Halvat lennot Nahitševan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 17/5
ti 24/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Nahitševan?

Nahitsevan maakunnassa sijaitseva Nahitsevan kaupunki ei ole kovin kaukana Azerbaidžaninpääkaupungista Bakusta. Tällä maakunnalla on autonominen oikeus ja se virallisesti nimetty autonomiseksi tasavallaksi Azerbaidžanin maassa. Azerbaidžanin tasavalta jakaa rajat Armenian, Iranin ja Turkin kanssa. Lennot Turkin Nahitsevaan eivät ole niin helposti saatavissa Suomesta kuin esimerkiksi lennot maan pääkaupunkiin. Navitsevanin kansainvälinen lentokenttä palvelee sekä siviilimatkustajia että sotilaallisia lentoja. Harvasta Suomen kaupungista pystyy edes varaamaan lentoja Nahitsevaan, vaan useimmin on lennettävä Nahitsevan lentokentän läheisille kentille. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentokentältä kestää alle 10 tuntia, kun taas muista Suomen kaupungeista matka-aika on paljon pidempi. Oulusta lentäen matka-aika kokonaisuudessaan tulee olemaan alle 16 tuntia, ja sama aika-arvio koskee Turusta matkaan lähteviä. Parhaat lentotarjoukset saat, kun lennät Nahitsevanin kansainväliselle lentokentälle Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Valitettavasti mistään Suomen kaupungista ei ole tällä hetkellä suoria lentoja AzerbaidžaninNahisetvaan. Nahitsevanin kansainvälinen lentokenttä ei ole mikään suurin kansainvälisistä lentokentistä, joten järkevintä on tällä hetkellä lentää Helsinki-Vantaan lentokentän kautta. Parhaimmillaan pääset lentämään Nahitsevaan vain yhdellä vaihdolla, kun valitset lentoyhtiöksi Turkish Airlinesin ja välilaskupaikaksi Istanbulin. Turkish Airlines onkin ainoa lentoyhtiö, joka lentää Nahitsevan lentokentälle. Tavallisesti odotusaika Istanbulin lentokentällä voi olla hyvinkin pitkä, mutta se on silti helpoin tapa lentää Nahitsevaan. Suomen muista kaupungeista nopeimmin pääset Nahitsevaan, kun lennät jonkun tämän lentokentän lähikentälle ja otat sieltä julkisen kulkuvälineen tai vuokraat auton. Tästä syystä muista Suomen kaupungeista matkaan lähtevien tulee harkita matkustavansa ensin Helsinkiin ja ottaa lennot vasta sieltä. Tällä hetkellä Helsinki-Vantaan terminaaliin pääsee suoraan junalla, joten tämä voi tulla edullisemmaksi sekä ajallisesti että rahallisesti. Tutustu momondossa eri lentoreitteihin ja aikatauluihin ja valitse itsellesi sopivimmat vaihtoehdot.Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Nahitševan

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Nahitševan?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Nahitševan. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Nahitševan momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nahitševan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nahitševan

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nahitševan?

Tietojemme mukaan suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Nahitševan kohteesta Suomi on Turkish Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Nahitševan ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Nahitševan lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Nahitsevan lentokentältä?

Nahitsevanin kansainvälisellä lentokentällä ei ole paljoa valinnanvaraa julkisten kulkuneuvojen suhteen. Ehkä syynä on se, että lentokenttä toimii puoliksi sotilaallisena tukikohtana ja lentokenttänä. Nahitsevan lentokenttä sijaitsee hyvin lähellä kaupunkia, vain pienen ajomatkan päässä. Lentokentältä pääsee Nahitsevanin keskustaan bussilla numero 6, joka kulkee aamusta aina iltaan. Voit vaihtoehtoisesti käyttää myös lentokenttäbussia, ja matka-aika busseilla on noin 10 minuuttia. Jos et halua tuhlata aikaa bussin odotteluun, voit käyttää lentokentän takseja. Taksipalvelu toimii vuorokauden jokaisena kellonaikana. Voit myös vuokrata auton lentokentältä tai varata sen ennakkoon, mikä on aina varminta.


Kohteen Nahitševan viisumivaatimukset

Suomalaiset matkustajat tarvitsevat voimassa olevan passin lisäksi sähköisen viisumin Azerbaidžanin matkalle. Kun olet hakenut ja maksanut viisumin, se tullaan myöntämään kolmen arkipäivän kuluessa. Sähköiseen viisumin saat suoraan omaan sähköpostiisi, joten prosessi on hyvin yksinkertainen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nahitševan

Nahitsevan historiallinen maamerkki, Momine Khatunin mausoleumi, on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Rakennuksessa on peräti 10 kulmaa, joita koristavat mutkikkaat, kauniisti rakennetut mosaiikit ja laatoitukset. Mausoleum on rakennettu 1200-luvulla ja sen rakensi kuuluisa arkkitehti Ajemi Nakhchivani. Yksi ehdoton paikka, joka sinun tulee nähdä vieraillessasi kaupungissa, on Nakhchivan Khansin palatsi. Tämä upea itämainen rakennus on todella tarkoitettu historian ystäville. Palatsi oli 1900-luvun alussa Nakhchivan Khanaten hallitsijoiden asuinpaikka, jona se toimi lähes 200 vuotta. Kolmen kerroksen palatsia koristavat paikalliset "shebeke"-lasimaalaukset, ja nyt palatsi toimii museona. Museo on omistettu tälle Azerbaidžanin historian tapahtumarikkaalle aikakaudelle. Azerbaidžanin vastaus Machu Picchulle on Alinjan linna, joka on rakennettu muinaisesta linnoituksesta. Linna sijaitsee Julfa-alueella kallion huipulla, joten myös näkymät tulevat olemaan täällä henkeäsalpaavat. Linna rakennettiin joskus 6. ja 8. vuosisadan välisenä aikana ja Nakhchivanin eri hallitsevat dynastiat käyttivät sitä vuosisatojen ajan. Vuoren alaosassa on museo, jossa voit vierailla. Tämän jälkeen tulee nousta tuhansia portaita, jotta pääset aivan linnoituksen huipulle. Kiipeäminen on näkymien ja alueen rahoittava ilmapiirin takia todella sen arvoista. Nähtävyyksien lisäksi kaupungissa on paljon historiaa, jota voit tutkia vaikka kävellen. Azerbaidžan voi olla myös sinulle täysin erilainen matkakohde, joten kannattaa tutustua paikalliseen kulttuuriin ja tapoihin sekä etenkin maistella paikallisia herkkuja. Helpoin tapa perehtyä tähän kauniiseen kulttuuriin on tutustua paikallisiin eri kahviloissa sekä ruokapaikoissa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Azerbaidžan

Eikö sittenkään Nahitševan? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Azerbaidžan

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Nahitševan on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Nahitševan nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Nahitševan momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Nahitševan, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Nahitševan lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.