Hotellit Valkeakoski: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 6 hotellille kohteessa Valkeakoski, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Valkeakoski

Löydä hyvä ja halpa hotelli Valkeakoski työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Valkeakoski

Myllysaari Museum
Visavuori
Rapola Castle

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Myllysaari Museum?

Jos etsit hotellia kaupungista Valkeakoski läheltä Myllysaari Museum niin sinulla on onnea. momondo suosittelee 5 hotelleja lähellä Myllysaari Museum ja hotellit maksavat keskimäärin alueella 68 €/yö. Hinta voi vaihdella sesongin mukaan. Hotellit lähellä Myllysaari Museum ovat tyypillisesti 23 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Valkeakoski, missä keskihinta on 88 €.

Hotellit lähellä Myllysaari Museum

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Visavuori?

Jos etsit hotellia kaupungista Valkeakoski läheltä Visavuori niin sinulla on onnea. momondo suosittelee 1 hotellia lähellä Visavuori ja hotellit maksavat keskimäärin alueella 172 €/yö. Hinta voi vaihdella sesongin mukaan. Hotellit lähellä Visavuori ovat tyypillisesti 48 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Valkeakoski, missä keskihinta on 88 €.

Hotellit lähellä Visavuori

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Rapola Castle?

Jos suunnittelevat yöpyväsi momondon suosittelemassa hotellissal kaupungin Valkeakoski alueella, jotka ovat lähinnä Rapola Castle voit olettaa maksavasi noin 172 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 172 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Rapola Castle. Hotellit lähellä Rapola Castle ovat tyypillisesti 48 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Valkeakoski, missä keskihinta on 88 €.

Hotellit lähellä Rapola Castle

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Valkeakoski?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Valkeakoski
Matalasesonki
syyskuu
Huippusesonki
elokuu

edullisin kuukausi yöpyä

31 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

29 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
67 € - 135 €
Kallein viikonpäivä
perjantai
Halvin viikonpäivä
maanantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

88 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta


Valkeakoski matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Valkeakoski

Miten löytää hyvä hotelli Valkeakoskella?

Valkeakosken hotellit tarjoavat matkailijoille majapaikkoja niin maatilamatkailukohteissa, perinteisissä hotelleissa, lomahuoneistoissa kuin lomamökeissäkin. Vaikka valikoima ei määrällisesti ole suuri, hotellit Valkeakoskella tarjoavat matkailijoille mukavan kattauksen erityylisiä vaihtoehtoja. Lisää majapaikkoja löydät naapurikunnista, kuten Lempäälästä. Mieti, mitä palveluita majapaikaltasi kaipaat ja miltä alueelta hotellin Valkeakoskella mieluiten haluaisit. Kriteereidesi avulla voit helposti hakea hotelleja momondon hotellihakukoneella. Hakukoneen kartalta näet kätevästi hotellien tarkan sijainnin.

Miten viettää edullinen loma Valkeakoskella?

Valkeakoski on majoituspaikkojen hintatason puolesta edullinen matkakohde. Erityisen halvalla kaupunkiin voi matkustaa kesälomasesongin, eli kesä-heinäkuun, ulkopuolella. Halvat hotellit Valkeakoskella ovat perinteisten hotellien sijaan yleensä maalaismajoituskohteita, loma-asuntoja tai mökkejä. Tämä tarkoittaa, että niiden hintaan sisältyy vain niukasti – jos lainkaan – lisäpalveluita. Osa Valkeakosken lähiseudun maatilamajoituskohteista tarjoilee asiakkailleen majoituksen hintaan sisältyvän aamiaisen. Huoneistossa tai mökissä majoittuessasi voit kuitenkin kokata lomaruoat yleensä omassa keittiössä. Ilmaisia aktiviteetteja Valkeakoskella riittää. Suuntaa vaikkapa Valkeakosken retkeilyreiteille, esimerkiksi Rapolanharjun luonto- ja muinaispolulle. Kesäkuukausina kannattaa tutustua Valkeakosken kauniiseen satama-alueeseen.

Liikkuminen Valkeakoskella

Valkeakosken keskustassa voit liikkua kätevästi kävellen tai pyörällä. Jos majoitut tai liikut kaupunkia ympäröivillä maaseutualueilla, autolla liikkuminen on helpoin vaihtoehto. Jotkut hotellit Valkeakoskella ja ympäryskunnissa sijaitsevat melko syrjäisillä alueilla, joille ei ole suoraa pääsyä joukkoliikenteen avulla. Valkeakosken sisällä ja Valkeakoskelta lähikuntiin operoidaan julkista bussiliikennettä. Joukkoliikenteen busseja liikennöi Valkeakosken liikenne. Aikuisen bussilipun hinta on alkaen noin 3,30 euroa, mutta tarkka hinta riippuu kuljettavasta matkasta.

Pysäköinti Valkeakoskella

Valkeakosken keskustassa on paljon ilmaisia parkkipaikkoja, mutta monilla parkkialueilla ja kaduilla on voimassa pysäköinnin aikarajoitus. Parkkikiekon käyttö on siis pakollista. Useimmat alueen hotellit tarjoavat asiakkailleen parkkipaikan.

Mitä tehdä Valkeakoskella lasten kanssa?

