Autonvuokraukset kentällä Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hurghada, Egypti - Hurghadan kansainvälinen lentoasema (HRG)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Hurghada, Egypti - Hurghadan kansainvälinen lentoasema (HRG)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Kun haluat vuokrata auton Hurghadan lentokentältä Egyptistä, sinulla on yleensä oltava voimassa oleva, kansallisen viranomaisen myöntämä ajokortti. Autovuokraamot edellyttävät usein, että kortti on ollut voimassa vähintään 1–2 vuotta ennen autonvuokrausta. Lisäksi sinulta edellytetään kansainvälistä ajokorttia. Vuokra-autoa noutaessasi autovuokraamot pyytävät toisinaan sinulta myös vuokrauksesta ennalta saamaasi tositetta tai varausvahvistusta. Hurghadan lentokentän autovuokraamot edellyttävät vuokra-auton kuljettajilta vaihdellen vähintään 22–25 vuoden ikää. Vastaavasti vuokrauksen enimmäisiäksi ilmoitetaan yleensä 65–99 vuotta. Ikärajaan voi vaikuttaa auton tyyppi. Vuokraamot saattavat myös periä nuorilta, alle 25-vuotiailta kuljettajilta, nuoren kuljettajan lisää. Hurghadan lentokentän autovuokraamot edellyttävät sinulta usein myös passia tai asuinmaasi henkilökorttia. Lisäksi tarvitset luottokortin. Joihinkin autotyyppeihin saatetaan vaatia kaksikin luottokorttia. Hurghadan lentokentän autonvuokraus ei sen sijaan yleensä onnistu pankkikortilla tai käteisellä. Autovuokraamoiden omat kortit saattavat kelvata. Luottokorttia tarvitaan auton vuokran maksamisen lisäksi vuokrauksen ajaksi kortilta varattavaa vakuusmaksua varten. Saat vakuuden takaisin, kun palautat vuokra-auton ajallaan ja muutoinkin sopimuksen mukaisesti. Huolehdithan, että sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat mukanasi.

Hurghadan lentokentän autovuokraamoiden hintoihin sisältyy yleensä peruskolarivakuutus, johon kuuluu myös varkausvakuutus. Joillakin vuokraamoilla autonvuokrauksen hintaan sisältyvät rajoittamattomat kilometrit. Toisilla kilometrimäärää on puolestaan rajoitettu, mutta lisämaksusta voi ajaa enemmän. Lisämaksusta Hurghadan lentokentän vuokraamoiden tarjoamiin vuokra-autoihin voi saada esimerkiksi lisäkuljettajan, navigointijärjestelmän, turvakaukalon, lastenistuimen tai Wi-Fi-yhteyden. Lisävarusteita ja -palveluita on hyvä tiedustella etukäteen ja niiden saatavuus voi vaihdella. Huomaathan, että Hurghadan lentokentän autovuokraamot edellyttävät yleensä auton palauttamista täydellä tankilla. Auton palauttamisesta vajaalla tankilla peritään lisämaksu.


0

Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Alamo

1 sijainti

Autounion Car Rental

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

National

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Hurghadan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hurghadan

Autonvuokraukset kentällä Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Citroen C-Elysée on halvin vuokra-auto kentällä Hurghada lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo Budget tarjoaa Citroen C-Elysée autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 24 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon Budget Citroen C-Elysée mallille on 19 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Hurghada lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Egyptin


Tutustu alueen Hurghadan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Hurghadan

Aloita matkan suunnittelu - Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.