Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Riad

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Riad

Riad, Saudi-Arabia
12. December — 19. December
Riad, Saudi-Arabia
Tue 12/12
Keskipäivä
Tue 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Riad Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Riad, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,2

Value

5,2

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Riad

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Riad?

Kyllä, Enterprise Rent-A-Car tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Riad. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Enterprise Rent-A-Car johonkin heidän Riad toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car, kun vierailet kaupungissa Riad kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Enterprise Rent-A-Car autoja kaupungissa Riad pitävät enemmän Maasturi ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Maasturi vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 48 €/päivä ja 39 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Riad?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 6 toimipistettä kaupungissa Riad. Käyttäjiemme mukaan suosituin Enterprise Rent-A-Car toimipiste kaupungissa Riad sijaitsee osoitteessa King Khalid Intl Airport. 77 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Enterprise Rent-A-Car auton kaupungissa Riad teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Riad hinnat?

autoa Riad hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Riad?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Riad osiossa on 90 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Riad?

Eri maissa, myös kohteessa Riad, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Riad?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Riad. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Riad

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.