SURPRICE CAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Firá

Etsi ja vertaa hyviä SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Firá

Firá, Thíra, Kreikka
10. joulukuu — 17. joulukuu
Firá, Thíra, Kreikka
su 10/12
Keskipäivä
su 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Firá SURPRICE CAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Firá, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

SURPRICE CAR RENTAL

4 sijaintia

Tietoja SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Firá

Onko vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL toimipistettä kentällä Firá Santorínin lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL on 1 toimipaikkakentällä Firá Santorínin lentoasema lentokenttä. Vuokraamo SURPRICE CAR RENTAL löytyy osoitteesta Santorini Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL , kun vierailet kaupungissa Firá kuukauden tammikuu aikana?

Tietojemme mukaan Mini ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL Firá vierailun yhteydessä tammikuu aikana. Perustuen SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen hintoihin tammikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Mini ajoneuvoille 62 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 62 €/päivä edellisen tammikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Firá?

Vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL on 4 toimipistettä kaupungissa Firá. Heidän Santorini Airport toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 87 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata SURPRICE CAR RENTAL auton kaupungissa Firá, päättivät vuokrata omansa vuokraamon SURPRICE CAR RENTAL Santorini Airport toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Firá hinnat?

autoa Firá hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Firá?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Firá osiossa on 82 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Firá?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Firá. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Firá?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Firá, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Firá

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.