Halvat lennot Helsinki Uuteen-Kaledoniaan alk. 1842 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 17/8
ke 24/8

Helsinki-Uusi-Kaledonia lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Uusi-Kaledonia

Lyhyin lentoaika

45t 05m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Uusi-Kaledonia on 45t 05m.
Helsinki - Uusi-Kaledonia ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Noumea Tontouta lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Uusi-Kaledonia

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Helsinki - Uusi-Kaledonia reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Noumea Tontouta

Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Noumea Tontouta ja saat parhaat Helsinki - Uusi-Kaledonia lentohinnat


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Uusi-Kaledonia

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Uusi-Kaledonia lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
20. syyskuuta
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 20m
1 välilasku
NOU20:35Noumea Tontouta
12. lokakuuta
NOU09:30Noumea Tontouta
24t 45m
1 välilasku
HEL10:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1842 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
20. syyskuuta
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 05m
2 välilaskua
NOU20:35Noumea Tontouta
7. lokakuuta
NOU21:00Noumea Tontouta
36t 00m
1 välilasku
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
2047 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
20. syyskuuta
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 20m
1 välilasku
NOU20:35Noumea Tontouta
9. lokakuuta
NOU08:00Noumea Tontouta
26t 15m
1 välilasku
HEL10:15Helsinki-Vantaan lentoasema
2093 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
20. syyskuuta
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 20m
1 välilasku
NOU20:35Noumea Tontouta
7. lokakuuta
NOU08:00Noumea Tontouta
26t 15m
1 välilasku
HEL10:15Helsinki-Vantaan lentoasema
2156 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
17. syyskuuta
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 15m
2 välilaskua
NOU23:30Noumea Tontouta
10. lokakuuta
NOU07:35Noumea Tontouta
35t 40m
3 välilaskua
HEL19:15Helsinki-Vantaan lentoasema
2262 €
Etsi vastaava
Qantas Airways
4. syyskuuta
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 55m
2 välilaskua
NOU06:10Noumea Tontouta
19. syyskuuta
NOU08:35Noumea Tontouta
49t 40m
2 välilaskua
HEL10:15Helsinki-Vantaan lentoasema
6526 €
Etsi vastaava


Lennot Helsingistä Uuteen-Kaledoniaan pystyy tekemään järkevästi vain Helsinki-Vantaan ja La Tontoutan kansainvälisten lentoasemien välillä. Kummassakaan päädyssä ei lähialueilla ole muita kansainvälisiä lentoja tukevia lentoasemia, joten lähtö- ja kohdeaseman valitseminen on ainakin helppoa. Helsinki-Vantaan lentoasemalta löydät modernille lentokentälle ominaiset peruspalvelut, kuten rahanvaihdon, langattoman verkon ja autovuokraamoja. Lisäksi asemalla on varsin kattavat ostosmahdollisuudet erilaisissa kaupoissa ja hyvä valikoima kahviloita sekä ravintoloita. Monet erillispalveluilla varustetut oleskelu- ja kokoustilat mahdollistavat lentokentän hyötykäytön myös mukavuudenhaluisille ja työkäyttöön. Lisäksi Helsinki-Vantaalta löydät muun muassa lasten leikkipaikan, lemmikkien oman alueen ja hierontasalongin. Myös Uuden-Kaledonian La Tontouta -lentoasemalta löydät kattavat palvelut ja peruspalveluiden, kuten langaton verkko ja pankkipalvelut, ja lisäksi sieltä löytyy useita erilaisia ostospaikkoja, hyvät ravintolavaihtoehdot sekä pari erilaista oleskelu- ja työskentelytilaa.


