Halvat lennot Moskova

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Moskova (MOW)
pe 5.3.
pe 12.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Moskova lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Moskova lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Moskova

Helsinki (HEL) - Moskova (MOW)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Moskova kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Moskova, jolloin hinta on keskimääräinen 160 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MOSKOVAtoukokuu6% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Moskova lennot maksavat keskimäärin vain 150 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MOSKOVA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu14% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Moskova lentojen keskimääräinen hinta on 181 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MOSKOVA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu228% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Moskova kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Moskovaan?

Venäjän 12,2 miljoonan asukkaan metropoli Moskova on mitä kiehtovin matkakohde kulttuurikohteiden ja historian ystäville. Läntinen maailma ja venäläiset perinteet yhdistyvät tässä kaupungissa, jossa voi nauttia esimerkiksi huippuluokan klassisesta musiikista ja baletista. Moskovassa voi sataa kaikkina vuodenaikoina, ja talvisin lämpötilat tippuvat usein reippaasti pakkasen puolelle, mutta kaupunkiin ei yleensä reissatakaan nauttimaan auringonpaisteesta. Pilviset säät eivät ole este unohtumattomalle lomalle venäläiskaupungissa.

Moskova sijaitsee kivenheiton päässä Helsingistä, joten lentoyhteydet kaupunkiin ovat hyvät. Halvat lennot Moskovaan on mahdollista napata mille kuukaudelle tahansa – ainoastaan joulukuisin hotellien ja lentojen hinnat nousevat selvästi. Jos haluat nauttia leppoisista kesäkeleistä, hyvä aika ostaa lentoliput venäläiskaupunkiin on kesäkuusta elokuuhun. Kesälomalle lennon ja majoituksen voi saada kohtuuhintaan, kunhan varauksen tekee ajoissa.

Jos suunnittelet matalan budjetin matkaa Venäjälle, erityisen halpoja lennot ovat esimerkiksi helmikuussa, syyskuussa ja marraskuussa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Moskova?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Moskova on 59 € per henkilö kaupungista Pietari, mikä on 84 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Moskova. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Moskova omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Moskova?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Moskova. Lennot maksavat noin 150 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Moskova kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen kesäkuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 153 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Moskova?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Moskova kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Moskova hintaan, joka on noin 160 €, kun etsit 60 päivää etukäteen.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Moskova?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Moskova kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 158 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä tiistai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 178 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Moskova.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Moskova?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Moskova on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Moskova voi maksaa jopa niin vähän kuin 158 €. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 168 €.

Löytyykö kaupungin Moskova lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Moskova on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Moskova harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä (28 km kaupungin Moskova keskustasta), Moskova Ramenskojen lentoasema lentokenttä (40 km kaupungin Moskova keskustasta) tai Moskova Domodedovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä (41 km kaupungin Moskova keskustasta).

Voiko kaupunkiin Moskova lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Moskova keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Moskova Domodedovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 267 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Moskova

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Moskova
Aeroflot
3. huhtikuuta
16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
17:45Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
10. huhtikuuta
13:20Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
1t 50m
15:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Aeroflot
13. maaliskuuta
13:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 50m
15:20Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
20. maaliskuuta
12:40Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
1t 50m
14:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Aeroflot
3. huhtikuuta
16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
17:45Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
8. huhtikuuta
06:40Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
1t 55m
08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
3. huhtikuuta
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
1 välilasku
05:00Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
8. huhtikuuta
05:45Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
3t 25m
1 välilasku
09:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. maaliskuuta
09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 05m
1 välilasku
15:55Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
1. huhtikuuta
06:40Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
1t 55m
08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. huhtikuuta
16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
17:45Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
8. huhtikuuta
05:45Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
14t 35m
1 välilasku
20:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Moskova

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Moskova, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Aeroflot ja Finnair
Aeroflot
25. maaliskuuta
08:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 50m
09:55Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
Finnair
18. maaliskuuta
08:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 50m
09:55Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema
Finnair
2. huhtikuuta
05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 25m
08:10Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Moskovaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Moskova

Lentoyhteydet Suomesta Moskovaan ovat hyvät, sillä useita suoria lentoja on tarjolla kaupunkiin päivittäin. Halvat lennot Moskovaan voi hankkia suorin yhteyksin venäläiseltä Aeroflotilta ja suomalaiselta Finnairilta. Lentoaika Helsingistä Moskovaan on suorilla lennoilla vain noin yhden tunnin ja 30 minuuttia. Suomesta lähtevät lennot käynnistyvät aina Helsinki-Vantaan lentokentältä. Mikäli etsit mahdollisimman halpoja lentoreittejä vaihtokenttien kautta, myös esimerkiksi UTair ja airBaltic voivat tarjota sopivia yhteyksiä. Vaihtolennoilla matka-aika on yleensä vähintään noin kolme tuntia. Suorat lennotkin voi saada kuitenkin usein niin edullisesti, että pidempää lentoreittiä ei välttämättä kannata valita. Lentoja valitessasi ota hinnan lisäksi huomioon myös hintaan kuuluvat matkatavarat. Jos ruumaan kirjattavista matkatavaroista on maksettava ekstraa, voi lennon hinta nousta selvästi.


Miten pääsen lentokentältä Moskovan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Moskova lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Moskovaan suuntaavia lentomatkustajia palvelee kolme tärkeää lentokenttää. Suomesta lähteneet halvat lennot Moskovaan voivat laskeutua mille tahansa niistä, mutta valtaosaa kansainvälisistä lennoista palvelee Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema (Sheremetyevo International Airport). Kenttä sijaitsee noin 30 km:n päässä Moskovan keskustasta. Helpoimman joukkoliikenneyhteyden lentoasemalta keskustaan tarjoaa Aeroexpress-juna. Yhteys lähtee lentoaseman juna-asemalta E-terminaalista. Sen päätepiste keskustassa on Belorusskaya-juna-asema. Asemalta on helppo suunata metroverkoston avulla mihin päin Moskovaa tahansa. Junia liikennöi lentokentältä keskustaan noin puolen tunnin välein, ja matka-aika keskustaan on noin 35 minuuttia. Junalipun hinta on keskimäärin 350 ruplaa. Muut kaupungin tärkeät lentokentät ovat nimeltään Domodedovo International Airport ja Vnukovo International Airport. Domodedovo Airport sijaitsee noin 42 km:n päässä keskustasta ja Vnukovo Airport -lentokenttä noin 28 km:n päässä. Aeroexpress-juna kuljettaa matkustajat kummaltakin kentältä keskustaan noin 470 ruplan hintaan. Domodedovo-kentältä juna vie Paveletsin juna-asemalle (Moscow Paveletskaya), joka on yksi Moskovan tärkeimmistä asemista. Vnukovo-lentokentältä lähtevän junan pääteasema on puolestaan Moskovan Kiovan juna-asema (Moscow Kiyevskaya).


Suositut lentoreitit Moskova

Etsityimmät lennot Moskova sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Moskova lennot
Lyhyin lentoaika
1t 40m
Halvin hinta
169 €
Kokkola-Pietarsaari - Moskova lennot
Lyhyin lentoaika
3t 45m
Halvin hinta
265 €
Vaasa - Moskova lennot
Lyhyin lentoaika
22t 05m
Halvin hinta
303 €

Liikkuminen Moskovassa?

Varaa aikaa Moskovan keskustassa kävelemiseen. Kokonaisuudessaan miljoonakaupunkiin on kuitenkin mahdotonta tutustua jalkaisin. Matkailijoiden onneksi joukkoliikenneyhteydet ovat kaupungissa halpoja. Tunnetuin Moskovan julkisista välineistä on sen koristeellinen ja historiallinen metro. Metroverkoston avulla kaupungissa voi matkustaa lähes kaikkialle, ja ruuhka-aikaan metroja liikkuu asemilta jopa noin kahden minuutin välein. Metrot liikennöivät normaalisti noin kello 05.30–01. Linjoja on tällä hetkellä kaikkiaan 12, vaikka metron laajentamista suunnitellaan, ja asemia on yhteensä yli 200.

Metroliput ostetaan metroasemilta (lippuluukulla on lappu kacca), ja kerralla voit ostaa liput niin monelle matkalle kuin itse haluat. Kertalippujen hinta on alkaen noin 35 ruplaa. Matkat voi ladata myös Troika-matkakortille, jolloin ne tulevat normaaleja kertalippuja edullisemmiksi. Samaa korttia voit käyttää myös raitiovaunuilla ja busseilla liikkuessasi. Seikkailuhenkinen tai venäjää hieman taitava voikin hypätä Moskovassa paikallisiin busseihin. Kaupungin trolley-bussiverkosto on maailman suurin ja liikennöi kaikkiaan yli 600 km:n pituudella. Raitiovaunut ovat kaupungissa myös käteviä, vaikkei raitiovaunujen verkosto olekaan niin laaja kuin metron.


Tarvitaanko Moskovaan passi tai viisumi?

Moskovan matkalle, kuten muihinkin venäläiskaupunkeihin, tarvitset aina mukaan niin passin kuin viisuminkin. Muista, että passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan paluupäivän jälkeenkin, muuten viisumia Venäjälle ei myönnetä. Viisumityyppejä on erilaisia, mutta tyypillisimmin turistimatkoille myönnetään kertaviisumi, jonka voi saada enimmillään 30 vuorokauden pituista matkaa varten. Voit hakea viisumia joko itsenäisesti Venäjän viisumikeskuksesta, joka sijaitsee Helsingissä, tai jonkin matkatoimiston avulla. Viisumin saamista varten matkailijalla on oltava kutsu Venäjältä vastaanottavasta organisaatiosta. Jos matkatoimisto hoitaa viisumin, he hankkivat myös kutsun.


Vinkkejä Moskovaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Moskovaan on mahdollista napata mille kuukaudelle tahansa. Lentojen hinnat ovat kohtuulliset ympäri vuoden, ja esimerkiksi lentotarjouksia seuraamalla lentoliput voi saada hyvinkin halvalla. Yleensä halvimmat lennot myydään keskiviikolle ja kalleimmat puolestaan viikonlopulle. Halvimmillaan lentolippujen hinnat ovat yleensä noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Moskovan nähtävyydet?

Moskovasta ei puutu ikonisia nähtävyyksiä. Vieraile ainakin Punaisella torilla, Pyhän Vasilin katedraalissa ja legendaarisessa Bolšoi-teatterissa.

Mitä mukaan matkalle Moskovaan?

Talvet voivat olla Moskovassa hyvinkin kylmiä, varaudu siis talvilomiin pakkasenkestävillä vaatteilla ja kengillä. Sateita kaupungissa on ympäri vuoden, eli pakkaa laukkuun myös sateenvarjo.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Moskovassa

Tarkista matkapuhelinpalveluiden hinnat omalta operaattoriltasi ennen Moskovan matkaa. Isoissa hotelleissa on yleensä asiakkaille ilmainen wifi-verkko.

Onko Moskovassa turvallista?

Moskova on suurkaupunki, jossa voi vierailla turvallisesti. Arvoesineistä kannattaa kuitenkin pitää hyvä huoli, sillä kaupungissa voi törmätä taskuvarkaisiin. Esimerkiksi taksihuijaukset ovat myös tavallisia, eli käytä aina virallisia takseja.

Voiko Moskovassa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista, joten suosi pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Moskovassa?

Moskovassa on tapana jättää juomarahaa varsinkin ravintoloissa. Noin 10 prosenttia ravintolalaskun summasta on sopiva määrä.

Millainen on Moskovan hintataso?

Moskovassa hintahaitari on valtava. Matkailijoille on tarjolla niin luksusta kuin edullisempiakin palveluita. Yleisesti ottaen Venäjän hintataso on Suomea halvempi, ja Moskovastakin voi löytää esimerkiksi hyvin edullisia ravintoloita.

Mikä on aikaero Suomi-Venäjä?

Talvisin Moskovan aika on tunnin edellä Suomen aikaa, mutta kesäisin aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Moskova?

Välimatka on noin 890 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka