Hotellit Mikkeli: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 81 hotellille kohteessa Mikkeli, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Mikkeli

Löydä hyvä ja halpa hotelli Mikkeli työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Mikkeli

Mikkelin tuomiokirkko
Mikkelin urheilupuisto
Savilahden kivisakasti

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Mikkelin tuomiokirkko?

Jos etsit hotellia kaupungista Mikkeli läheltä Mikkelin tuomiokirkko niin sinulla on onnea. momondo suosittelee 12 hotelleja lähellä Mikkelin tuomiokirkko ja hotellit maksavat keskimäärin alueella 117 €/yö. Hinta voi vaihdella sesongin mukaan. Hotellit lähellä Mikkelin tuomiokirkko ovat tyypillisesti 25 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Mikkeli, missä keskihinta on 87 €.

Hotellit lähellä Mikkelin tuomiokirkko

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Mikkelin urheilupuisto?

Hotellit lähellä Mikkelin urheilupuisto ovat tyypillisesti 25 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Mikkeli, missä keskihinta on 87 €.

Hotellit lähellä Mikkelin urheilupuisto

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Savilahden kivisakasti?

momondon käyttäjät suosittelevat 10 hotellia niille, jotka haluavat yöpyä lähellä nähtävyyttä Savilahden kivisakasti. Tämän alueen hotellit maksavat keskimäärin 96 € per yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Savilahden kivisakasti ovat tyypillisesti 8 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Mikkeli, missä keskihinta on 87 €.

Hotellit lähellä Savilahden kivisakasti

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Mikkeli?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Mikkeli
Matalasesonki
elokuu
Huippusesonki
joulukuu

edullisin kuukausi yöpyä

32 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

14 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
80 € - 134 €
Kallein viikonpäivä
maanantai
Halvin viikonpäivä
tiistai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

73 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

92 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta


Mikkeli matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Mikkeli

Miten löytää hyvä hotelli Mikkelissä?

Hotellit Mikkelissä tarjoavat vaihtoehtoja sekä aktiivilomailijoille, historian ystäville että helppoa hotellilomaa etsiville. Vaihtoehtoja on tarjolla jokaiseen makuun. Vertaile hotelleja, niiden palveluja ja hintoja, ja valitse valikoimasta suosikkisi. Jos kaipaat lomaltasi pientä luksusta – kuten pore- tai uima-altaan ja aamiaisen – varmista, että hotellissa on tarjolla kaipaamasi palvelut. Esimerkiksi keskustan ketjuhotelleissa ja Mikkelin seudun kartanoissa asiakkailla on mahdollisuus hemmotella itseään. Mikäli taas etsit mahdollisimman edullista majapaikkaa, suuntaa katseesi budjettiluokan hotelleihin ja majataloihin keskustan ulkopuolelle. Jos majoitut keskustan ulkopuolella, eikä käytössäsi ole autoa, varmista alueen julkisen liikenteen toimivuus.

Miten viettää edullinen loma Mikkelissä?

Mikkeli on moniin suurempiin suomalaiskaupunkeihin verrattuna melko edullinen matkakohde. Etenkin kesälomakauden ulkopuolella kaupungissa voi majoittua ja lomailla edullisesti. Mikkelin hotellit ovat kalleimmillaan kesä-heinäkuussa, joten budjettimatkailijan kannattaa vältellä matkustamista näinä kuukausina. Mikkelin majoituspaikat ovat suosituimpien lomasesonkien ulkopuolella parhaimmillaan erittäin edullisia, etenkin jos budjettiluokan hotellit ja majatalot täyttävät vaatimuksesi. Majataloissa voi olla mahdollisuus myös ruoanlaittoon, eli voit välttää ravintolakäynnit ja säästää näin ruokabudjetissasi. Edullisia vierailukohteita etsivien kannattaa piipahtaa esimerkiksi Kenkäveron pappilamiljöössä, Mikkelipuistossa tai Kivisakastin maamerkillä.

Liikkuminen Mikkelissä

Pakkaa Mikkeliin hyvät kävelykengät mukaan, sillä keskusta-alueella pääset kävellen kätevästi kaikkialle. Tärkeimmät palvelut kohdistuvat melko pienelle alueelle. Koska Mikkelissä on paljon nähtävää myös keskustan ulkopuolella, voi myös auton vuokraus olla hyvä vaihtoehto. Mikkelissä on toimiva paikallisliikenneverkosto, ja bussilla pääsee helposti lähes kaikkiin kaupunginosiin. Myös Mikkelin maaseutualueelle kulkee bussiliikennettä. Bussiliput on kaupunkialueella hinnoiteltu vyöhykkeittäin, ja kertalipun hinta on aikuisille alkaen noin 3,30 euroa.

Pysäköinti Mikkelissä

Mikkelin keskustassa pysäköinti on osittain maksullista, ja hinta on noin 1,40 euroa tunnilta. Niillä keskustan kaduilla, joilla maksua ei pyydetä, on yleensä käytettävä pysäköintikiekkoa. Kaupungissa on kadunvarsiparkkipaikkojen lisäksi myös useita yksityisiä pysäköintitaloja. Monet hotellit Mikkelissä tarjoavat asiakkailleen ilmaisen tai edullisen pysäköintimahdollisuuden. Ydinkeskustan ulkopuolella on reilusti ilmaista parkkitilaa.

Mitä tehdä Mikkelissä lasten kanssa?

Mikkelissä lasten kanssa lomailevien perheiden ykköskohde on Visulahti vesipuistoineen. Visulahti tarjoaa perheen pienimmille monenlaisia aktiviteetteja aina Dinosauria-teemapuistosta vahakabinettiin. Saimaan risteilyt ovat myös perheiden suosikkeja, samoin kuin retket Urpolan Luontokeskuksessa.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Mikkeli per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Mikkeli hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
Gasthaus Mikkeli
Osuvin

Gasthaus Mikkeli

8,4

48 €

Katso hotellitarjouksia
3 tähteä
Scandic Mikkeli
Osuvin

Scandic Mikkeli

8,0

96 €

Katso hotellitarjouksia
väh. 4 tähteä
Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli
Nro 1 suosio

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

8,5

124 €

Katso hotellitarjouksia
Tertin Kartano
Osuvin

Tertin Kartano

9,1

98 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Mikkeli

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Mikkeli

Hotellit kaupungissa Mikkeli, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.

Missä majoittua Mikkeli

Mikkelin hotellitarjonta on monipuolisimmillaan kaupungin keskustassa. Monet hotellit Mikkelissä kuuluvat suomalaismatkailijoiden hyvin tuntemiin ketjuihin. Ydinkeskustassa varmaa laatua etsiville on tarjolla esimerkiksi Original Sokos Hotel Vaakuna ja Scandic Mikkeli. Lapsiperheille, työmatkailijoille ja muille helppoa majoitusta sekä hyviä kulkuyhteyksiä etsiville keskusta on yksi parhaista majoitusalueista. Useimmista keskustan ketjuhotelleista saa hyvät peruspalvelut, kuten aamiaisen, ja esimerkiksi ravintolat sekä monet kulttuurikohteet ovat kävelymatkan päässä majoituspaikoista. Keskustan hotellit sijaitsevat myös lähellä rautatieasemaa.

Halvat hotellit Mikkelissä sijaitsevat pääosin ydinkeskustan ulkopuolella. Esimerkiksi Nuijamiehen ja Kirjalan kaupunginosista voi löytää halvalla guesthouse-tyylisen majatalon. Kävelymatkaa keskustan palveluiden äärelle on esimerkiksi Kirjalasta noin 20 minuuttia, mutta liikkuminen onnistuu kaupungissa myös julkisen liikenteen busseilla. Budjettiluokan majoituspaikoissa asiakkaille tarjotaan hyvin niukasti palveluita, mutta siistin ja yksinkertaisen yöpaikan niistä voi saada alkaen noin 60 euroa vuorokausihintaan. Kalevankankaan kaupunginosassa halvan hotellimajoituksen voi varata kahden tähden hotelli Uusikuusta.

Aktiivilomailijat ja luonnon rauhaan kaipaavat voivat napata edullisen majoituspaikan kaupungin ulkopuolelta, esimerkiksi maatilamatkailukohteista. Lasten kanssa matkustavien kannattaa pitää kesäisin mielessä esimerkiksi Visulahden mökkikylä vesipuistoalueineen. Visulahteen on Mikkelistä vain noin vartin automatka.

Mikäli etsit persoonallista ja laadukasta majoituspaikkaa kaupungin ulkopuolelta, majoitus Mikkelissä on mahdollista varata aidosta kartanosta. Kartanomajoituskohteita on Mikkelin seudulla useita. Esimerkiksi neljän tähden Tertin kartano Mikkelin lähituntumassa tarjoaa ainutlaatuisen hotellikokemuksen luonnon helmassa, historiallisessa rakennuksessa.


Lue lisää nähtävyyksistä: Mikkeli

Etelä-Savossa sijaitseva Mikkeli tunnetaan hienojen luontokohteiden kaupunkina. Mikkeli sijaitsee Saimaan alueella, jonka järvialue tarjoaa matkailijoille lukemattomia mahdollisuuksia varsinkin kesäaikaan. Hyppää mukaan Saimaan risteilylle, vietä päivä kalastaen tai nauti järvialueesta uiden ja patikoiden. Vaikka Mikkeli on aito eteläsavolaiskaupunki, voi kaupungissa viettää aikaa luonnon helmassa. Monet alueen helmistä sijaitsevat hieman kaupungin ulkopuolella. Mikkelin seudun kauniit kartanot – esimerkiksi Tertti ja Kekkola – ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Älä unohda piipahtaa myöskään Kenkäveron vanhassa pappilassa. Sen ainutlaatuinen miljöö kutsuu kahvittelemaan, syömään ja ostamaan paikallisia käsitöitä. Kenkäveron puodista harva lähtee kotiin tyhjin käsin! Mikkelin kaupungin sydän on varsinkin kesäisin tori, jossa voi tehdä ostoksia ja kahvitella Marskissa. Savolaiseen elämäntapaan torikulttuuri kuuluu hyvin kiinteästi. Piipahda kesällä myös Mikkelin tuntumassa sijaitsevan Puumalan satamatorilla, jossa voi jäätelön syönnin ohessa seurata laivaliikennettä. Aktiivilomailija ei kyllästy Mikkelissä, sillä kaupungin tuntumassa on harrastusmahdollisuuksia aina golfista kalastukseen ja patikointiin. Talvisin Mikkelin seudulla pääsee laskettelurinteisiin Ski Torninmäessä sekä Juvan Hasamäellä.


Mikkeli matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Mikkeli?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Mikkeli on heidän yleisin vaihtoehtonsa 1 yö yöpyminen.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Mikkeli?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Mikkeli vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 88 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Mikkeli?

elokuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Mikkeli voivat olla jopa 32 % edullisempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Mikkeli?

Mikkeli hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia maanantai ja kalleimpia sunnuntai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Mikkeli?

Hostelli, joka sijaitsee kohteessa Mikkeli maksaa keskimäärin noin 48 €. Nämä hinnat ovat henkilöä ja yötä kohti, ja koskevat yöpymistä hostelleissa ja enintään 2-tähden hotelleissa. Vertailun vuoksi tämä on 40 € edullisempi kuin tyypillinen hotelli kohteessa Mikkeli.