Top-hotellit
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Hotellit Salla

Loma-asunnot Salla, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  66 Salla, [1,place:'genitive']

Salla, Suomi
31. toukokuu — 1. kesäkuu2
su 26/5
to 30/5

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoa

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut loma-asunnot kohteessa Salla

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Salla
Hinta
€111
€255
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Salla

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Salla

Loma-asunnot kaupungissa Salla, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Salla loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Salla loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Salla

Alin loma-asunnon hinta

51 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

3 päivää
Halvin hinta huoneelle Salla löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 51 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Kelomökki Sallatunturissa.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 3 päivää majoittuessaan loma-asuntoihin Salla. Keskimääräinen majoitushinta 3 päiväksi Salla viime viikolla on 286 €.

Milloin varata loma-asunto kohteesta Salla

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Salla
Matalasesonkilokakuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkimaaliskuukallein aika yöpyä
31 %odotettu hintojen lasku
24 %odotettu hinnannousu

Hinta

73 € - 141 €

Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
98 €
126 €

Tietoja majoittumisesta kohteessa Salla

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Salla

Mitkä Sallan kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Salla sijaitsee erämaassa, joten varsinaisia yökerhoja alueella ole. Jos haluat juhlia Sallassa, valitse erityisesti talvella loma-asunto Sallatunturin juurelta hiihtokeskuksen ytimestä. Esimerkiksi Papana Pupissa on paljon rock-keikkoja, joten voit majoittua sen läheisyyteen. Sallatunturin läheisyydessä sijaitsee Sallan matkailukeskittymä, josta löytyy suuri osa alueen majoitus- ja aktiviteettipalveluista. Hiihtokeskuksen ytimessä on useampi ravintola, joissa voit nauttia lappalaisia ruokia ja virvokkeita. Voit talvikaudella harkita loma-asuntoa läheltä SnowLoungea. Lumilinnaa voisi pitää myös alueen ainoana yökerhona. SnowLounge on tosiaan lumilinna Sallatunturin eturinteiden juurella. Lumilinnasta löytyy esimerkiksi jääbaari, ravintolasali ja jäägalleria. Omia mökkijuhlia varten kannattaa vuokrata tilava Sallan loma-asunto. Muiden yörauhan vuoksi on kuitenkin hyvä pitää äänenvolyymi kohtuullisena, etteivät viereisissä loma-asuinnoissa majoittuvat ihmiset häiriinny. Toki viereisissäkin loma-asunnoissa voi olla bileitä. Sinun kannattaa kenties suunnata Sallaan talvikaudella, jolloin after skit saavat porukan villiintymään. Myös kesällä moni vuokraa loma-asunnon Sallasta, mutta silloin ihmisiä vetää paikalle reipashenkisempi meininki, kuten vaellus, SUP-lautojen vuokraus ja sähköfatbikellä ajelu. Toki kesälläkin loma-asunnoissa voi olla mökkibileitä. Kesällä voit nauttia ystäväporukalla juomia oman loma-asuntosi terassilla ja nauttia yöttömästä yöstä. Vuokramökillä ei tule bileitä keskeyttävää pilkkua eikä tarvitse miettiä, miten matkata aamuyöllä kotiin, koska voit yksinkertaisesti kellahtaa vuokramökin sänkyysi. Voit tutustua loma-asuntoihin Sallassa momondon sivuilla.

Missä Sallassa on paras loma-asunto perheille?

Salla on rauhallinen Koillis-Lapin kohde, jonne ihmiset saapuvat kesäisin vaeltamaan ja talvisin laskettelemaan rinteisiin. Koskematon erämaa tarjoaa rauhaa ja vastapainoa kaupunkielämälle. Sallan hiihtokeskus on hyvin lapsiystävällinen, ja rinteitä on kehitettyä lapsia aktivoiviksi. Loppujen lopuksi ei voi sanoa, että Sallassa olisi alueita, jonne lapsiperheen ei kannattaisi majoittua. Erämaassa on loma-asuntoja siellä täällä eikä ole meluisia kaupunginosia, koska ei ole isoa kaupunkiakaan. Vaikka hiihtokeskuksen ravintoloissa väki viettää after ski -elämää, on alue myös lapsiperheiden suosima palveluidensa ja aktiviteettiensa vuoksi. Osa matkailijoista kuitenkin saapuu Sallan loma-asuntoihin juhliakseen yöaikaan, joten lapsiperheen ei kannata valita Sallassa loma-asuntoa ihan muiden vuokramökkien vierestä. Voit varata perheesi kanssa loma-asunnon läheltä kansallispuistoa ja erämaata. Voitte kesällä osallistua ohjatulle vaellukselle tai vuokrata vaikka SUP-laudan. Salla on lapsiperheiden suosima kohde, jossa lapset viihtyvät pulkkamäessä ja suksilla rinteissä, kylpylässä ja poroajeluilla. Hyvä idea onkin se, että majoitut lähelle Kylpylä Holiday Club Sallaa, jossa on esimerkiksi lasten allas ja viihdeallas vesiputouksilla sekä lapsille tarjolla uimakoulua ja erilaisia vesileluja ja kellukkeita. Kylpylän tuntumasta pääset myös nopeasti rinteisiin. Tutustu loma-asuntoihin Sallassa momondon sivuilla ja vertaile loma-asuntoja keskenään.

Mitkä ovat Sallan loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Loma-asuntoja löytyy Sallasta jokaisen makuun. Loma-asuntojen etu on se, että saat halutessasi käyttöösi tavallista hotellihuonetta enemmän tilaa. Voitte isommallakin kaveriporukalla tai perheen kanssa majoittua yhdessä mukavasti ja väljästi. Saat nauttia omasta rauhasta ilman muita hotellivieraita ja henkilökuntaa. Lapsilla on tilaa leikkiä, eikä kaveriporukan tarvitse ahtautua yhteen hotellihuoneeseen iltaa viettämään. Loma-asunnoissa on usein sauna, jonka voit lämmittää juuri silloin kun haluat. Voit säästää rahaa kokkaaamalla ruokia loma-asunnon omassa keittiössä. Et ole myöskään sidottu hotellien aikaisiin aamiaisaikoihin tai joudu kuuntelemaan muiden asukkaiden hälinää. Loma-asunnon vuokrahinta on usein myös edullisempi kuin hotellihuoneiden. Voit tutustua enemmän paikallisten elämään kun asut heidän keskellään. Jos sinulla ei ole halua tai varaa hankkia omaa mökkiä, saat nauttia mökkielämästä loma-asunnossa. Jos todella tykästyt loma-asuntoon ja haluat vierailla Sallassa usein, voit ostaa loma-asunnon itsellesi.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Salla?

Loma-asunnon vuokraaminen noin 3 öiksi on suosituin vaihtoehto niiden vierailijoiden joukossa, jotka matkustavat kohteeseen Salla.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Salla?

109 € per yö on arvioitu loma-asunnon vuokrauksen keskimääräinen hinta kohteessa Salla.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Salla?

Halvin kuukausi vuokrata loma-asunto kohteessa Salla on yleensä lokakuu. Asuntosi tai vuokrakohteesi kustannukset voivat olla noin 32 % halvemmat kuun aikana lokakuu verrattuna sesonkiin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Salla?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Salla osiossa on 71 toukokuuta 2024 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Salla hinnat?

hotellia Salla hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


Säästä rahaa, kun varaat loma-asuntoja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Salla

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
su 26/5
to 30/5
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Salla