Dollar autonvuokraukset kaupungista Madrid

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Madrid

Madrid, Espanja
3. joulukuu — 10. joulukuu
Madrid, Espanja
su 3/12
Keskipäivä
su 10/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Madrid Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Madrid, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Dollar

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Madrid

Onko vuokraamolla Dollar toimipistettä kentällä Madrid-Barajas lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikka kentällä Madrid-Barajas lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Terminals 1 And 4.

Tarjoaako Dollar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Madrid?

Dollar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Madrid. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Dollar peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Dollar, kun vierailet kaupungissa Madrid kuukauden joulukuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 64 €/päivä, Keskikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Dollar kaupungissa Madrid joulukuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Dollar autonvuokraustarjouksia kaupungissa Madrid niinkin alhaiseen hintaan kuin 64 €/päivä, mikä on halvin Keskikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen joulukuu aikana.

Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Madrid?

Vuokraamolla Dollar on 11 toimipistettä kaupungissa Madrid. Käyttäjiemme mukaan suosituin Dollar toimipiste kaupungissa Madrid sijaitsee osoitteessa Terminals 1 And 4. 57 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Dollar auton kaupungissa Madrid teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Madrid hinnat?

autoa Madrid hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Madrid?

marraskuuta 2023 alkaen 200 toimijaa on valittavissa autoa Madrid osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Madrid?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Madrid. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Madrid?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Madrid. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Madrid

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.