Dollar autonvuokraukset kaupungista Madrid

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Madrid

Madrid, Espanja
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
Madrid, Espanja
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Madrid Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Madrid, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Madrid

Jokaisella Dollar autovuokraamon toimipisteellä kentällä Madrid tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Dollar on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Kyllä, vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikka kentällä Madrid-Barajas lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Terminals 1 And 4.

Dollar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Madrid. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Dollar peruutuskäytännöistä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 56 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Dollar kaupungissa Madrid syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Dollar autonvuokraustarjouksia kaupungissa Madrid niinkin alhaiseen hintaan kuin 56 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Vuokraamolla Dollar on 8 toimipistettä kaupungissa Madrid. Käyttäjiemme mukaan suosituin Dollar toimipiste kaupungissa Madrid sijaitsee osoitteessa Terminals 1 And 4. 54 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Dollar auton kaupungissa Madrid teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Madrid

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Dollar? Vertaile muiden suosittujen Madrid autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia