Loma-asunnot Saariselkä, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  211 Saariselkä, [1,place:'genitive']

Saariselkä, Suomi
7. joulukuu — 8. joulukuu2
pe 8/12
ti 12/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Saariselkä

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Saariselkä
Hinta
€40
€533
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Saariselkä

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Saariselkä
Matalasesonkikesäkuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitoukokuukallein aika yöpyä
56 %odotettu hintojen lasku
58 %odotettu hinnannousu

Hinta

66 € - 356 €

Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
93 €
428 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Saariselkä

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Saariselkä

Loma-asunnot kaupungissa Saariselkä, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Saariselkä loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Saariselkä loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Saariselkä

Alin loma-asunnon hinta

46 €
Halvin hinta huoneelle Saariselkä löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 46 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Lapin Kutsu Apartments.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Saariselkä

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Saariselkä

Mitkä Saariselän kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Saariselän matkailu- ja erämaa-alue Itä-Lapissa sijaitsee osittain Urho Kekkosen kansallispuiston alueella ja on suosittu Lapin kohde. Alueella on Suomen ja samalla Euroopan pohjoisin laskettelukeskus, jossa pääsee yleensä laskemaan toukokuulle asti. Alueella riittää kaunista luontoa ja mielenkiintoisia aktiviteetteja. Saariselkä ei ole juhlinnan puolesta ehkä yhtä aktiivinen kuin muut pohjoisen hiihtokeskukset, mutta kyllä sieltäkin löytyy mukavasti tanssi- ja bilepaikkoja. Aktiivisen juhlijan kannattaa majoittua mahdollisimman lähelle Saariselän keskustaa, jossa suurin osa baareista ja yökerhoista sijaitsee. Ravintola Teerenpesä on suosittu bilepaikka, samoin ravintola ja baari Kaunis Jorma, jossa voi myös laulaa karaokea. Näiden lähistöltä löytyvät myös Panimo Pub sekä O’Poro Pub, jota voi suositella erityisesti oluiden ystäville. Tällä Saariselän vilkkaimmalla alueella sijaitsee myös paljon loma-asuntoja, joihin juhlija voi majoittua lähellä rientoja ja palveluita. Esimerkiksi todella edullinen kohde aivan keskustassa on Vacation Home Moitakuru A5, joka on kompakti kahden hengen huoneisto luhtitalossa. Asunnossa on oma sauna ja rakennuksesta löytyy myös lukollinen ulkovarasto sekä yhteiskäyttöinen suksien huoltohuone laskettelijoiden ja hiihtäjien tarpeisiin.

Missä Saariselällä on paras loma-asunto perheille?

Kohteena Saariselkä sopii perheille todella hyvin ja alueella riittää tekemistä ja näkemistä myös lapsille. Ilmaisia aktiviteetteja Saariselällä ovat talvisin laskettelu, hiihto, lumikenkäily ja pulkkamäet, kesäisin taas vaeltaminen, luontopoluilla samoilu, pyöräily ja kalastus. Erityisesti talvella kokemisen arvoinen on Kaunispää-tunturin huippu kauniine maisemineen sekä huipulta lähtevä Suomen pisin pulkkamäki. Tämä lähes loputon lasku on varmasti hauska kokemus sekä lapsille että aikuisille. Todella suosittu kohde varsinkin pienemmille lapsille on Holiday Club Saariselän kylpylä ja sen yhteydessä oleva Angry Birds -sisäleikkipuisto. Alueelta löytyy myös esimerkiksi husky-ajeluita ja mahdollisuus vierailla porotilalla. Kesäisin lasten kanssa voi lähteä vaeltamaan, sillä Saariselän alueelta löytyy useita vaellusreittejä, jotka ovat sopivan lyhyitä lapsille. Yksi suositeltava on Kiilopää-tunturi ja sen eripituiset reitit. Mieleenpainuvan kokemuksen saa myös hieman Saariselältä etelään sijaitsevasta Tankavaaran kultakylästä ja -museosta. Siellä voi oppia Lapin kullanhuuhdonnasta ja sen historiasta sekä kokeilla kullanhuuhdontaa oppaan avustuksella. Perheelle sopiva loma-asunto Saariselällä on esimerkiksi Arctic Aurora Saariselkä, joka sijaitsee keskustassa ja majoittaa neljä henkeä. Huoneistossa on hyvin varusteltu keittiö sekä terassi, ja saunan voi lämmittää halutessaan.

Mitkä ovat Saariselän loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Saariselän loma-asunnot ovat monipuolisia ja valikoima laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Alueelta löytyy sekä lomahuoneistoja luhti- tai kerrostaloista että kokonaisia mökkejä. Suurin osa loma-asunnoista on myös keskittynyt keskustan alueelle palveluiden ja aktiviteettien välittömään läheisyyteen, joten ilman autoakin saapuva pärjää hyvin. Loma-asunnot sopivat erityisesti omaa rauhaa ja tilaa kaipaaville sekä perheille ja isommille ryhmille, jolloin koko porukka voi majoittua mukavasti saman katon alla. Loma-asunnoista löytyy myös usein oma sauna, terassi tai parveke sekä varastoja ja suksien huoltotiloja. Lisäetuna voi myös olla esimerkiksi kaunis tunturinäköala tai takka. Mikäli haluaa keventää lomabudjettia, loma-asunnon keittiössä voi hoitaa ruoan valmistuksen itse sen sijaan, että söisi koko ajan ravintoloissa. Yksi hyvä momondon kautta löytyvä kohde on Holiday Home Soidinaukea B 20, joka sijaitsee aivan Saariselän keskustassa. Huoneistossa on keittiö, takka sekä oma sauna ja sinne mahtuu majoittumaan neljä henkilöä. Hieman sivummalla keskustan kaikkein vilkkaimmasta alueesta ja kauniilla paikalla metsän rauhassa sijaitsee Arran-Mainiot Majat -mökki. Mökkiin mahtuu nukkumaan jopa kahdeksan henkeä, joten se sopii myös suuremmalle seurueelle. Kohteesta pääsee hiihtämään ja patikoimaan helposti, ja lisäksi mökin pihalla on grillikota, jota voi hyödyntää ruoanlaittoon.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Saariselkä?

Keskimääräinen loma-asunnon varauksen pituus kohteessa Saariselkä on 5 yötä.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Saariselkä?

Saariselkä loma-asunnon hinta riippuu vieraiden määrästä, sijainnista ja tarvittavista mukavuuksista - normaali asunto kohteessa Saariselkä maksaa yleensä noin 186 € per yö.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Saariselkä?

Kohteessa Saariselkä sijaitsevat loma-asunnot ovat halvimmillaan kuun kesäkuu aikana. Vuokrahinnat voivat olla noin 56 % alhaisemmat yötä kohti kuin sesonkiaikana.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Saariselkä?

joulukuuta 2023 alkaen 242 toimijaa on valittavissa hotellia Saariselkä osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Saariselkä hinnat?

hotellia Saariselkä hinnat päivitetään joka päivä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Saariselkä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.