Hotellit Haaparanta

Löydä osuvimmat tarjoukset 7 hotellille kohteessa Haaparanta, Ruotsi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Haaparanta

Löydä sinulle sopivin hotelli Haaparanta työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Haaparanta

Haparanda Kyrka

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Haparanda Kyrka?

Alapuolella on 5 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Haaparanta alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Haparanda Kyrka. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Haparanda Kyrka on 68 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Haparanda Kyrka ovat tyypillisesti 28 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Haaparanta, missä keskihinta on 95 €.

Hotellit lähellä Haparanda Kyrka

Hyvä tietää – parhaat vinkit kohteeseen Haaparanta

Parhaat vinkit kohteeseen Haaparanta

Miten löytää hyvä hotelli Haaparannassa?

Haaparanta tarjoaa matkailijoille hyvän valikoiman majapaikkoja. Hotellit Haaparannassa sijaitsevat enimmäkseen keskustassa ja lähellä Suomen puoleista rajaa. Esimerkiksi autolla Haaparantaan saapuvien suomalaisturistien on siis helppo siirtyä hotelleihin Haaparannan puolella. Jos haluat pois keskustan sykkeestä, on Haaparannassa hyviä majoituspaikkoja myös kaupunkia ympäröivillä alueilla. Mieti, miltä alueelta hotellin mieluiten haluat ja ryhdy seulomaan sopivaa majapaikkaa tarjonnasta. momondon hotellihakukone karttoineen on etsinnässä hyvä apuväline.

Tippi ja juomarahakäytännöt Haaparannassa

Haaparannassa esimerkiksi tarjoilijat eivät odota tippiä. Ruotsin tippikulttuuri on samanlainen kuin Suomessa, eli juomarahaa saa jättää, mutta sitä ei odoteta.

Miten viettää edullinen loma Haaparannassa?

Haaparanta tarjoaa matkailijoille yllättävän hyvän valikoiman budjettiluokan majoituspaikkoja. Etenkin jos matkustat kaupunkiin kesälomakauden ulkopuolella, voit saada majoituspaikan hyvinkin edullisesti. Edullisimmat majoituskohteet ovat esimerkiksi majataloja ja camping-alueiden lomamökkejä. Halvat hotellit Haaparannassa sijaitsevat kaupungin keskustassa ja Suomen rajan tuntumassa, Tornionjoen rannalla, joten säästömatkailijoiden ei tarvitse tinkiä majapaikan hyvästä sijainnista. Pienellä budjetilla reissaavien iloksi Haaparannan luonto tarjoaa laajan skaalan ilmaisia elämyksiä. Vaikka monet suomalaiset suuntaavat Haaparantaan ostosmatkalle, voi alueella vierailla myös patikkapolkuihin ja kauniiseen luontoon keskittyen.

Liikkuminen Haaparannassa

Useimmat suomalaiset saapuvat Haaparannan puolelle autolla tai bussikuljetuksella, mutta kaupungin keskustassa on helppoa liikkua myös jalkaisin. Mikäli haluat tutkia Haaparannan keskustan ulkopuolisia alueita ja Ruotsin Lapin luontokohteita, onnistuu se parhaiten omalla tai vuokra-autolla. Jotkut hotellit Haaparannassa sijaitsevat kaupunkialueen ulkopuolella, ja niihin majoittuessa auto on tarpeen. Bussilla pääset Haaparannasta helposti Suomen puolelle Tornioon sekä myös moniin ruotsalaiskaupunkeihin, kuten Kiirunaan ja Uumajaan.

Onko Haaparannassa turvallista?

Haaparanta on turvallinen pohjoismaalainen matkakohde.

Tarvitaanko Haaparannassa adapteria?

Et tarvitse adapteria Haaparannan matkalle.

Mitä tehdä Haaparannassa lasten kanssa?

Lasten kanssa pakollinen piipahduskohde Haaparannassa on Euroopan suurimpiin kuuluva Candy World -karkkikauppa leikkimaailmoineen. Eläinrakkaiden kannattaa vierailla Bjorkan pieneläintarhassa. Haaparannan seudulla kulkee myös perheille sopivia, helppoja retkeilyreittejä. Lapset innostuvat monenlaisista Lapin luontoon liittyvistä elämyksistä, kuten kalastuksesta, lumikenkäilystä ja revontulista.


Haaparannan kaupunginosat, missä majoittua?

