Hotellit Heidelberg

Löydä osuvimmat tarjoukset 238 hotellille kohteessa Heidelberg, Saksa

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Heidelberg

Löydä sinulle sopivin hotelli Heidelberg työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Heidelberg

Heidelbergin linna
Heiliggeistkirche
Michaelskloster

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Heidelbergin linna?

Hotellit lähellä Heidelbergin linna ovat tyypillisesti 34 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Heidelberg, missä keskihinta on 81 €.

Hotellit lähellä Heidelbergin linna

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Heiliggeistkirche?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Heiliggeistkirche on 93 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Heiliggeistkirche on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Heiliggeistkirche ovat tyypillisesti 12 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Heidelberg, missä keskihinta on 81 €.

Hotellit lähellä Heiliggeistkirche

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Michaelskloster?

Jos suunnittelevat yöpyväsi missään momondon suosittelemista hotelleista kaupungin Heidelberg alueella, jotka ovat lähinnä Michaelskloster voit olettaa maksavasi noin 118 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 118 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Michaelskloster. Hotellit lähellä Michaelskloster ovat tyypillisesti 31 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Heidelberg, missä keskihinta on 81 €.

Hotellit lähellä Michaelskloster

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Heidelberg?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Heidelberg
Matalasesonki
tammikuu
Huippusesonki
kesäkuu

edullisin kuukausi yöpyä

16 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

23 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
73 € - 111 €
Kallein viikonpäivä
lauantai
Halvin viikonpäivä
sunnuntai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

77 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

77 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Heidelberg on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, 23 päivää ennen.
1-2 tähteä
58 € - 70 €
3 tähteä
73 € - 90 €
4-5 tähteä
89 € - 97 €

Hyvä tietää – Parhaat vinkit kohteeseen Heidelberg

Parhaat vinkit kohteeseen Heidelberg

Miten löytää hyvä hotelli Heidelbergissa?

Hintataso Heidelbergissa on hieman edullisempi kuin Suomessa. Hintoihin vaikuttavat sekä sesongit ettähotellien palvelutaso. Hotellit Heidelbergissa tarjoavat niin hulppeaa luksusluokan majoitusta kuin vaatimattomampia mutta edullisempia hostellivaihtoehtoja. Tavallisesti majoitus maksaa hotellin palvelutasosta riippuen noin 100 EUR kumminkin puolin. Edullinen hotelli löytyy helpommin vanhan kaupungin ulkopuolelta, esimerkiksi Bergheimin kaupunginosasta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Heidelbergissa?

Saksassa juomarahan antaminen ei ole pakollista. Jos palvelu on ollut erityisen hyvää, voit kuitenkin jättää tippiä. Sopiva määrä on noin 15 % laskun loppusummasta.

Miten viettää edullinen loma Heidelbergissa?

Heidelbergissa on vilkkainta heinä-elokuussa. Jos mahdollista, kannattaa ajoittaa matka tämän vilkkaimman sesongin ulkopuolelle, jolloin hinnat eivät ole niin korkeat. Edullista majoitusta löytyy helpoiten vanhan kaupungin ulkopuolelta ja jos on valmis tinkimään hotellin palvelutasosta. Esimerkiksi lähellä keskustaa sijaitsevassa Bergheimin kaupunginosassa on vanhaa kaupunkia edullisempia majoituspaikkoja ja ravintoloita. Ruoan ja juoman osalta hintataso on yleisesti ottaen edullisempi kuin Suomessa ja pääsymaksut kaupungin nähtävyyksiin ovat varsin kohtuuhintaisia.

Liikkuminen Heidelbergissa?

Monet hotellit Heidelbergissa sijaitsevat vanhassa kaupungissa ja siellä yöpyvä pääsee liikkumaan kätevästi kävellen. Kaupunki on sangen kompakti ja välimatkat ovat lyhyitä. Heidelbergissa pääsee lisäksi kulkemaan linja-autoilla ja raitiovaunuilla. Kaupunki on jaettu vyöhykkeisiin ja matkan hinta riippuu siitä, miten monta vyöhykettä se ylittää. Lippuja saa ostettua automaateista.

Onko Heidelbergissa turvallista?

Heidelberg on varsin turvallinen kaupunki. Tavanomaista varovaisuutta tulee toki noudattaa. Pidä arvotavaroistasi hyvää huolta, äläkä kanna mukanasi suuria summia käteistä rahaa.

Tarvitaanko Saksassa adapteria?

Saksassa ei tarvita adapteria.

Mitä tehdä Heidelbergissa lasten kanssa?

Rauhallinen Heidelberg on oiva matkakohde myös lapsiperheelle. Lasten kanssa kannattaa tutustua ehdottomasti Heidelbergin upeaan, historialliseen linnaan sekä samalla kukkulalla sijaitsevaan Königstuhlin näköalapaikkaan. Kaupungissa on myös maauimaloita sekä hyppypuisto Jumpinn. Jumpinnissa on sekä sisäleikkipuisto että ulkoilma-aktiviteetteja. Lapset pääsevät muun muassa kiipeilemään, hyppimään sekä kokeilemaan pallopelejä ja minigolfia.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Heidelberg per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Heidelberg hotellihuoneita halpaan hintaan
3 tähteä
Hotel Bayrischer Hof
Osuvin

Hotel Bayrischer Hof

7,9

100 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Heidelberg

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Heidelberg
Hotel Bayrischer Hof

Hotel Bayrischer Hof

7,9

101 €

Katso hotellitarjouksia

Hotellit kaupungissa Heidelberg, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Hotel Bayrischer Hof

Hotel Bayrischer Hof

7,9

101 €

Katso hotellitarjouksia

Heidelbergin kaupunginosat, missä majoittua?

Noin 150 000 asukkaan Heidelberg sijaitsee Neckar-joen laaksossa Saksassa. Romantiikan kaupunkina tunnettu Heidelberg on myös virkeä opiskelijakaupunki. Monet hotellit Heidelbergissa sijaitsevat sen upeassa vanhassa kaupungissa, Altstadtissa, joka tarjoaa romanttiset puitteet yöpymiselle. Siellä on myös runsas valikoima ravintoloita ja viinitupia. Altstadt soveltuukin hyvin myös kaikille niille, jotka haluavat olla tapahtumien keskipisteessä. Monet keskeisimmät nähtävyydet sijaitsevat vanhassa kaupungissa ja sieltä pääsee funikularilla eli kiskoköysiradalla kaupungin ykköskäyntikohteeseen, Heidelbergin linnaan. Vaikka useimmat hotellit Heidelbergissa sijaitsevat juuri vanhassa kaupungissa, onnistuu majoitus Heidelbergissa myös muilla alueilla. Esimerkiksi Bergheimin alue sijaitsee lähellä keskustaa ja monet halvat hotellit Heidelbergissa löytyvät juuri tältä alueelta. Myös ravintoloiden hinnat ovat matalampia. Historiallisessa Handschuhsheimissa on monia nähtävyyksiä kuten St. Vitus -kirkko, ja modernissa Kirchheimissa on puolestaan hyvä ostospaikka- ja ravintolatarjonta. Neunheim on lähellä luonnontieteellistä puutarhaa ja eläintarhaa. Neunheim on vireä ja aktiivinen kaupunginosa ja siellä on runsaasti opiskelijoita. Jos kaipaat matkaltasi rauhaa, kannattaa katsastaa Heidelbergin hotellit Ziegelhausenista, jossa voit yöpyä kauniissa luonnon maisemissa. Lähellä ovat myös useat kauniit kirkot sekä tekstiilimuseo.


Heidelberg pähkinänkuoressa

Heidelbergin ykkösnähtävyys on ehdottomasti sen upea linna, joka on rakennettu 1200-luvulla. Se sijaitsee jyrkällä kukkulalla, jonne pääsee vanhasta kaupungista kiskoköysiradalla. Linnan tiloissa toimii apteekkimuseo, viinitupa sekä ravintola. Samalta kukkulalta löytyy Königstuhlin näköalapaikka, jolta avautuvat upeat maisemat kaupungin yli. Näköalapaikalla voi vierailla samalla lipulla kuin linnassa. Vanhan kaupungin kupeesta löytyvät laiturit, joilta voi lähteä jokiristeilylle Neckar-joelle. Mielenkiintoinen käyntikohde on myös Studentenkarzer eli 1600-luvulla rakennettu opiskelijavankila. Se toimi kurittomien opiskelijoiden säilöönottopaikkana. Kaupungista löytyy myös useampi historiallinen museo sekä taidemuseo. Erityisesti vanhassa kaupungissa on runsaasti viihtyisiä ravintoloita ja viinitupia. Kannattaa tutustua paikallisiin ruokiin, viineihin ja oluisiin. Jos ravintolalla on kausilista, kannattaa annos tilata siltä. Saksalaisen ruoan lisäksi esimerkiksi italialainen keittiö on kaupungissa varsin hyvin edustettuna ja myös kasvis- ja vegaaniruokaa löytyy kaupungin ravintoloista. Heidelberg on opiskelijakaupunki, mikä näkyy muun muassa sen vilkkaassa yöelämässä. Kaupungista löytyy monia hyviä baareja ja klubeja, joissa viettää iltaa. Ostosmahdollisuuksia on muun muassa vanhasta kaupungista, josta voi tehdä hyviä löytöjä suomalaista hintatasoa halvemmalla. (Hinnat tarkistettu 16.4.2019).


Heidelberg matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Heidelberg?

2 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Heidelberg.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Heidelberg?

72 € yöltä on huoneen keskimääräinen hinta varattaessa huonetta kohteesta Heidelberg. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Heidelberg?

tammikuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Heidelberg. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 16 % edullisempi kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Heidelberg?

Heidelberg hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia lauantai ja kalleimpia perjantai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Heidelberg?

Hostellit kohteessa Heidelberg maksavat tyypillisesti 54 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin 18 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Heidelberg.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden toukokuu aikana kohteen Heidelberg sään perusteella?

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (59 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 14 °C, kaupungin Heidelberg hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.


momondon suosikkihotellit

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Heidelberg