Loma-asunnot Äkäslompolo, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  279 Äkäslompolo, [1,place:'genitive']

Äkäslompolo, Suomi
4. helmikuu — 5. helmikuu2
su 5/2
to 9/2

Suositut loma-asunnot kohteessa Äkäslompolo

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Äkäslompolo
Hinta
€87
€156
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Äkäslompolo

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Äkäslompolo
Matalasesonkiheinäkuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitammikuukallein aika yöpyä
61 %odotettu hintojen lasku
56 %odotettu hinnannousu

Hinta

53 € - 312 €

Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
399 €
209 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Äkäslompolo

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Äkäslompolo

Loma-asunnot kaupungissa Äkäslompolo, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Äkäslompolo loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Äkäslompolo loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Äkäslompolo

Alin loma-asunnon hinta

58 €
Halvin hinta huoneelle Äkäslompolo löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 58 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Yllässtar Apartments.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Äkäslompolo

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Äkäslompolo

Äkäslompolo on melko pieni kylä eikä kovinkaan tunnettu bilekaupunkina. Kylästä löytyy muutama ravintola, baari sekä ainakin yksi yökerho. Äkäslompolon pienestä koosta johtuen nämä kaikki sijaitsevat keskustassa tai sen lähistössä ja niiden välillä on helppo liikkua kävellen. Jos kuitenkin olet vuokrannut itsellesi mökin tai loma-asunnon, voi matka olla hieman pitkä käveltäväksi. Tällöin paras vaihtoehto lienee liikkua taksilla majapaikasta keskustaan. Julkista liikennettä ei ole juuri saatavilla, tosin Ylläksen skibus kuljettaa matkailijoita laskettelukauden aikana. Tällöin on mahdollista päästä Äkäslompolon keskustaan bussilla, mutta aikataulut ja kulkureitti kannattaa varmistaa etukäteen. Äkäslompolon loma-asunnot ja mökit vuokraat helpoiten momondon kautta. Valittavissa on paljon eri kohteita jokaiselle matkustajalle sekä kesällä että talvella. Lähin bilepaikka Äkäslompolosta katsottuna lienee Levin juurella sijaitseva Sirkan kylä. Se on tunnettu hyvistä juhlistaan ja Levi onkin Lapin paras alue juhlista pitäville. Äkäslompolosta matka kestää omalla autolla tai taksilla noin tunnin verran. Busseja tällä välillä kulkee muutamia päiväsaikaan, mutta on suotavaa varmistaa kausiluontoiset aikataulut ennen matkalle lähtöä.

Loma-asunto Äkäslompolossa on ehdottomasti paras tapa viettää lomaa perheen kesken mihin tahansa vuodenaikaan. Äkäslompolon parhaat loma-asunnot perheille sijaitsevat ripotellen kylän ympäristössä. On enemmän matkaajasta kiinni, minkä tyylisen loma-asunnon hän haluaa varata itselleen ja perheelleen. Jos tykkää talvikaudella lasketella ja haluaa olla perheensä kanssa lähellä laskettelurinteitä, kannattaa varata loma-asunto tai mökki Ylläs Sport Resortin lähistöltä. Tällöin hiihtohissille on vain lyhyt kävelymatka eikä auton pakkaamiseen mene aikaa ennen ja jälkeen laskettelun. Jos taas nauttii luonnosta tai on liikkeellä laskettelukauden ulkopuolella, voi olla hyvä vuokrata mökki hieman kylän keskustan ulkopuolelta. Tällöin saa itselleen ja perheelleen omaa rauhaa ja jos mukana on pieniä lapsia, voivat he leikkiä omalla pihalla. Mikäli haluaa keskittyä nauttimaan lähialueen luonnosta ja maastosta, voi itselleen vuokrata majapaikan järven rannalta. Äkäslompolon lähistöltä löytyy muutamia eri järviä, joiden rannoilta momondo tarjoaa mahdollisuuden vuokrata itselleen loma-asunnon. Talvella nämä järvet ovat jäätyneet ja niillä voi käydä esimerkiksi hiihtämässä tai lumikenkäilemässä.

Oli loma-asuntona sitten mökki, huoneistohotelli tai jokin muu vaihtoehto, edut ovat monenlaiset perinteiseen hotellihuoneeseen verrattuna. Äkäslompolossa mökkien osuus on jopa suurempi kuin perinteisten hotellien. Loma-asuntoon tai mökkiin on helpompi mahduttaa enemmän ihmisiä saman katon alle. Tällöin ei tule tarvetta varata samalle porukalle useampia eri huoneita ja kaikki voivat viettää lomaa yhdessä tiiviisti. Tämä on isolle porukalle helposti myös kustannustehokkain tapa majoittua. Suurin osa mökeistä on varustettu useammalla makuupaikalla ja tilaa riittää helposti myös isolle seurueelle tai perheelle. Tietenkin myös kokkaaminen on mukavampaa loma-asunnossa tai mökissä. Hotellihuoneissa on yleensä vain vedenkeitin sekä mahdollisesti jääkaappi tai mikro. Loma-asunnosta sen sijaan löytyy lähes aina täysin varusteltu keittiö, jossa on helppo laittaa ruokaa koko seurueelle. Lisäksi pidemmän päälle voi tulla kalliiksi käydä jatkuvasti syömässä ulkona isolla porukalla. Tällöin ei myöskään tarvitse huolehtia ravintoloiden aukioloajoista, vaan voi syödä mihin tahansa vuorokauden aikaan. Kaikki saavat myös mahdollisuuden syödä lempiruokiaan, kun valikoiman ei tarvitse rajoittua ravintolan tarjontaan. Muita vieraita haittaava meteli on myös pienempi, etenkin jos on vuokrannut oman mökin ilman seinänaapureita. Tällöin voi isommallakin porukalla pitää omia juhlia pelkäämättä pitävänsä naapurihuoneiden asukkaita valveilla. Tämä on mukava tapa viettää lomaa - voit itse määrittää omat aikataulusi riippumatta muiden menoista. Parhaista mökeistä löytyy jopa oma ranta tai palju, eli jotakin, mitä hotellihuoneessa on hyvin harvoin tarjolla. Mikä sen parempaa kuin viettää omalla porukalla aikaa rannassa tai paljussa ja nauttia yöttömästä yöstä. Jos Äkäslompolossa tarvitsee tehdä ruokaostoksia, pääsee siellä asioimaan kenties Suomen tunnetuimmassa kyläkaupassa eli Jounin kaupassa. Valikoimat siellä ovat hyvät ja vierailu lisää helposti lomatunnelmaa. Yksi hieno esimerkki viihtyisästä mökistä on Lemmenlaakso. Tämä sijaitsee aivan Äkäslompolon keskustan lähistöllä, mutta tarjoaa silti mökin tuomaa omaa rauhaa.

Keskimääräinen loma-asunnon varauksen pituus kohteessa Äkäslompolo on 3 yötä.

Kohteessa Äkäslompolo sijaitsevat loma-asunnot ovat halvimmillaan kuun heinäkuu aikana. Vuokrahinnat voivat olla noin 62 % alhaisemmat yötä kohti kuin sesonkiaikana.


Aloita matkan suunnittelu - Äkäslompolo


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.