Budget autonvuokraukset kaupungista Las Vegas

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Las Vegas

Las Vegas, NV, Yhdysvallat
12. joulukuu — 19. joulukuu
Las Vegas, NV, Yhdysvallat
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Las Vegas Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Las Vegas, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

6,1

Value

6,3

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Las Vegas

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Las Vegas Harry Reid lentokenttä?

Vuokraamolla Budget on 1 toimipaikkakentällä Las Vegas Harry Reid lentokenttä. Vuokraamo Budget löytyy osoitteesta 7135 Gilespie Street.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Las Vegas?

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Las Vegas. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Budget peruutuskäytännöistä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Las Vegas?

Budget toimii tällä hetkellä 9 toimipisteiden kautta kaupungissa Las Vegas. Suosituin Budget autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Las Vegas sijaitsee osoitteessa 7135 Gilespie Street. Viimeisten 12 kuukauden aikana 41 % käyttäjistä, jotka hakivat Budget vuokra-autoja kaupungissa Las Vegas vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 7135 Gilespie Street sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Las Vegas hinnat?

autoa Las Vegas hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Las Vegas?

152 toimijaa on valittavissa autoa Las Vegas joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Las Vegas?

Eri maissa, myös kohteessa Las Vegas, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Las Vegas?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Las Vegas. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Las Vegas

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.