Halvat lennot Baku

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Baku

Yhteenveto Baku lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

326 €

Nopein lentoaika

9t 05m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Baku kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 326 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Baku Heydar Aliyev).
Nopein lento kohteeseen Baku kohteesta Suomi kestää 9t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Baku Heydar Aliyev).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Baku mukaan lukien Turkish Airlines.

Halvimmat lennot kaupungin Baku lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Baku lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Baku Heydar Aliyev lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Baku

Helsinki (HEL) - Baku Heydar Aliyev lentokenttä (GYD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Baku kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Baku Heydar Aliyev, jolloin hinta on keskimääräinen 312 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BAKUmaaliskuu19% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Baku lennot maksavat keskimäärin vain 265 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BAKU KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu17% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Baku lentojen keskimääräinen hinta on 382 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BAKU KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu743% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Baku kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Baku?

Bakuun matkustetaan yleensä kesällä, sillä ilma kaupungissa on parhaimmillaan heinä-elokuussa. Bakun sää elokuussa on aurinkoinen ja lämpötilat nousevat jopa 30 °C paremmalle puolelle. Kaupungissa lomailu voi kuitenkin tuntua kesän kuumimpina kuukausina liian helteiseltä, joten matkustusajankohdiksi kannattaa harkita kevättä ja syksyä. Touko- ja syyskuussa lämpötilat ovat vielä yli 20 °C ja miellyttävästä keväästä voit nauttia esimerkiksi huhtikuussa ja leudosta syksystä lokakuussa. Talvi Bakussa on sen sijaan kylmimmillään joulu-helmikuun välillä, jolloin lämpötilat putoavat alle 10 °C. Milloin kannattaa ostaa lennot Bakuun? Lentolippujen hinnat ovat useimmiten sitä halvemmat, mitä aikaisemmin ne varaat. Lennot Bakuun kannattaa ostaa esimerkiksi 1–2 kuukautta ennen matkaa, jotta ne saa mahdollisimman edullisesti. Halvimmat lennot ja hotellit kohteessa ovat juuri huippusesongin ulkopuolella alkukeväällä, loppusyksyllä tai talvella. Välttämällä sesonkiaikoja ja juhlapyhiä, bongaat parhaiten halvat lennot Bakuun.

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Baku kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 265 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Baku maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen huhtikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 292 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 20 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Baku. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 326 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Baku on lauantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Baku lauantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 357 €. Lennot reitille Suomi - Baku perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 422 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Baku lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 357 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Baku, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Baku ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 522 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.momondosta löytyneet halvat lennot: Baku

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Baku
Turkish Airlines
21. kesäkuuta
HEL08:50Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
GYD00:30Baku Heydar Aliyev
21. heinäkuuta
GYD02:55Baku Heydar Aliyev
12t 00m
1 välilasku
HEL14:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 30m
1 välilasku
GYD00:10Baku Heydar Aliyev
20. heinäkuuta
GYD23:45Baku Heydar Aliyev
20t 30m
2 välilaskua
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 30m
1 välilasku
GYD00:10Baku Heydar Aliyev
21. heinäkuuta
GYD17:45Baku Heydar Aliyev
13t 40m
2 välilaskua
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
18. heinäkuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
GYD05:55Baku Heydar Aliyev
28. heinäkuuta
GYD22:35Baku Heydar Aliyev
17t 00m
1 välilasku
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
18. heinäkuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
1 välilasku
GYD00:30Baku Heydar Aliyev
29. heinäkuuta
GYD17:45Baku Heydar Aliyev
38t 20m
2 välilaskua
HEL08:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 55m
2 välilaskua
GYD00:30Baku Heydar Aliyev
29. heinäkuuta
GYD17:45Baku Heydar Aliyev
13t 40m
2 välilaskua
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Baku

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Baku, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä airBaltic
airBaltic
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
GYDBaku Heydar Aliyev

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Baku?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Baku

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Baku?

Turkish Airlines, airBaltic, Aeroflot ja Lufthansa ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Baku rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Baku näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Baku

Turkish Airlines liikennöi noin 38 lentoa kohteeseen Baku normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Istanbul parhaan meno-paluumatkan Turkish Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 291 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Baku). Käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,2/10 120 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Aeroflot lennot kohteeseen Baku

Aeroflot lentää kohteeseen yleensä Baku 11 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Baku kohteesta Moskova Kaikki lentokentät. Aeroflot (arviopisteet: 6,9, 66 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Baku. Paras momondosta löydetty Aeroflot lipun hinta kohteeseen Baku oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (375 € meno-paluu).


