Autonvuokraukset kohteessa Guapiles, Limónin maakunta

Haussa halpa vuokra-auto Guapiles, Limónin maakunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Guapiles, Costa Rica
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Guapiles, Costa Rica
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Guapiles autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Guapiles, Limónin maakunta
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Guapiles

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Guapiles

Suosituin malli

Jeep Wrangler
Kohteen Guapiles suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Jeep Wrangler. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Hyundai i10.

Vuokraa auto läheltä kohteen Guapiles suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Guapiles

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Guapiles - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Guapiles, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Guapiles on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Guapiles taajama-alueilla on voimassa rajoitus 60 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Guapiles alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 100 km/t.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Guapiles kuukauden kesäkuu aikana voivat odottaa 25 °C lämpötiloja ja 444 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.


Aloita matkan suunnittelu - Guapiles


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Guapiles on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Guapiles antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Guapiles tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Guapiles.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Guapiles autonvuokrauksissa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Guapiles, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.