Avis autonvuokraukset kaupungista Riad

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Riad

Riad, Saudi-Arabia
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Riad, Saudi-Arabia
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Riad Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Riad, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,1

Comfort

3,5

Kokonaisarvosana

3,1

Nouto/palautus

2,7

Value

3,1

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Riad

Kuinka paljon maksaa Avis vuokra-auto kaupungissa Riad lokakuu aikana?

Avis autonvuokraus kaupungissa Riad kuukauden lokakuu aikana maksaa keskimäärin 21 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden lokakuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 21 € per päivä vuoraamon Avis autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Riad viikon ajaksi, 149 € on keskimääräinen Avis autonvuorauksen hinta.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Riad?

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Riad. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Riad alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Riad kuukauden lokakuu aikana?

Mini vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Avis tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Riad kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Avis Mini autot maksavat keskimäärin 21 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 21 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Mikä on vuokraamon Avis halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Riad?

Halvin vuokraamon Avis tarjoama autotyyppi kaupungissa Riad on Mini hinnan ollessa keskimäärin 21 € per päivä. 21 € per päivä on 3 % halvempi kuin kallein vuokraamon Avis auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 82 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Riad vuokraamolta Avis valitsivat usein Mini kustannussyistä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Riad?

Avis toimii tällä hetkellä 11 toimipisteiden kautta kaupungissa Riad. Suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Riad sijaitsee osoitteessa International. Viimeisten 12 kuukauden aikana 79 % käyttäjistä, jotka hakivat Avis vuokra-autoja kaupungissa Riad vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa International sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Riad hinnat?

autoa Riad hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Riad?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Riad osiossa on 83 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Riad?

Eri maissa, myös kohteessa Riad, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Riad?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Riad. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Riad

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.