Kesäisin lasten kanssa matkustavien suosikkipaikkoihin Valkeakoskella kuuluu Apian Seikkailupuisto, jossa pidetään esimerkiksi lastenteatteriesityksiä ja muita tapahtumia. Ilolan maatilamatkailukohde kotieläinpihoineen hyvä vierailupaikka eläinten ystäville. Ilolan maatilalla voi myös majoittua. Kesäinen päivä vierähtää nopeasti Lasten liikennepuistossa. Apian uimaranta ja Kirjaslammen uimala kutsuvat pieniä vesipetoja uimaretkelle.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Valkeakoski per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Valkeakoski hotellihuoneita halpaan hintaan
3 tähteä
Hotel Waltikka
Osuvin

Hotel Waltikka

8,1

89 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Valkeakoski

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Valkeakoski
Hotel Waltikka

Hotel Waltikka

8,1

89 €

Katso hotellitarjouksia

Hotellit kaupungissa Valkeakoski, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Hotel Waltikka

Hotel Waltikka

8,1

89 €

Katso hotellitarjouksia

Missä majoittua Valkeakoski

Monet hotellit Valkeakoskella sijaitsevat paperiteollisuudestaan tunnetun kaupungin vehreässä keskustassa, vesistöjen äärellä. Valkeakosken ydinkeskustassa viihtyvät kaikki, jotka haluavat varata majapaikkansa mahdollisimman läheltä kauppoja, apteekkeja, ravintoloita ja muita kaupungin palveluita. Toisaalta pääset nauttimaan keskustan alueella myös rennosta ja luonnonläheisestä tunnelmasta sekä nähtävyyksistä, kuten Myllysaaren museosta. Hotel Waltikka on kodikas hotelli Valkeakosken keskustan kauneimmalla paikalla, Mallasveden äärellä. Hieman hotellimajoitusta edullisemmin keskusta-alueella voi yleensä yöpyä huoneistomajoituskohteissa. Niissä et kuitenkaan voi nauttia aamiaisen kaltaisista hotellipalveluista.

Majoitus Valkeakoskella on mahdollista varata myös Apian kauniin kanava-alueen tuntumasta, Apianlahti Camping -leirintäalueelta. Camping-alue palvelee esimerkiksi retkeilyn ystäviä ja muita luonnon keskellä viihtyviä. Tarjolla on kodikkaita, yksinkertaisia lomamökkejä. Valkeakosken keskustaan on alueelta matkaa vain reilut kaksi kilometriä.

Persoonallisia maalaismajoituspaikkoja on tarjolla eri puolilla Valkeakosken kaupunkia ympäröivää maaseutua. Jos etsit idyllistä maalaistunnelmaa tai vaikkapa rauhallista majapaikkaa romanttiselle lomalle, löydät varmasti sopivan paikan maaseudun rauhasta. Ilola Farmhouse on herttainen maatilamajoituskohde Metsäkansan alueella, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Valkeakosken keskustasta. Maatila hevosineen on sopiva majoituspaikka esimerkiksi lapsiperheille. Naapurikunnan Lempäälän alueella sijaitseva maalaisromanttinen Vaihmalan Hovi sopii puolestaan pariskunnille.


Lue lisää nähtävyyksistä: Valkeakoski

Pirkanmaan maakunnassa sijaitseva Valkeakoski sijaitsee kauniin järvialueen keskellä, Mallasveden ja Vanajaveden äärellä. Kaupunki tunnetaan etenkin paperiteollisuudesta, sillä yksi Suomen ensimmäisistä paperitehtaista perustettiin Valkeakoskelle. Yhä edelleen paperiteollisuus elää alueella vahvana. Valkeakoski ei silti missään nimessä ole alakuloinen tehdaskaupunki – erityisesti kesällä alue on eläväinen ja vehreä lomakohde. Alueella on lukuisia puistoja sekä virkistys- ja retkeilyalueita, jotka kutsuvat kaupunkiin luonnon ystäviä. Koskemattomassa metsässä pääset kulkemaan Mettivuoren luonnonhoitometsän luontopolulla, ja Vallonjärven luontopolulla voit tutustua Valkeakosken seudun monipuoliseen ja rehevään kasvillisuuteen. Luonto on alueella todella vaihtelevaa. Ota aikaa keskustassa sataman vilkkaan laivaliikenteen seuraamiseen, ja asetu vaikkapa piknikille Mallasveden rannan parhaille paikoille.

Valkeakosken kiinnostavimpiin museokohteisiin kuuluvat Kauppilanmäen museoalue, Myllysaaren museo, joka sijaitsee kaupungin ensimmäisen paperitehtaan vanhoissa tehdasrakennuksissa, sekä Sääksmäen kotiseutumuseo. Piipahda myös kauniin puutarhan ympäröimässä kansallisromanttisessa huvilarakennuksessa Tervapääskyssä, jossa toimii kesäisin kodikas kahvila. Myös Visavuori, taiteilija Emil Wikströmin mielenkiintoinen kotimuseo, on vierailun arvoinen.


Valkeakoski matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Valkeakoski?

Ihmiset yöpyvät keskimäärin kohteessa Valkeakoski yhteensä 1 yö.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Valkeakoski?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Valkeakoski vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 84 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Valkeakoski?

syyskuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Valkeakoski voivat olla jopa 27 € % edullisempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Valkeakoski?

sunnuntai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Valkeakoski ja torstai on kallein.


momondon suosikkihotellit

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Valkeakoski