Pohjois-Ruotsissa, aivan Suomen rajan kyljessä sijaitseva Haaparanta tarjoaa matkailijoille hyvät majoitusmahdollisuudet. Monet hotellit Haaparannassa sijaitsevat lähellä Suomen rajaa, Tornionjoen äärellä. Suomalaismatkailijoiden onkin helppo saapua hotelleihin Suomen puolelta. Jokivarren vehreillä töyräillä, lähellä rantaa, on useita majapaikkoja, jotka sopivat budjettimatkailijoille ja luonnonkauniissa maisemissa viihtyville. Esimerkiksi River Motell & Vandrarhem -majatalosta voit varata edullisen ja siistin huoneen.

Majoitus Haaparannassa löytyy myös kaupungin ydinkeskustasta. Alueella on hyvät ostosmahdollisuudet, ja keskustassa on myös joitakin mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Haaparannan vesitorni (Vattentornet Haparanda). Keskusta on hyvä alue kaikille, jotka haluavat majapaikan mahdollisemman käytännölliseltä paikalta, palvelujen ääreltä. Alueella sijaitsee esimerkiksi Haaparannan historiallinen kaupunginhotelli Haparanda Stadshotell sekä persoonallinen majatalo Svefi Vandrarhem. Keskustassa on joka kukkarolle sopivia vaihtoehtoja.

Haaparannan hotellit ulottuvat myös kaupunkialueen ulkopuolelle, metsien siimekseen ja maaseudun rauhaan. Ruotsin puoleisen Lapin luonnon taiasta pääset nauttimaan parhaiten Haaparannan keskustan ulkopuolella. Esimerkiksi Kukkolan alue noin 15 kilometrin päässä Haaparannan keskustasta tunnetaan hyvänä alueena revontulien ihailuun. Jos haluat nauttia Lapin luonnosta ja talviaikaan arktisesta ympäristöstä, majoitu vaikkapa Kukkolassa sijaitsevaan Kukkolaforsen Turist & Konferens -lomakeskukseen.


Haaparanta pähkinänkuoressa

Haaparanta on kaupunki Pohjois-Ruotsissa, Ruotsin puoleisen Lapin luonnonkauniilla alueella. Paikkakunta sijaitsee aivan suomalaisen Tornion kaupungin kyljessä. Vaikka Tornio sijaitseekin Suomen puolella ja Haaparanta (ruotsiksi Haparanda) Ruotsin puolella, muodostavat kaupungit niin kutsutun kaksoiskaupungin, TornioHaparandan. Matkailijoiden on kätevää tutustua naapuruskaupunkeihin yhdellä reissulla, joten voit lomallasi nauttia sekä Tornion että Haaparannan nähtävyyksistä.

Monet matkustavat Suomesta Haaparannan puolella vain pikaiselle ostosreissulle, mutta alueella kannattaa viivähtää ainakin pidempikin tovi. Haaparannan ostoskeskuksien, Ikean ja Euroopan suurimpiin kuuluvan Candy World -karkkikaupan lisäksi suunta kannattaa ottaa Haaparannan seudun metsiin ja Tornionjokilaakson komeisiin maisemiin. Alueen vierailevien suosikkiaktiviteetteihin kuuluvat esimerkiksi patikointi, kalastus ja maastopyöräily.

Matkailijat voivat löytää kaksi hyvin erilaista Haaparanta riippuen siitä, mihin aikaan vuodesta he alueelle matkustavat. Talvisessa Haaparannassa pilkitään, lumikelkkaillaan ja hiihdetään, kun taas kesäinen Haaparanta on retkeilijän paratiisi. Esimerkiksi Riekkola-Välivaaran luonnonpuisto (Riekkola-Välivaara Naturreservat) on monipuolisine reitteineen patikointiharrastajan unelmakohde. Mikäli haluat nauttia Pohjois-Ruotsin revontulista parhaimmillaan, suuntaa talvikuukausina Kukkolan alueella, Haaparannan kaupunkialueen pohjoispuolelle.


Haaparanta matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Haaparanta?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Haaparanta heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 1 yö.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Haaparanta?

Hotellien hintoihin kohteessa Haaparanta vaikuttavat useat tekijät, kuten tähtiluokitus, sijainti ja yleinen kysyntä. Yleisesti ottaen hotellin keskihinta on noin 89 € yöltä.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Haaparanta?

Hostellit kohteessa Haaparanta maksavat tyypillisesti 56 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin 33 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Haaparanta.