Hieman Helsingistä pohjoiseen sijaitsevan Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentoaseman ja itse kaupungin välisen matkan pystyy kulkemaan useilla eri tavoilla. Julkisista kulkuneuvoista erityisesti junalla lentokenttämatkat onnistuvat mukavasti ja nopeasti, sillä paikallisliikenteen P- ja I-junat operoivat pääkaupunkiseudun useiden asemien ja lentokentän välillä. Useat bussilinjat, kuten 415, 570 ja 561, toimivat hyvinä vaihtoehtoina lentokenttämatkustukseen, erityisesti jos kyseisten linjojen pysäkit sijoittuvat omaan makuun sopivasti. Taksilla lentokenttämatkat sujuvat erittäin vaivattomasti, mutta hinta on moninkertainen julkisiin kulkuneuvoihin verrattuna. Omalla autolla Helsingin ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välinen matka on yksinkertaista taittaa ja perillä auton saa maksulliseen pysäköintiin talteen, ja parkkipaikan voi halutessaan varata vaikka jo kuukausia etukäteen. Mikäli haluat hoitaa lentokenttämatkat vuokra-autolla, saattaa olla yksinkertaisinta käyttää jonkin lentoasemalla operoivan autovuokraamon palveluita, jotta auton palautus ja käyttöönotto onnistuvat lentojen yhteydessä mahdollisimman helposti. Helsinki-Vantaan lentoasemalta löydät myös muutaman lentokenttähotellin, joissa voi tarpeen vaatiessa yöpyä mukavasti. Uuden-Kaledonian alueen pääkaupungin Nouméan ja saaristoa palvelevan La Tontouta -lentoaseman välisen matkan voi kulkea julkisista liikennevälineistä linja-autoilla, joiden kyydityksiä järjestää kaksi yritystä lentoaseman ja Uuden-Kaledonian eri kaupunkien välillä. Yksinkertaisin tapa liikkua lentoasemalta ja -asemalle on taittaa matkat taksilla tai majoitusliikkeiden tarjoamilla lentokenttäkuljetuksilla. Näin tehdessä isommatkaan matkatavaramäärät eivät juuri haittaa, eikä suunnistusta tarvitse hoitaa itse. Hinta on toki näin matkustaessa bussikyytiä korkeampi. Autonvuokraus lentoasemalta saattaa olla myös mainio vaihtoehto. Sen lisäksi, että lentokenttämatkat hoituvat mainiosti itse autoa ajellen, on omassa tahdissa autolla mukava tutustua Uuden-Kaledonian pääsaaren lukuisiin kyliin ja kaupunkeihin.

Helsingistä Uuteen-Kaledoniaan matkustettaessa lennot saapuvat saariston pääkaupungin Nouméan luoteispuolella sijaitsevalle La Tontouta -lentoasemalle. Suoraan lentoasemalta linja-autokuljetuksia järjestää kaksi bussiyhtiötä, joiden linjoilla pääsee suureen osaan pääsaaren kaupungeista. Lähimpiin kyliin ja kaupunkeihin, kuten Tomon ja St. Vincentin kyliin sekä Nouméan kaupunkiin, pääsee kätevästi taksikyydillä. Tarkempaan Uuden-Kaledonian tutkimiseen soveltuu parhaiten vuokra-auto, jonka saa käyttöön kätevästi lentoasemalta. Itse autolla huristellen pääsaaren kyliin voi tutustua mukavasti omassa rauhassa. Lentoasemalta lähtiessä on käytännössä yksi tie, RT1, jota pitkin voi lähteä liikkumaan joko kaakkoon tai luoteeseen. Kaakon suunnasta löydät Nouméan lisäksi useita pieniä kohteita, kuten Dumbean ja Paitan. Luoteeseen lähtiessä matkaa voi puolestaan jatkaa vaikka aina pitkulaisen saaren kärkeen asti ja pysähtyä matkalla esimerkiksi Boulouparin ja La Foan kylissä.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Uusi-Kaledonia -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Noumea reitin lennot
Nopein lentoaika45t 05m
Halvin hinta2621 €

Vastaavia ​​Helsinki - Uusi-Kaledonia lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Uusi-Kaledonia vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Uusi-Kaledonia

Eikö sittenkään Uusi-Kaledonia? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Uusi-Kaledonia

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Uusi-Kaledonia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Uusi-Kaledonia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lentoja reitille Helsinki - Uusi-Kaledonia joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja reitille Helsinki - Uusi-Kaledonia, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Uusi-Kaledonia on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.