Halvat lennot Baku

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Baku (GYD)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Baku lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Baku lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Baku Heydar Aliyev lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Baku

Helsinki (HEL) - Baku Heydar Aliyev lentokenttä (GYD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Baku kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Baku Heydar Aliyev, jolloin hinta on keskimääräinen 271 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BAKUmaaliskuu19% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Baku lennot maksavat keskimäärin vain 230 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BAKU KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu17% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Baku lentojen keskimääräinen hinta on 332 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BAKU KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu743% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Baku kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Bakuun?

Bakuun matkustetaan yleensä kesällä, sillä ilma kaupungissa on parhaimmillaan heinä-elokuussa. Bakun sää elokuussa on aurinkoinen ja lämpötilat nousevat jopa 30 °C paremmalle puolelle. Kaupungissa lomailu voi kuitenkin tuntua kesän kuumimpina kuukausina liian helteiseltä, joten matkustusajankohdiksi kannattaa harkita kevättä ja syksyä. Touko- ja syyskuussa lämpötilat ovat vielä yli 20 °C ja miellyttävästä keväästä voit nauttia esimerkiksi huhtikuussa ja leudosta syksystä lokakuussa. Talvi Bakussa on sen sijaan kylmimmillään joulu-helmikuun välillä, jolloin lämpötilat putoavat alle 10 °C. Milloin kannattaa ostaa lennot Bakuun? Lentolippujen hinnat ovat useimmiten sitä halvemmat, mitä aikaisemmin ne varaat. Lennot Bakuun kannattaa ostaa esimerkiksi 1–2 kuukautta ennen matkaa, jotta ne saa mahdollisimman edullisesti. Halvimmat lennot ja hotellit kohteessa ovat juuri huippusesongin ulkopuolella alkukeväällä, loppusyksyllä tai talvella. Välttämällä sesonkiaikoja ja juhlapyhiä, bongaat parhaiten halvat lennot Bakuun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Baku?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Baku kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 230 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Baku maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen huhtikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 254 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Baku?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 20 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Baku. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 283 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Baku?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Baku on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Baku tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 263 €. Lennot reitille Suomi - Baku torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 301 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Baku?

Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Baku lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 246 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Baku, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Baku ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 320 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.


Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Baku

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Baku, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Turkish Airlines
2. heinäkuuta
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
1 välilasku
GYD07:00Baku Heydar Aliyev
Useita lentoyhtiöitä
14. heinäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
1 välilasku
GYD23:10Baku Heydar Aliyev
Turkish Airlines
30. kesäkuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
1 välilasku
GYD05:55Baku Heydar Aliyev

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Bakuun?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Baku

Suomesta ei tällä hetkellä lennetä suoria lentoja Bakun Heydar Aliyevin kansainväliselle lentokentälle, mutta perille pääset yhdellä tai kahdella välilaskulla. Lennot Bakuun Helsingistä voit sen sijaan bongata useilta kansainvälisiltä lentoyhtiöiltä kuten AirBalticilta, Ukraine International Airlinesilta, Turkish Airlinesilta tai Aeroflotilta. AirBalticin Bakun lennot tekevät yhden välilaskun normaalisti Riikassa, kun taas Aeroflot pysähtyy Moskovassa. Molempien lentoyhtiöiden matkassa lentoaika kohteeseen on parhaimmillaan vajaa kuusi tuntia. Eri yhtiöiden lentoliput Bakuun eivät välttämättä sisällä matkatavaroita, sillä jokaisella lentoyhtiöllä on omat matkatavaroita koskevat säädöksensä, jotka kannattaa ottaa huomioon lippuja varatessa.


Miten pääsen lentokentältä Bakun keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Baku lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Noin 20 kilometrin päässä Bakun keskustasta sijaitsevalta Heydar Aliyevin kansainväliseltä lentokentältä matkustat kantakaupunkiin Aero Express -linjalla. Lentokenttäbussi liikennöi Bakun Bakı Dәmir Yolu Vağzalı -päärautatieasemalle päivittäin 30 minuutissa klo 06:00–05:00 välillä parhaimmillaan muutaman kerran tunnissa. 1,50 AZN (noin 0,80 EUR) maksava matkalippu bussiin on ostettava käteisellä BakiKart-kioskista lentokentän terminaali 1:stä. Voit halutessasi hypätä lentokentältä myös taksiin, jonka kyydissä pääset keskustaan yleensä noin hintaan 25–30 AZN (noin 13,15–15,75 EUR). Väärinkäsitysten välttämiseksi lentokentällä ja Bakussa kannattaa käyttää virallisia, valkoisia takseja, jotka löydät lentokentältä terminaali 1:n taksilaiturilta sisäänkäynnin edestä. Samasta terminaalista löytyy myös lentokentän Aznur-autovuokraamo, josta voit vuokrata auton. Otathan kuitenkin huomioon, että liikennekulttuuri Azerbaidžanissa voi erota omastasi.


Liikkuminen Bakussa?

Bakussa voit liikkua edullisesti julkisen liikenteen busseilla ja metrolla. Molemmat liikennevälineet käyttävät BakiKart-matkalippusysteemiä, jossa kertamatka maksaa sekä bussissa että metrossa 0,30 AZN (noin 0,15 EUR). Ladattava, uudelleen käytettävä BakiKart-kortti kustantaa julkisissa liikennevälineissä 2 AZN (noin 1,05 EUR) ja kertakäyttölippu bussissa 0,20 AZN (noin 0,10 EUR,) ja metrossa 0,30 AZN (noin 0,15 EUR). Jotta voit matkustaa matkalipulla, molemmissa kulkuvälineissä lipulle pitää ostaa myös kuljettava matka hintaan 0,30 AZN (noin 0,15 EUR). BakiKart-matkalippuja voit ostaa bussi- ja metroasemien BakiKart-myyntiautomaateista. Otathan huomioon, että automaateissa voit maksaa vain tasarahalla.

Bakun neljällä metrolinjalla voit matkustaa helposti koko kaupungin ympäri. Punaisella linjalla liikut kätevästi kantakaupungissa, ja kun jäät pois Sahilin metroasemalla, olet keskustassa. Jos taas hyppäät pois metron kyydistä Icherisheher-asemalla, olet Bakun vanhassa osassa (İçərişəhər). Varteenotettava vaihtoehto keskustan ja vanhankaupungin välillä on taittaa etäisyydet kävellen, sillä välimatkat kantakaupungissa eivät ole pitkiä.


Tarvitaanko Bakussa passi tai viisumi?

Suomen kansalaisena tarvitset sekä passin että viisumin, jotta voit matkustaa Azerbaidžaniin. Passi käy virallisesta matkustusasiakirjasta ja sen on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta viisumin umpeutumisen jälkeen. Elektronista matkustuslupaa eli e-viisumia tulee hakea maan Electronic Visa Application System -sähköisen järjestelmän verkkosivujen kautta viimeistään kolmea päivää ennen matkaa. 39,10 AZN (noin 20,55 EUR) maksavalla e-viisumilla saat matkustaa yhden kerran maahan ja oleskella siellä korkeintaan 30 vuorokautta 90 vuorokauden aikana.


Vinkkejä Bakuun matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bakuun löydät matkustamalla kohteeseen sesonkiaikojen ulkopuolella, jolloin lentohinnat ovat edullisimmillaan. Jos olet joustava matkustusajankohtasi suhteen, etsi lentoja Helsingistä Bakuun esimerkiksi syys-lokakuun tai tammi-helmikuun väliltä. Jos et kuitenkaan halua matkustaa kohteeseen talvea vasten, vertaamalla lentoja saatat bongata halvat lennot Bakuun lisäksi touko- tai syyskuulle. Myös maalis- ja huhtikuun ensimmäiset viikot ovat hintojen puolesta alhaisempia samoin kuin syys- ja lokakuun viimeiset viikot.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Bakussa?

Azerbaidžanin valuutta on manat (AZN), jonka kurssi suhteessa euroon on syytä tarkistaa ennen matkaasi. Jos valuutan kurssi on suotuisa, sitä kannattaa vaihtaa jo Suomessa. Jos päätät kuitenkin nostaa manateja esimerkiksi automaatista vasta paikan päällä, otathan huomioon, että pankkisi saattaa periä nostosta suuremman palkkion kuin kotimaassa. (Hinnat tarkistettu 29/04/2019).Lennot muihin kaupunkeihin Azerbaidžan

Sittenkin jotain muuta, kuin Baku? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Azerbaidžan
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka