Hotellit Heidelberg, Saksan

Etsi hotellitarjoukset  108 Heidelberg, Saksan

Heidelberg, Saksa
21. toukokuu — 22. toukokuu2
Heidelberg, Saksa
la 21/5
su 22/5

Suositut Heidelberg hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Heidelberg
Hinta
€26.65
€218.87
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Heidelberg


Milloin varata hotelli kohteesta Heidelberg

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Heidelberg
Matalasesonkikesäkuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkimarraskuukallein aika yöpyä
20 %odotettu hintojen lasku
38 %odotettu hinnannousu

Hinta

75 € - 149 €

Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
80 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
68 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Heidelberg on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, 23 päivää ennen.

1-2 tähteä

67 € - 81 €

3 tähteä

84 € - 104 €

4-5 tähteä

103 € - 111 €


Heidelberg matkavinkit

Hintataso Heidelbergissa on hieman edullisempi kuin Suomessa. Hintoihin vaikuttavat sekä sesongit ettähotellien palvelutaso. Hotellit Heidelbergissa tarjoavat niin hulppeaa luksusluokan majoitusta kuin vaatimattomampia mutta edullisempia hostellivaihtoehtoja. Tavallisesti majoitus maksaa hotellin palvelutasosta riippuen noin 100 EUR kumminkin puolin. Edullinen hotelli löytyy helpommin vanhan kaupungin ulkopuolelta, esimerkiksi Bergheimin kaupunginosasta.

Saksassa juomarahan antaminen ei ole pakollista. Jos palvelu on ollut erityisen hyvää, voit kuitenkin jättää tippiä. Sopiva määrä on noin 15 % laskun loppusummasta.

Heidelbergissa on vilkkainta heinä-elokuussa. Jos mahdollista, kannattaa ajoittaa matka tämän vilkkaimman sesongin ulkopuolelle, jolloin hinnat eivät ole niin korkeat. Edullista majoitusta löytyy helpoiten vanhan kaupungin ulkopuolelta ja jos on valmis tinkimään hotellin palvelutasosta. Esimerkiksi lähellä keskustaa sijaitsevassa Bergheimin kaupunginosassa on vanhaa kaupunkia edullisempia majoituspaikkoja ja ravintoloita. Ruoan ja juoman osalta hintataso on yleisesti ottaen edullisempi kuin Suomessa ja pääsymaksut kaupungin nähtävyyksiin ovat varsin kohtuuhintaisia.

Monet hotellit Heidelbergissa sijaitsevat vanhassa kaupungissa ja siellä yöpyvä pääsee liikkumaan kätevästi kävellen. Kaupunki on sangen kompakti ja välimatkat ovat lyhyitä. Heidelbergissa pääsee lisäksi kulkemaan linja-autoilla ja raitiovaunuilla. Kaupunki on jaettu vyöhykkeisiin ja matkan hinta riippuu siitä, miten monta vyöhykettä se ylittää. Lippuja saa ostettua automaateista.

Heidelberg on varsin turvallinen kaupunki. Tavanomaista varovaisuutta tulee toki noudattaa. Pidä arvotavaroistasi hyvää huolta, äläkä kanna mukanasi suuria summia käteistä rahaa.

Saksassa ei tarvita adapteria.

Rauhallinen Heidelberg on oiva matkakohde myös lapsiperheelle. Lasten kanssa kannattaa tutustua ehdottomasti Heidelbergin upeaan, historialliseen linnaan sekä samalla kukkulalla sijaitsevaan Königstuhlin näköalapaikkaan. Kaupungissa on myös maauimaloita sekä hyppypuisto Jumpinn. Jumpinnissa on sekä sisäleikkipuisto että ulkoilma-aktiviteetteja. Lapset pääsevät muun muassa kiipeilemään, hyppimään sekä kokeilemaan pallopelejä ja minigolfia.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Heidelberg per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Heidelberg hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Heidelberg

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Heidelberg

Hotellit kaupungissa Heidelberg, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Heidelberg hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Heidelberg

Noin 150 000 asukkaan Heidelberg sijaitsee Neckar-joen laaksossa Saksassa. ”Romantiikan kaupunkina” tunnettu Heidelberg on myös virkeä opiskelijakaupunki. Monet hotellit Heidelbergissa sijaitsevat sen upeassa vanhassa kaupungissa, Altstadtissa, joka tarjoaa romanttiset puitteet yöpymiselle. Siellä on myös runsas valikoima ravintoloita ja viinitupia. Altstadt soveltuukin hyvin myös kaikille niille, jotka haluavat olla tapahtumien keskipisteessä. Monet keskeisimmät nähtävyydet sijaitsevat vanhassa kaupungissa ja sieltä pääsee funikularilla eli kiskoköysiradalla kaupungin ykköskäyntikohteeseen, Heidelbergin linnaan. Vaikka useimmat hotellit Heidelbergissa sijaitsevat juuri vanhassa kaupungissa, onnistuu majoitus Heidelbergissa myös muilla alueilla. Esimerkiksi Bergheimin alue sijaitsee lähellä keskustaa ja monet halvat hotellit Heidelbergissa löytyvät juuri tältä alueelta. Myös ravintoloiden hinnat ovat matalampia. Historiallisessa Handschuhsheimissa on monia nähtävyyksiä kuten St. Vitus -kirkko, ja modernissa Kirchheimissa on puolestaan hyvä ostospaikka- ja ravintolatarjonta. Neunheim on lähellä luonnontieteellistä puutarhaa ja eläintarhaa. Neunheim on vireä ja aktiivinen kaupunginosa ja siellä on runsaasti opiskelijoita. Jos kaipaat matkaltasi rauhaa, kannattaa katsastaa Heidelbergin hotellit Ziegelhausenista, jossa voit yöpyä kauniissa luonnon maisemissa. Lähellä ovat myös useat kauniit kirkot sekä tekstiilimuseo.


Lue lisää nähtävyyksistä: Heidelberg

Heidelbergin ykkösnähtävyys on ehdottomasti sen upea linna, joka on rakennettu 1200-luvulla. Se sijaitsee jyrkällä kukkulalla, jonne pääsee vanhasta kaupungista kiskoköysiradalla. Linnan tiloissa toimii apteekkimuseo, viinitupa sekä ravintola. Samalta kukkulalta löytyy Königstuhlin näköalapaikka, jolta avautuvat upeat maisemat kaupungin yli. Näköalapaikalla voi vierailla samalla lipulla kuin linnassa. Vanhan kaupungin kupeesta löytyvät laiturit, joilta voi lähteä jokiristeilylle Neckar-joelle. Mielenkiintoinen käyntikohde on myös Studentenkarzer eli 1600-luvulla rakennettu opiskelijavankila. Se toimi kurittomien opiskelijoiden säilöönottopaikkana. Kaupungista löytyy myös useampi historiallinen museo sekä taidemuseo. Erityisesti vanhassa kaupungissa on runsaasti viihtyisiä ravintoloita ja viinitupia. Kannattaa tutustua paikallisiin ruokiin, viineihin ja oluisiin. Jos ravintolalla on kausilista, kannattaa annos tilata siltä. Saksalaisen ruoan lisäksi esimerkiksi italialainen keittiö on kaupungissa varsin hyvin edustettuna ja myös kasvis- ja vegaaniruokaa löytyy kaupungin ravintoloista. Heidelberg on opiskelijakaupunki, mikä näkyy muun muassa sen vilkkaassa yöelämässä. Kaupungista löytyy monia hyviä baareja ja klubeja, joissa viettää iltaa. Ostosmahdollisuuksia on muun muassa vanhasta kaupungista, josta voi tehdä hyviä löytöjä suomalaista hintatasoa halvemmalla.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Heidelberg

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Heidelberg

2 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Heidelberg.

114 € per yö on huoneen keskihinta varattaessa hotelli kohteessa Heidelberg. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

kesäkuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Heidelberg. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 20 % edullisempi kuin sesonkina.

Heidelberg hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia sunnuntai ja kalleimpia torstai.

Hostellit kohteessa Heidelberg maksavat tyypillisesti 51 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin 62 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Heidelberg.

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (59 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 14 °C, kaupungin Heidelberg hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Heidelberg

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Heidelberg
Hip Hotel

Hip Hotel

Hauptstr. 115, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,0
133 €
Parkhotel Atlantic Heidelberg

Parkhotel Atlantic Heidelberg

Schloss-Wolfsbrunnen-Weg 23, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,0
88 €
City Partner Hotel Holländer Hof

City Partner Hotel Holländer Hof

Neckarstaden 66, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,5
105 €

Hotel Heidelberg Astoria

Rahmengasse 30, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

9,0
85 €
Premier Inn Heidelberg City Bahnstadt

Premier Inn Heidelberg City Bahnstadt

Czernyring 26-28, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

48 €
Schlosshotel Molkenkur

Schlosshotel Molkenkur

Klingenteichstr.31, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,1
108 €
Hotel Krone

Hotel Krone

Landstraße 9-11, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

7,4
68 €
Hotel Mille Stelle City

Hotel Mille Stelle City

Goethestr. 2, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,1
76 €

Pension Jeske Heidelberg

Mittelbadgasse 2, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

7,9
49 €
Qube Hotel Bahnstadt

Qube Hotel Bahnstadt

Grüne Meile 21, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,6
95 €
Hotel Zur Alten Brücke

Hotel Zur Alten Brücke

Obere Neckarstr. 2, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,8
113 €
Hotel Heidelberg

Hotel Heidelberg

Heuauerweg 35-37, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,3
61 €
Suytes Business Studios

Suytes Business Studios

Czernyring 40, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,5
97 €
Hemingway's Hostel Heidelberg

Hemingway's Hostel Heidelberg

Fahrtgasse 1, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

7,9
41 €
Hometown-Apartments

Hometown-Apartments

Im Eichwald 18, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,9
53 €
Hotel B54 Heidelberg

Hotel B54 Heidelberg

Blumenstraße 54, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,0
75 €
Hotel Krokodil

Hotel Krokodil

Kleinschmidtstraße 12, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,0
74 €

Boardingstudio Heidelberg

Hildastrasse 18, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

8,6
82 €
Car by Side

Car by Side

Rohrbacher Straße 37a, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

88 €

Aloita matkan suunnittelu - Heidelberg


Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Heidelberg tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Voit löytää loistavan yöpymispaikan kohteessa Heidelberg käyttämällä suodattimiamme, kun olet käyttänyt yllä olevaa hakulomaketta. momondon suodattimet sisältävät yksinkertaisia vaihtoehtoja, kuten tähtiluokituksen, sijainnin ja hinnan; mutta myös paljon yksityiskohtaisempia kriteerejä ja voit valita majoituksen tyylin, mukavuuksien, kuten ilmaisen aamiaisen ja internetin sekä parannettujen terveys- ja turvallisuusvaihtoehtojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.