Etsi halpoja lentoja Bakuun alk. 327 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 1/12
pe 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Bakuun

Yhteenveto Bakun lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

327 €

Nopein lentoaika

9t 20m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Baku kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 327 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Baku Heydar Aliyev).
Nopein lento kohteeseen Baku kohteesta Suomi kestää 9t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Baku Heydar Aliyev).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Baku mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja China Southern.

Bakun lentotiedot ja trendit

Tutustu Bakun lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Baku?

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Baku kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 307 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Baku helmikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen huhtikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 358 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Baku?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Baku lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 386 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Baku, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Baku ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 460 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Baku?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Baku (Baku Heydar Aliyev), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 30t 30m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Baku?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 55 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Baku. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 422 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Baku tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Baku hintaan 226 €.

Halvimmat lennot kaupungin Baku lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Baku lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Baku Heydar Aliyev lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Baku

Helsinki (HEL) - Baku (BAK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Baku kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Baku, jolloin hinta on keskimääräinen 422 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BAKUhelmikuu28% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Baku lennot maksavat keskimäärin vain 307 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BAKU KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu30% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Baku lentojen keskimääräinen hinta on 551 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BAKU KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu396% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Baku kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bakuun

Bakuun matkustetaan yleensä kesällä, sillä ilma kaupungissa on parhaimmillaan heinä-elokuussa. Bakun sää elokuussa on aurinkoinen ja lämpötilat nousevat jopa 30 °C paremmalle puolelle. Kaupungissa lomailu voi kuitenkin tuntua kesän kuumimpina kuukausina liian helteiseltä, joten matkustusajankohdiksi kannattaa harkita kevättä ja syksyä. Touko- ja syyskuussa lämpötilat ovat vielä yli 20 °C ja miellyttävästä keväästä voit nauttia esimerkiksi huhtikuussa ja leudosta syksystä lokakuussa. Talvi Bakussa on sen sijaan kylmimmillään joulu-helmikuun välillä, jolloin lämpötilat putoavat alle 10 °C. Milloin kannattaa ostaa lennot Bakuun? Lentolippujen hinnat ovat useimmiten sitä halvemmat, mitä aikaisemmin ne varaat. Lennot Bakuun kannattaa ostaa esimerkiksi 1–2 kuukautta ennen matkaa, jotta ne saa mahdollisimman edullisesti. Halvimmat lennot ja hotellit kohteessa ovat juuri huippusesongin ulkopuolella alkukeväällä, loppusyksyllä tai talvella. Välttämällä sesonkiaikoja ja juhlapyhiä, bongaat parhaiten halvat lennot Bakuun.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Baku?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Baku on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Baku sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 419 €. Lennot reitille Suomi - Baku perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 599 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Baku hinnat?

lentoa Baku hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Baku?

marraskuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Baku osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Baku?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Baku matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Baku?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Baku matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Baku

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Baku
Turkish Airlines
15. tammikuuta
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 00m
1 välilasku
GYD01:50Baku Heydar Aliyev
22. tammikuuta
GYD19:20Baku Heydar Aliyev
24t 40m
1 välilasku
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
15. tammikuuta
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
GYD06:10Baku Heydar Aliyev
21. tammikuuta
GYD04:15Baku Heydar Aliyev
15t 45m
1 välilasku
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
15. tammikuuta
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 45m
1 välilasku
GYD21:45Baku Heydar Aliyev
21. tammikuuta
GYD04:40Baku Heydar Aliyev
15t 00m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. tammikuuta
HEL09:15Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
2 välilaskua
GYD03:00Baku Heydar Aliyev
22. tammikuuta
GYD08:15Baku Heydar Aliyev
11t 45m
1 välilasku
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. tammikuuta
HEL08:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
2 välilaskua
GYD02:15Baku Heydar Aliyev
22. tammikuuta
GYD08:50Baku Heydar Aliyev
17t 30m
2 välilaskua
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
China Southern
15. tammikuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
50t 25m
3 välilaskua
GYD20:45Baku Heydar Aliyev
22. tammikuuta
GYD22:20Baku Heydar Aliyev
66t 25m
3 välilaskua
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
4063 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Baku

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Baku, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä airBaltic
airBaltic
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
10t 15m
GYDBaku Heydar Aliyev

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Baku

Bakussa voit liikkua edullisesti julkisen liikenteen busseilla ja metrolla. Molemmat liikennevälineet käyttävät BakiKart-matkalippusysteemiä, jossa kertamatka maksaa sekä bussissa että metrossa 0,30 AZN (noin 0,15 EUR). Ladattava, uudelleen käytettävä BakiKart-kortti kustantaa julkisissa liikennevälineissä 2 AZN (noin 1,05 EUR) ja kertakäyttölippu bussissa 0,20 AZN (noin 0,10 EUR,) ja metrossa 0,30 AZN (noin 0,15 EUR). Jotta voit matkustaa matkalipulla, molemmissa kulkuvälineissä lipulle pitää ostaa myös kuljettava matka hintaan 0,30 AZN (noin 0,15 EUR). BakiKart-matkalippuja voit ostaa bussi- ja metroasemien BakiKart-myyntiautomaateista. Otathan huomioon, että automaateissa voit maksaa vain tasarahalla.

Bakun neljällä metrolinjalla voit matkustaa helposti koko kaupungin ympäri. Punaisella linjalla liikut kätevästi kantakaupungissa, ja kun jäät pois Sahilin metroasemalla, olet keskustassa. Jos taas hyppäät pois metron kyydistä Icherisheher-asemalla, olet Bakun vanhassa osassa (İçərişəhər). Varteenotettava vaihtoehto keskustan ja vanhankaupungin välillä on taittaa etäisyydet kävellen, sillä välimatkat kantakaupungissa eivät ole pitkiä.


Kohteen Baku viisumivaatimukset

Suomen kansalaisena tarvitset sekä passin että viisumin, jotta voit matkustaa Azerbaidžaniin. Passi käy virallisesta matkustusasiakirjasta ja sen on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta viisumin umpeutumisen jälkeen. Elektronista matkustuslupaa eli e-viisumia tulee hakea maan Electronic Visa Application System -sähköisen järjestelmän verkkosivujen kautta viimeistään kolmea päivää ennen matkaa. 39,10 AZN (noin 20,55 EUR) maksavalla e-viisumilla saat matkustaa yhden kerran maahan ja oleskella siellä korkeintaan 30 vuorokautta 90 vuorokauden aikana.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Baku

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bakuun löydät matkustamalla kohteeseen sesonkiaikojen ulkopuolella, jolloin lentohinnat ovat edullisimmillaan. Jos olet joustava matkustusajankohtasi suhteen, etsi lentoja Helsingistä Bakuun esimerkiksi syys-lokakuun tai tammi-helmikuun väliltä. Jos et kuitenkaan halua matkustaa kohteeseen talvea vasten, vertaamalla lentoja saatat bongata halvat lennot Bakuun lisäksi touko- tai syyskuulle. Myös maalis- ja huhtikuun ensimmäiset viikot ovat hintojen puolesta alhaisempia samoin kuin syys- ja lokakuun viimeiset viikot.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Bakussa?

Azerbaidžanin valuutta on manat (AZN), jonka kurssi suhteessa euroon on syytä tarkistaa ennen matkaasi. Jos valuutan kurssi on suotuisa, sitä kannattaa vaihtaa jo Suomessa. Jos päätät kuitenkin nostaa manateja esimerkiksi automaatista vasta paikan päällä, otathan huomioon, että pankkisi saattaa periä nostosta suuremman palkkion kuin kotimaassa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Baku?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Baku. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Baku joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Baku, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Baku?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Baku. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Baku juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Baku on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Baku

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.