Autonvuokraukset Jamaikalla

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Jamaikalla? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Montego Bay, Jamaika
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Montego Bay, Jamaika
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokraa auto läheltä kohteen Jamaika suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Jamaika

Autonvuokraus Jamaika

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Jamaika, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Jamaika, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Classique Car Rentals vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 12 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Kingston on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Kingston löytyy myös 1 Classique Car Rentals autonvuokrauksen keskus.

Ihmiset ajavat yleensä vasemmalla puolella tietä maassa Jamaika. Jos matkustat kohteeseen Jamaika maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Jamaika on rankattu 85/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Jamaika on saanut teiden laatupisteiksi 3,6. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Jamaika sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

0,80‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Jamaika. Maassa Jamaika asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Jamaika alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Mitä autonvuokraukseen maassa Jamaika tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Compact. Itse asiassa 100 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 40 € päivässä.

Viime viikosta alkaen kohteessa Jamaika bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,46 € per litra. Tietojemme mukaan maan Jamaika polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Algeria bensa maksaa halvimmillaan 0,30 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,72 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Jamaika

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Jamaika

Tutustu alueen Karibia muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Karibia

Aloita matkan suunnittelu - Jamaika


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Jamaika käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Jamaika antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Jamaika tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Jamaika, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Jamaika vuokra-autoille.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Jamaika vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.