Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Tallinna Alicante

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 26/2
ma 4/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tallinna-Alicante lennot: hyödyllistä tietoa
(TLL - ALC)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tallinna-Alicante

Suora lento

Ei yhtään
Tallinna - Alicante reitille ei ole suoria lentoja. Tallinna - Alicante ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Tallinna - Alicante

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Alicante?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Tallinna - Alicante on tammikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvin aika lentää Alicante?

Tallinna - Alicante lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain aamulla

Milloin on halvinta varata Tallinna - Alicante lento?

49 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Tallinna - Alicante on noin 49 päivää ennen lähtöä

 • Reitin Tallinna Ulemiste-Alicante-Elche etäisyys lentäen?

  Tallinna Ulemiste ja Alicante-Elche etäisyys toisistaan on 2944,5 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tallinna Ulemiste lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä hinnat?

  lentoa Tallinna Ulemiste lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Tallinna Ulemiste lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Tallinna Ulemiste lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Alicante-Elche lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Alicante-Elche lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat Tallinnan ja Alicanten lentoasemien edut?

Tallinnan lentoasema ei kuulu maailman vilkkaimpien lentoasemien joukkoon, mutta sen sijaan lentoasemalla on panostettu asiakaskokemukseen. Odottaessasi lentoa Tallinnasta Alicanteen voit nauttia Tallinnan lentoaseman monipuolisista palveluista, joihin kuuluu ravintoloiden, myymälöiden ja VIP-loungejen lisäksi myös ilmainen WiFi, rukoussali sekä matkatavara- ja vaatesäilytys, jonne voit jättää talvivaatteet matkan ajaksi. Erityisen kodikkaan tunnelman Tallinnan Lennart Merin lentoasemalle luo itsepalveluperiaatteella toimiva kirjasto, jonka kirjoihin voit tutustua lentoa odottaessasi. Lukuelämyksen ei myöskään tarvitse päättyä lennon lähteen, vaan voit ottaa kirjan mukaasi ja palauttaa sen seuraavan kerran lentoasemalla ollessasi. Saatavilla on myös lastenkirjoja ja kirjallisuutta eri kielillä. Lentosi saapuu Valencian maakunnan vilkkaimmalle lentoasemalle, ja lomasesongin aikaan Alicanten lentoasemalle lennetään useita päivittäisiä lentoja eri puolilta Eurooppaa. Tämä moderni lentoasema on kokenut muodonmuutoksen, ja sen kaksi vanhaa terminaalia on yhdistetty yhdeksi suureksi ja toimivaksi terminaaliksi. Nykyisin Alicanten lentoasema palvelee sekä maan sisäistä että kansainvälistä lentoliikennettä, ja se on yksi halpalentoyhtiöiden tärkeimpiä kohteita manner-Espanjassa.


Mitkä ovat parhaat liikenneyhteydet lentoasemille Tallinnassa ja Alicantessa?

Matka kohti Costa Blancaa alkaa Tallinnan Lennart Merin lentoasemalta, joka sijaitsee Tallinnan keskusta kaakkoispuolella vain lyhyen matkan päässä keskustasta. Taksimatka keskustasta lentoasemalle kestää vain noin 10 minuuttia, ja matkan voi taittaa myös joukkoliikennevälineillä. Lentoasemalla pysähtyvä Tallinnan kaupunkiliikenteen bussi 2 liikennöi keskustan ja Mõigun kaupunginosan välillä, ja Viimsin suunnalta lentoasemalle pääsee kaupunkiliikenteen bussilla 49. Lasnamäen suunnalta matkansa aloittavat voivat hypätä bussiin 65 ja kaupungista pääsee lentoasemalle myös raitiovaunulinjalla 4, joka liikennöi aikaisesta aamusta myöhäisiltaan saakka. Omalla autolla muualta Virosta saapuvat voivat pysäköidä Tallinnan lentoaseman pitkäaikaispysäköintiin tarkoitetulle A4-pysäköintialueelle. Myös jotkut Tartosta Tallinnaan liikennöivät kaukoliikenteen bussit pysähtyvät Tallinnan lentoasemalla. Tallinna–Alicante-lento saapuu Alicanten lentoasemalle, joka sijaitsee Alicanten kaupungin eteläpuolella Espanjan suositulla Costa Blancan rannikkoalueella. Ajomatka lentoasemalta keskustaan kestää vain 15 minuuttia, ja matkan voi tehdä myös joukkoliikennevälineillä. SuBusin C6-bussit liikennöivät ympäri vuorokauden lentoaseman ja kaupungin välillä. Liikenteestä ja määränpäästä riippuen matka kestää noin 20–30 minuuttia. Linja-autoaseman lisäksi bussit pysähtyvät myös Plaza de los Lucero - ja Plaza Puerta del Mar -aukioilla sekä Alicanten rautatieasemalla.

Mihin kaupunkeihin pääset Alicanten lentoasemalta?

Alicanten lisäksi kannattaa tutustua alueen muihin kaupunkeihin ja Costa Blancan kuuluisiin rantoihin. Suosittuihin rantalomakohteisiin kuuluva Benidorm on noin 40 minuutin ajomatkan päässä, ja sen vilkkaan yöelämän ansiosta sitä kutsutaan usein myös Välimeren Manhattaniksi. Alsan bussit liikennöivät lentokentän ja Benidormin linja-autoaseman välillä säännöllisesti. Benidormiin pääsee myös Alicanten keskustasta lähtevällä TRAM Metropolitano de Alicante -raitioliikenteen linjalla 1. Benidormista voit jatkaa matkaa raitiolinjalla 9 kohti pohjoista ja pysähtyä rantalomakohteissa, kuten Alteassa ja Déniassa. Näissä pienemmissä ja rauhallisemmissa rannikkokaupungeissa pääset kokemaan aidon espanjalaisen tunnelman. Alicantesta etelään suunnattaessa päädyt Torreviejaan, jonka erikoiset suolajärvet ja valkohiekkaiset rannat ovat nekin vain lyhyen ajo- tai bussimatkan päässä. Lentoasemalta pääsee bussilla myös maurien perustamaan Murcian kaupunkiin, jossa on historiallisia nähtävyyksiä ja hyvät mahdollisuudet harrastaa golfia. Mielenkiintoinen Elchen sisämaakaupunki sijaitsee Alicanten lounaispuolella, ja sinne pääsee autolla A70-tietä pitkin. Arkisin lentokentän ja Elchen välillä liikennöivät 1A-linjan bussit, ja 1B-linjan busseilla pääsee lentoasemalta myös rannikolla sijaitsevaan Arenales del Solin lomakohteeseen. Varaamalla yksisuuntaiset lennot Tallinnasta Alicanteen voit suunnitella mielenkiintoisen kiertomatkan ja tutustua Costa Blancan ohella myös Espanjan muihin kohteisiin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Tallinna - Alicante lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Tallinna - Alicante lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Tallinna - Alicante joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Tallinna - Alicante voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Tallinna - Alicante?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Tallinna - Alicante.

En ole valmis varaamaan Tallinna - Alicante lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin Tallinna - Alicante lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Alicante

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Alicantessa

Suositut kaupungit Espanjassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Tallinna
1 aikuinen
ma 26/2
ma 4/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.