Hertz autonvuokraukset kaupungista Las Vegas

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Las Vegas

Las Vegas, NV, Yhdysvallat
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Las Vegas, NV, Yhdysvallat
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Las Vegas Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Las Vegas, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

28 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,7

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

4,9

Value

5,2

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Las Vegas

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Las Vegas Harry Reid lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Las Vegas Harry Reid lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa 7135 Gilespie Street.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Las Vegas?

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Las Vegas. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Las Vegas toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Las Vegas kuukauden marraskuu aikana?

Tietojemme mukaan Edullinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Las Vegas vierailun yhteydessä marraskuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin marraskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Edullinen ajoneuvoille 70 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 69 €/päivä edellisen marraskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Las Vegas?

Kaupungista Las Vegas löytyy Hertz vuokraamolta 29 toimipistettä. 7135 Gilespie Street on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 45 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Las Vegas tekivät sen osoitteessa 7135 Gilespie Street sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Las Vegas hinnat?

autoa Las Vegas hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Las Vegas?

150 toimijaa on valittavissa autoa Las Vegas lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Las Vegas?

Eri maissa, myös kohteessa Las Vegas, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Las Vegas?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Las Vegas. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Nevada

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Nevada

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten HERTZ -, HERTZ -, sekä HERTZ -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Las Vegas

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.