Loma-asunnot Espoo, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  135 Espoo, [1,place:'genitive']

Espoo, Suomi
6. joulukuu — 7. joulukuu2
to 7/12
ma 11/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Espoo

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Espoo
Hinta
€32
€243
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Espoo

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Espoo
Matalasesonkimarraskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitoukokuukallein aika yöpyä
57 %odotettu hintojen lasku
77 %odotettu hinnannousu

Hinta

55 € - 558 €

Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
45 €
144 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Espoo

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Espoo

Loma-asunnot kaupungissa Espoo, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Espoo loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Espoo loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Espoo

Alin loma-asunnon hinta

28 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

1 päivä
Halvin hinta huoneelle Espoo löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 28 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Stay n style in Espoo.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 1 päivän majoittuessaan loma-asuntoihin Espoo. Keskimääräinen majoitushinta 1 päiväksi Espoo viime viikolla on 68 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Espoo

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Espoo

Mitkä Espoon kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Juhlimiseen parhaita paikkoja Espoossa ovat kaupunkikeskukset Leppävaara, Tapiola ja Matinkylä. Näiden kohteiden läheltä löydät momondon kautta myös eniten vuokrattavia loma-asuntoja. Espoon baaritarjonta painottuu pubeihin, joita löydät esimerkiksi Leppävaarassa tai Matinkylässä ostoskeskusten yhteydestä. Sports Academy Iso Omena Matinkylässä sopii urheilun ystävälle, ja William K tai O'Leary's Leppävaaran Sellossa tarjoavat baariketjujen tasaista laatua. Kauppakeskus Selloa vastapäätä löydät myös yökerho Karaoke Nightclub Sankarittaren. Matinkylästä lyhyen matkan päässä Olarissa sijaitsee Ohana Aloha & Bar, surffihenkinen teemapub, joka tarjoaa karaokea, pubivisoja ja muuta ohjelmaa. Tapanilassa kannattaa käydä ainakin Gallows Bird -ravintolapanimossa, jossa on tarjolla omia oluita sekä pubiruokaa. Se sijaitsee kauppakeskus Ainoan yhteydessä. Tapiolassa on vuokrattavissa esimerkiksi loma-asunto Tapiola Oak Apartment, jossa mukavuuksiin kuuluvat näköala, oma pesukone sekä täysin varusteltu keittiö. Jos etsit nimenomaan yöelämää, kannattaa ehdottomasti tutustua Helsingin tarjontaan. Naapurikaupunkiin on Espoosta erinomaiset julkiset liikenneyhteydet, ja esimerkiksi Tapiolasta tai Leppävaarasta matka kestää metrolla tai junalla alle puoli tuntia. Matinkylästäkin metromatka on kohtuullinen. Viikonloppuisin juhlijoita palvelevat kotiin palatessa yöbussit, mutta on hyvä tarkistaa aikataulut etukäteen.

Missä Espoossa on paras loma-asunto perheille?

Tapiola on myös perheille hyvä alue vuokrata loma-asunto Espoo. Puutarhakaupungiksi rakennettu kaupunginosa on nykyisin Espoon kulttuurielämän keskus. Täältä löydät muun muassa WeeGee -näyttelykeskuksen, jossa sijaitsee tasokas nykytaiteen museo EMMA sekä Espoon kaupunginmuseo. Myös Espoon kaupunginteatteri ja Tapiola sinfonietta toimivat täällä. Lisäksi Westendin uimaranta on kohtuullisen matkan päässä. Leppävaarasta puolestaan löytyy lapsille muun muassa Angry Birds -puisto. Kannattaa siis ottaa huomioon myös Leppävaaran Espoo loma-asunnot. Esimerkiksi yhden makuuhuoneen ja olohuoneen Perkkaa Apartment sopii pienellekin budjetille, ja se sijaitsee kohtuullisen kävelymatkan päässä Seikkailupuisto Huipusta ja Gallen-Kallela-museosta. Kannattaa harkita myös retkeä kansallispuisto Nuuksioon. Siellä voi viipyä päivän tai halutessaan vaikka leiriytyä yhdeksi tai useammaksi yöksi. Jos liikut julkisilla, paras paikka vuokrata loma-asunto on Espoon keskus. Bussi Nuuksioon ja takaisin kulkee Espoon keskuksen pysäkiltä muutaman kerran päivässä. momondon kautta tarjolla on muun muassa Hiisi Homes Espoo Center, jossa mahtuu nukkumaan viisi henkeä. Myös lähempää kansallispuistoa on mahdollisuus vuokrata kauttamme loma-asunto Espoo. Veikkolassa sijaitseva Armina Apartment on perheille rauhallinen ja kohtuuhintainen loma-asunto, jonka pihalta löytyy lapsille leikkimahdollisuudet.

