Avis autonvuokraukset kaupungista Las Vegas

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Las Vegas

Las Vegas, NV, Yhdysvallat
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Las Vegas, NV, Yhdysvallat
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Las Vegas Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Las Vegas, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

5,9

Value

6,1

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Las Vegas

Avis on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Las Vegas sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Avis noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Las Vegas Harry Reid lentokenttä:
7135 Gilespie Street.

Kyllä, voit peruuttaa Avis vuokra-autovarauksesi kaupungissa Las Vegas maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Avis selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 124 €/päivä, Suuri ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Avis kaupungissa Las Vegas kesäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Avis autonvuokraustarjouksia kaupungissa Las Vegas niinkin alhaiseen hintaan kuin 124 €/päivä, mikä on halvin Suuri vuokra-autoille löydetty hinta edellisen kesäkuu aikana.

7135 Gilespie Street on suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaikista 15 toimipisteistä, joita kaupungista Las Vegas löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 56 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 7135 Gilespie Street sijaitsevassa toimipisteessä.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä San Francisco