Loma-asunnot Hämeenlinna, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  51 Hämeenlinna, [1,place:'genitive']

Hämeenlinna, Suomi
3. helmikuu — 4. helmikuu2
la 4/2
ke 8/2

Suositut loma-asunnot kohteessa Hämeenlinna

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Hämeenlinna
Hinta
€51
€151
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Hämeenlinna

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Hämeenlinna
Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
236 €
48 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Hämeenlinna

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Hämeenlinna

Loma-asunnot kaupungissa Hämeenlinna, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Hämeenlinna loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Hämeenlinna loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Hämeenlinna

Alin loma-asunnon hinta

51 €
Halvin hinta huoneelle Hämeenlinna löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 51 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Apartment, Villa Mainiemi.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Hämeenlinna

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Hämeenlinna

Koska yöelämä Hämeenlinnassa keskittyy keskustaan, paras loma-asunto juhlia varten sijaitsee aivan Hämeenlinnan keskustassa. Musiikkia ja karaokea tarjoava Bar Taso löytyy aivan Hämeenlinnan keskustasta Hallituskadulta ja kun katua kulkee eteenpäin, on matkan varrella muutama muukin baari. Esimerkiksi Amarillosta saat juomien lisäksi maittavaa ruokaakin. Raatihuoneenkadun sivukaduilla on muutama muu baari lisää. Näistä Nooran viinibaari on ehdottomasti käymisen arvoinen, jos pitää viineistä ja niiden kanssa sopivasta purtavasta. Jos haluaa juhlia hiukan rauhallisemmin, voi Hämeenlinnan keskustasta kävellä sillan yli Keinusaareen, jossa on muutama baari hiukan väljemmin sijoitettuna. Keinusaaren puolella olevassa Suistoklubissa on tarjolla live-keikkoja, joten livemusiikin ystävien kannattaa katsastaa paikan keikkatarjonta läpi. Parhaat juhlat löytyvät siis alle kilometrin säteellä Hämeenlinnan keskustasta, joten juhlia etsivän kannattaa ehdottomasti majoittua keskustaan tai sen lähistölle. Keskustassa on baarien lisäksi runsaasti hyviä ravintoloita. momondon kautta löydät edullisesti aivan keskustassa sijaitsevat Hämeenlinnan loma-asunnot.

Perheellisten kannattaa vuokrata loma-asunto Hämeenlinnasta rannan läheltä, kauempana keskustan hälinästä. Perheille parhaat loma-asunnot Hämeenlinnassa sijaitsevat Kaurialassa ja Myllymäessä, jotka ovat lähellä Hämeenlinnan keskustaa, mutta silti tarpeeksi kaukana - keskustan häly ja yöelämän äänet eivät kuulu loma-asuntoihin asti. Kävelymatkan päässä on myös kauppakeskus Goodman, jossa on ostosmahdollisuuksia, kahviloita ja ravintoloita. Lähellä Ojoista on mielenkiintoinen sotamuseo Militaria. Kivenheiton päästä Militariasta sijaitsee erikoinen ja jännittävä Vankilamuseo, joka on ennen toiminut - kuten nimi jo paljastaa - vankilana. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka on tietenkin kaupungin maamerkki Hämeen linna, josta huokuu menneet vuosisadat. Hämeen linnan vieressä sijaitsee Linnanpuisto, joka on Hämeen linnan tavoin Vanajaveden rannalla. Hämeen linnan luontopolun varrella on myös uimapaikkoja, joista voi pulahtaa pikaisesti uimaan kierrosten lomassa. Jos museoissa pyöriminen ei innosta, niin muutaman kymmenen minuutin ajomatkan päässä Hämeenlinnasta on huvipuisto Puuhamaa, jossa perheen lapset viihtyvät takuuvarmasti. Puuhamaassa on monien laitteiden lisäksi hurjia vesiliukumäkiä ja muita vesipuistoille ominaisia altaita ja huvituksia.

Hämeenlinnassa loma-asuntoja on tarjolla laajemmalta alueelta, joten valinnanvaraa alueen suhteen on hotelleihin verrattuina enemmän. Perheellisille loma-asunnot ovat käytännöllisempiä senkin takia, että loma-asunnoissa on yleensä tilavampi jääkaappi kuin hotellihuoneissa, joten lasten ilta- ja välipalat ovat helposti saatavissa ja säilytettävissä. Varsinkin pienten lasten kanssa matkaaville loma-asunto tarjoaa kodin mukavuudet, kun käytössä on myös keittiö. Loma-asunnot ovat usein myös hinnaltaan edullisempia kuin hotellit. Hämeenlinnassa on ruokakauppoja siroteltuna sinne tänne, joten lähin ruokakauppa ei ole koskaan kovin kaukana. Hieman luksusta kaipaaville hotellit voivat olla parempi valinta, jos haluaa matkansa aikana nauttia esimerkiksi uima-altaista ja hotelliaamiaisista. Hämeenlinnassa on toki useita uimahalleja ja uimarantoja, joten hotelliin ei tarvitse majoittua vain uima-altaan takia. Loma-asunnot majoittavat myös suuremman määrän ihmisiä hotelleihin verrattuna edullisesti. Varsinkin lyhyen matkan päässä Hämeenlinnasta on suurempia loma-asuntoja tarjolla. Jos reissussa on mukana isompi perhe tai suurempi kaveriporukka, on mukavampaa, että kaikki mahtuvat samaan paikkaan, eikä perhettä tai kaveriporukkaa tarvitse jakaa eri huoneisiin. Aivan Hämeenlinnan kaupungin ulkopuolella sijaitsevat loma-asunnot kelpaavat mainiosti mökkeilemiseen, mutta ovat silti niin lähellä Hämeenlinnaa, että kaupungissa on kätevää käydä kaupassa, ravintoloissa ja nähtävyyksissä. Ja toki juhlinnasta pitävät ihmiset pääsevät silti kätevästi nauttimaan keskustan yöelämästä. Ehdoton plussa kaupungin ulkopuolella oleville loma-asunnoille on se, että monissa on myös sauna loma-asunnon yhteydessä ja jotkut sijaitsevat jopa järven rannalla.

2 yötä on tyypillinen loma-asunnon vuokrauksen pituus kohteessa Hämeenlinna.

Jos varauspäivissäsi on joustoa kohteessa Hämeenlinna sijaitsevat loma-asunnot ja vuokrakohteet voivat olla jopa 57 % halvempia kuun syyskuu aikana.


Aloita matkan suunnittelu - Hämeenlinna


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.