Mitkä ovat Espoon loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Hotellimajoittuminen pääkaupunkiseudulla voi olla kallista, ja momondon kautta vuokrattavat Espoo loma-asunnot saattavat tarjota edullisemman vaihtoehdon. Asuntoja on saatavana kaiken kokoisina, joten koko perheen ei välttämättä tarvitse nukkua samassa tilassa, kuten hotelleissa usein. Myös varustelutaso vaihtelee, ja monenlaisen matkailijan tai majoittujan tarpeisiin löytyy sopiva loma-asunto. kohteet ovat persoonallisesti sisustettuja, joten voit tuntea olevasi kuin paikallinen. Kirjahyllystä saattaa löytyä vaikkapa lautapelejä pelattavaksi - tätä emme kuitenkaan voi luvata. Jotkut Espoo loma-asunnot tarjoavat ainutlaatuisen matkailuelämyksen itsessään. Tällainen kohde on vaikkapa Nuuksion poropuistossa sijaitseva päremaja, Igluhut Sleeping with Reindeer. Majoitus sopii kohtalaisen kokoiseen budjettiin ja tarjoaa muun muassa mahdollisuuden syöttää ulkona liikkuvia poroja. Halutessasi loma-asunto Espoo voi tarjota sinulle hotellimajoitusta enemmän yksityisyyttä, varsinkin, jos sinulla on rahaa käytettäväksi. Useissa huoneistoissa on varusteena vähintään pieni keittiö, joten voit säästää laittamalla ruokasi itse. Voit myös valita majoittumispaikkasi sijainnin hotellimajoitusta vapaammin. Esimerkiksi Apartment Marina Home with Sauna sijaitsee lyhyen matkan päässä Klobbenin rannalta, ja nimensä mukaisesti loma-asunto tarjoaa vieraiden käytettäväksi saunan. Espoon loma-asunnoista monissa on myös ilmainen autopaikka, ja Espoo onkin hyvä vaihtoehto lapsiperheille, jotka haluavat nähdä pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata auton kyydistä. Helsinkiin kannattaa kuitenkin matkustaa julkisilla kulkuneuvoilla.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Espoo?

Ne, jotka valitsevat loma-asunnon majoituspaikakseen kohteessa Espoo tekevät varauksen yleensä 1 yölle.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Espoo?

Loma-asunnot maksavat keskimäärin 83 € per yö kohteessa Espoo. Tee haku, jotta näet mitä asuntoja on saatavilla kohteessa Espoo, ja hinnat valitsemillesi päivämäärille.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Espoo?

Halvin kuukausi vuokrata loma-asunto kohteessa Espoo on yleensä marraskuu. Asuntosi tai vuokrakohteesi kustannukset voivat olla noin 58 % halvemmat kuun aikana marraskuu verrattuna sesonkiin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Espoo?

169 toimijaa on valittavissa hotellia Espoo joulukuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Espoo hinnat?

hotellia Espoo hinnat päivitetään päivittäin.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Espoo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.