsjärvi työ- tai lomamatkalle


Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Ylläsjärvi?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Ylläsjärvi
Matalasesonki
syyskuu
Huippusesonki
joulukuu

edullisin kuukausi yöpyä

42 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

30 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
68 € - 167 €

Ylläsjärvi matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Ylläsjärvi

Miten löytää hyvä hotelli Ylläsjärvellä?

Ylläsjärvi on pieni paikkakunta, mutta sen hotellivalikoima on laaja. Hotellit Ylläsjärvellä kattavat sekä perinteisiä, laadukkaita hotelleja lukuisine palveluineen – aina uima-altaista buffetaamiaisiin – että yksinkertaisia lomamökkejä. Alueella on helppo majoittua laadukkaasti, mutta budjettimatkailijat on myös otettu huomioon. Hotellit Ylläsjärvellä sijaitsevat pääasiassa kolmella alueella: Yllästunturilla, Palovaaran alueella ja Ylläsjärven kyläkeskustan tuntumassa. Myös muilta alueilta voi löytää hajanaisia majoituspaikkoja edulliseen hintaan. Mieti, miltä alueelta majoituksen mieluiten haluat. Lasketteluharrastajien kannattaa yleensä hakeutua tunturirinteiden tuntumaan, toisaalta esimerkiksi luontomatkailijat pääsevät hienojen maisemien äärelle kaikkialla Ylläsjärvellä. Hotellien sijainnit näet kätevästi momondon hotellihakukoneen kartalta.

Miten viettää edullinen loma Ylläsjärvellä?

Ylläsjärven hotellien hintataso vaihtelee matkailusesonkien mukaan. Säästöbudjetilla matkustavan kannattaa yrittää ajoittaa matkansa joululomaviikkojen ja suosituimpien hiihtolomaviikkojen ulkopuolelle. Myös kesälomakuukausina heinä-elokuussa hinnat yleensä nousevat. Loppukeväästä tai -kesästä matkustat kesälomakuukausia edullisemmin ja pääset nauttimaan täysin siemauksin alueen hienoista vaellusreiteistä ja tunturiluonnosta. Halvat hotellit Ylläsjärvellä eivät ole keskittyneet millekään tietylle alueelle, mutta yleensä halvin majoitus löytyy hieman Yllästunturin vilkkaimman matkailualueen ulkopuolelta. Esimerkiksi Ylläsjärven kylän lähialueilla on edullisia lomamökkejä. Ylläsjärven alueella on hyvät mahdollisuudet ilmaisiin harrastuksiin, kuten patikointiin, hiihtoon ja pyöräilyyn.

Liikkuminen Ylläsjärvellä

Vaikka Ylläsjärven kylällä ja Yllästunturin hotellialueella on helppo liikkua jalkaisin, alueelta toiselle siirtyminen onnistuu helpoimmin autolla tai bussilla. Ylläsjärven kylän keskustasta on noin viiden kilometrin matka Yllästunturille. Laskettelukauden aikana kylältä Ylläs-Ski-hiihtokeskukseen ja sen pohjoispuolelle Äkäslompoloon Skibus-bussi. Ylläksen ja Kittilän lentokentän välillä operoi puolestaan lentokenttäbussi.

Pysäköinti Ylläsjärvellä

Pysäköinti on kaikkialla Ylläsjärvellä melko helppoa. Ylläsjärven keskustan alueella on runsaasti ilmaista parkkitilaa, ja myös alueen hotellit tarjoavat asiakkailleen lähes aina ilmaisen parkkipaikan. Ylläksen hiihtokeskuksen alueella kannattaa tarkkailla parkkeeraukselle eri alueilla merkittyjä aikarajoituksia.

Mitä tehdä Ylläsjärvellä lasten kanssa?

Yllästunturi tarjoaa lapsiperheille runsain mitoin tekemsitä vuoden ympäri. Talvisin perheitä kutsuvat laskettelurinteet sekä pulkkamäet ja kesällä retkeilyreitit. Suuntaa luontoretkelle esimerkiksi Varkaankuruun ja Velhon polulle, jotka sijaitsevat naapurikunnan Äkäslompolon puolella. Kesällä lasten kanssa kannattaa suunnata myös Konijänkän kotieläinpihaan ja Ylläsjärven lähiliikunta- ja toimintapuistoon.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Ylläsjärvi per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Ylläsjärvi hotellihuoneita halpaan hintaan
väh. 4 tähteä
Lapland Hotels Saaga
Osuvin

Lapland Hotels Saaga

8,4

111 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Ylläsjärvi

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Ylläsjärvi

Hotellit kaupungissa Ylläsjärvi, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.

Missä majoittua Ylläsjärvi

Hotellit Ylläsjärvellä tarjoavat matkailijoille kattavan valikoiman erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Ylläsjärven kylä sijaitsee hieman Yllästunturin eteläpuolella, ja tunturialueen tarjoamat aktiviteettimahdollisuudet tuovat alueelle paljon matkailijoita. Siksi Ylläsjärven hotellit sijaitsevat valtaosin tunturin laskettelurinteiden kupeessa. Mikäli lomasuunnitelmiisi kuuluu laskettelu, hiihto ja muut talviurheiluaktiviteetit, Yllästunturin hotelleista pääset kätevästi ja nopeasti rinteisiin ja laduille. Alue sopii myös lapsiperheille, jotka etsivät helppoa majoitusta ravintoloiden ja muiden matkailupalveluiden ääreltä. Esimerkiksi Lapland Hotel Saaga tarjoaa tasokasta majoitusta Yllästunturilla, ja perheitä houkuttelee hotelliin kylpyläosasto uima-altaineen. Mikäli et halua perinteiseen hotelliin, rinteiden läheisyydessä on lukuisia mökki- ja huoneistomajoitusvaihtoehtoja.

Jos haluat majoittua syrjässä Yllästunturin vilkkaimmalta matkailualueelta, varaa majoitus Ylläsjärvellä Palovaaran alueelta. Alueelta on reilun 10 minuutin ajomatka Ylläksen rinteisiin. Palovaarasta voit varata laadukkaan majoituksen hieman edullisemmin kuin Yllästunturilta. Alue sopii esimerkiksi laadukasta mökkimajoitusta etsiville.

Ylläsjärven kylän keskustassa pääset tutustumaan paikalliseen kylätunnelmaan. Palveluita alueella tarjoaa esimerkiksi ruokakauppa. Kylän keskustassa voit majoittua järvimaisemien ääressä, sillä Ylläsjärvi sijaitsee Ylläsjärven äärellä. Lähellä rantaa on esimerkiksi idyllinen Aurora Estate -hotelli, joka on tunnettu hyvistä aamiaisistaan. Hotelli järvialueineen sopii hyvin pariskunnille, jotka eivät välttämättä joka päivä halua Ylläksen rinteisiin.


Lue lisää nähtävyyksistä: Ylläsjärvi

Ylläsjärvi on lappilaiskylä, joka levittäytyy Kolarin ja Kittilän kunnan alueille. Kylän lähin lentokenttä on Kittilässä, joka sijaitsee noin puolen tunnin automatkan päässä kyläkeskustasta. Noin 300 asukkaan Ylläsjärvelle saapuu etenkin talvisin matkailijoita paitsi Suomesta myös ulkomailta nauttimaan alueen hyvistä talviurheilu- ja patikointimahdollisuuksista. Kylän suurin vetonaula on Yllästunturin alue, jonka on talvisin suosittu talviurheilukohde. Talvisin Ylläksellä lasketellaan, hiihdetään ja lumilautaillaan, ja kesällä alue muuttuu luonto- ja vaellusharrastajien paratiisiksi.

Ylläkseltä löytyvät Suomen pisimmät laskettelurinteet, ja alueella on hiihtolatuja yli 300 kilometrin pituudelta. Luontoon pääsee liikkumaan jalkaisin myös talvella, sillä talvikävelyreittejä on Ylläsjärven ympäristössä reippaan sadan kilometrin pituudelta. Lapin arktisesta luonnosta voi nauttia Ylläksellä lukemattomin eri tavoin. Moottorikelkkailu, revontulet, husky-safarit ja porot kuuluvat lappilaiseen eksotiikkaan.

Kesällä Ylläsjärvelle matkustavat viihtyvät yleensä luonnossa. Alueella on hyvät kalastusmahdollisuudet, ja alueen vesistöissä pääset testaamaan myös melontaa. Luonnossa voi liikkua paitsi jalkaisin tai pyörällä, myös ratsain. Ratsastusvaelluksia järjestetään toki alueella vuoden ympäri. Eläinten ystävien kannattaa vierailla alueella myös Konijänkän kotieläinpihalla, jossa voi ihmetellä eläinasukkaita kameleista laamoihin.


Ylläsjärvi matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Ylläsjärvi?

Ihmiset yöpyvät keskimäärin kohteessa Ylläsjärvi yhteensä 3 yötä.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Ylläsjärvi?

94 € yöltä on huoneen keskimääräinen hinta varattaessa huonetta kohteesta Ylläsjärvi. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Ylläsjärvi?

Hotellit kohteessa Ylläsjärvi ovat yleensä edullisempia: syyskuu. Odotettu hintojen lasku noin 42 % tänä aikana.


momondon suosikkihotellit

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Ylläsjärvi
Hotellit Eurooppa Suomi Lappi Ylläsjärvi