Halvat lennot Helsinki Yhdysvaltain Neitsytsaarille alk. 2083 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 15/8
ma 22/8

Helsinki-Yhdysvaltain Neitsytsaaret lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Yhdysvaltain Neitsytsaaret

Lyhyin lentoaika

50t 54m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Yhdysvaltain Neitsytsaaret on 50t 54m.
Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Saint Thomas Island Cyril E King lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Saint Thomas Island Cyril E King

Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Saint Thomas Island Cyril E King ja saat parhaat Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret lentohinnat


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
3. tammikuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
50t 54m
2 välilaskua
STT14:24Saint Thomas Island Cyril E King
6. tammikuuta
STT10:50Saint Thomas Island Cyril E King
18t 35m
2 välilaskua
HEL05:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2083 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
3. tammikuuta
HEL12:05Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 16m
1 välilasku
STT13:21Saint Thomas Island Cyril E King
6. tammikuuta
STT10:50Saint Thomas Island Cyril E King
18t 35m
2 välilaskua
HEL05:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2510 €
Etsi vastaava

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Yhdysvaltain Neitsytsaaret reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki-Vantaan lentoasema - Yhdysvaltain Neitsytsaaret, kuten American Airlines ja British Airways ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.Lennot Helsingistä Yhdysvaltain Neitsytsaarille voi aloittaa vain Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, sillä muilta alueen lentokentiltä ei kyseiselle ole lentoja tarjolla. Helsinki-Vantaan lentoasemalta löydät kattavat ja modernit palvelut, joihin kuuluu hyvät ostosmahdollisuudet, reilu ravintolavalikoima, erilaiset kokous- ja oleskelutilat sekä paljon erillisiä laatupalveluita, kuten hierontasalonki ja lasten leikkipaikka. Neitsytsaarilla mahdollisuuksia määränpääksi on kaksi, St. Thomas- ja St. Croix -saaret. Lennot Helsingistä Yhdysvaltain Neitsytsaarille kannattaa kohdistaa suoraan sille asemalle, jonka saarella esimerkiksi oma majoitus löytyy. St. Thomasin saaren Cyril E. King -lentoasema ja St. Croix’n saarella sijaitseva Henry E. Rohlsen -lentoasema ovat molemmat varsin kompaktin kokoisia ja palveluvalikoima ei kovin laaja siksi ole. Peruspalvelut, kuten mahdollisuus pienen syötävän tai tuliaisten ostamiseen löytyy kuitenkin.


Helsingistä on Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle erittäin hyvät kulkuyhteydet. Edullisimmin ja nopeimmin pääsee julkisista liikennevälineistä matkan taittamaan yleensä junilla, joista P- ja I-junat toimivat lentoasemalle vievinä junina. Paikallisliikenteen junien kanssa samoja lippuja käyttävät linja-autot ovat myös kätevä kulkutapa lentoaseman ja kaupungin välillä. Muutamat eri linjat, kuten 570 ja 615, kulkevat kaupungin eri kohteiden ja lentoaseman välillä lukuisilla pysäkeillä pysähdellen. Vaivaton, mutta melkoisesti kalliimpi tapa kulkea Helsinki-Vantaalle on taksi, jolla terminaalin ovelta ja -ovelle pääsee helposti liikkumaan. Henkilöautolla lentoaseman ja kaupungin välinen matka onnistuu myös helposti monesta suunnasta. Lentokentällä auton saa talteen maksulliseen parkkiin. Helsinki-Vantaalla toimivien autovuokraamojen avulla voi myös vuokrata ja palauttaa vuokra-auton kätevästi lentojen yhteydessä. Yöpyminen Helsinki-Vantaalla onnistuu myös, mikäli tälle tarvetta on. Siitä pitää huolen aseman muutama lentokenttähotelli. Neitsytsaarten lentoasemilla yksinkertaisin tapa liikkua lentoaseman ja lähikaupunkien tai lomakohteiden välillä on taksikyyti. Mikäli liikkumiseen alueilla kaipaa enemmän vapautta, on autonvuokraus myös mahdollista molemmilta lentoasemilta. Vuokra-autolla liikkuminen lentokenttämatkojen lisäksi saattaakin olla varsin varteenotettava vaihtoehto. Sekä St. Thomasin että St. Croix’n saarilla kulkee myös pienikokoisia busseja ja esimerkiksi St. Thomasilla sijaitsevalta Cyril E. King -lentoasemalta pääsee linjalla 101 helposti läheiseen Charlotte Amalien kaupunkiin. Molemmilla lentoasemilla on myös maksulliset pysäköinnit, mikäli käytössäsi on oma auto ja lentoasemalle on tarvetta pysäköidä.

Helsingistä Yhdysvaltain Neitsytsaarille matkustettaessa lennot saapuvat joko Cyril E. King -lentoasemalle St. Thomasin saarelle tai St. Croix -saarella sijaitsevalle Henry E. Rohlsenin lentoasemalle. Molemmat lentokentistä palvelevat hyvin omia saariaan ja yhteydet saarilta löytyviin lomakohteisiin ja kaupunkeihin ovat varsin hyvät. Liikkuminen suoraan lentoasemalta ei kuitenkaan onnistu julkisilla kulkuvälineillä – poikkeuksena St. Thomasin lentoasema, jolta bussilinja 101 kulkee aseman vierestä Charlotte Amalien kaupunkiin. Molemmilla saarilla toimii kuitenkin varsin helppokäyttöinen pikkubussien linjasto, ja tämän avulla liikkuminen eri kyliin ja kohteisiin onnistuu suhteellisen kätevästi. Taksikyydein tai itse autolla ajellen liikkuminen suoraan molemmilta lentoasemilta hoituu kätevästi. St. Croix’n saaren asemalta pääsee esimerkiksi Melvin E. Evans -tietä pitkin länteen Frederikstediin ja itään kohti Christianstedia. Suureen osaan saarien kohteista on myös tarjolla esimerkiksi majoitusliikkeiden omia lentokenttäkuljetuksia.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Yhdysvaltain Neitsytsaaret -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Saint Thomas Island reitin lennot
Nopein lentoaika50t 54m
Halvin hinta2083 €

Vastaavia ​​Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet hakenut lentoja reitille Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Totta kai. momondo seuraa reitin Helsinki - Yhdysvaltain Neitsytsaaret lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.