Baku ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Baku lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Noin 20 kilometrin päässä Bakun keskustasta sijaitsevalta Heydar Aliyevin kansainväliseltä lentokentältä matkustat kantakaupunkiin Aero Express -linjalla. Lentokenttäbussi liikennöi Bakun Bakı Dәmir Yolu Vağzalı -päärautatieasemalle päivittäin 30 minuutissa klo 06:00–05:00 välillä parhaimmillaan muutaman kerran tunnissa. 1,50 AZN (noin 0,80 EUR) maksava matkalippu bussiin on ostettava käteisellä BakiKart-kioskista lentokentän terminaali 1:stä. Voit halutessasi hypätä lentokentältä myös taksiin, jonka kyydissä pääset keskustaan yleensä noin hintaan 25–30 AZN (noin 13,15–15,75 EUR). Väärinkäsitysten välttämiseksi lentokentällä ja Bakussa kannattaa käyttää virallisia, valkoisia takseja, jotka löydät lentokentältä terminaali 1:n taksilaiturilta sisäänkäynnin edestä. Samasta terminaalista löytyy myös lentokentän Aznur-autovuokraamo, josta voit vuokrata auton. Otathan kuitenkin huomioon, että liikennekulttuuri Azerbaidžanissa voi erota omastasi.


Baku: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Baku
Helsinki - Baku reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 30m
Halvin hinta400 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Baku

Bakussa voit liikkua edullisesti julkisen liikenteen busseilla ja metrolla. Molemmat liikennevälineet käyttävät BakiKart-matkalippusysteemiä, jossa kertamatka maksaa sekä bussissa että metrossa 0,30 AZN (noin 0,15 EUR). Ladattava, uudelleen käytettävä BakiKart-kortti kustantaa julkisissa liikennevälineissä 2 AZN (noin 1,05 EUR) ja kertakäyttölippu bussissa 0,20 AZN (noin 0,10 EUR,) ja metrossa 0,30 AZN (noin 0,15 EUR). Jotta voit matkustaa matkalipulla, molemmissa kulkuvälineissä lipulle pitää ostaa myös kuljettava matka hintaan 0,30 AZN (noin 0,15 EUR). BakiKart-matkalippuja voit ostaa bussi- ja metroasemien BakiKart-myyntiautomaateista. Otathan huomioon, että automaateissa voit maksaa vain tasarahalla.

Bakun neljällä metrolinjalla voit matkustaa helposti koko kaupungin ympäri. Punaisella linjalla liikut kätevästi kantakaupungissa, ja kun jäät pois Sahilin metroasemalla, olet keskustassa. Jos taas hyppäät pois metron kyydistä Icherisheher-asemalla, olet Bakun vanhassa osassa (İçərişəhər). Varteenotettava vaihtoehto keskustan ja vanhankaupungin välillä on taittaa etäisyydet kävellen, sillä välimatkat kantakaupungissa eivät ole pitkiä.


Kohteen Baku viisumivaatimukset

Suomen kansalaisena tarvitset sekä passin että viisumin, jotta voit matkustaa Azerbaidžaniin. Passi käy virallisesta matkustusasiakirjasta ja sen on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta viisumin umpeutumisen jälkeen. Elektronista matkustuslupaa eli e-viisumia tulee hakea maan Electronic Visa Application System -sähköisen järjestelmän verkkosivujen kautta viimeistään kolmea päivää ennen matkaa. 39,10 AZN (noin 20,55 EUR) maksavalla e-viisumilla saat matkustaa yhden kerran maahan ja oleskella siellä korkeintaan 30 vuorokautta 90 vuorokauden aikana.


Aloita matkan suunnittelu - Baku


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Baku

Halvat lennot Bakuun löydät matkustamalla kohteeseen sesonkiaikojen ulkopuolella, jolloin lentohinnat ovat edullisimmillaan. Jos olet joustava matkustusajankohtasi suhteen, etsi lentoja Helsingistä Bakuun esimerkiksi syys-lokakuun tai tammi-helmikuun väliltä. Jos et kuitenkaan halua matkustaa kohteeseen talvea vasten, vertaamalla lentoja saatat bongata halvat lennot Bakuun lisäksi touko- tai syyskuulle. Myös maalis- ja huhtikuun ensimmäiset viikot ovat hintojen puolesta alhaisempia samoin kuin syys- ja lokakuun viimeiset viikot.

Azerbaidžanin valuutta on manat (AZN), jonka kurssi suhteessa euroon on syytä tarkistaa ennen matkaasi. Jos valuutan kurssi on suotuisa, sitä kannattaa vaihtaa jo Suomessa. Jos päätät kuitenkin nostaa manateja esimerkiksi automaatista vasta paikan päällä, otathan huomioon, että pankkisi saattaa periä nostosta suuremman palkkion kuin kotimaassa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Azerbaidžan

Eikö sittenkään Baku? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Azerbaidžan

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Baku. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Baku, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Baku. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Baku on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.