Enterprise autonvuokraukset kaupungista Riad

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Riad

Riad, Saudi-Arabia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Riad, Saudi-Arabia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Riad Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Riad, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,0

Value

8,0

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Riad

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Riad sijaitseva vuokraamo Enterprise on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Enterprise on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Riad. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Enterprise johonkin heidän Riad toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Vuokraamolla Enterprise on 6 toimipistettä kaupungissa Riad. Käyttäjiemme mukaan suosituin Enterprise toimipiste kaupungissa Riad sijaitsee osoitteessa King Khalid Intl Airport. 80 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Enterprise auton kaupungissa Riad teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.