Autonvuokraukset kentällä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sharm el-Sheikh, Egypti - Ophira (SSH)
4. heinäkuu — 11. heinäkuu
Sama palautus
Sharm el-Sheikh, Egypti - Ophira (SSH)
ma 4/7
Keskipäivä
ma 11/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä autonvuokraustiedot

Jos haluat vuokrata auton Sharm El Sheikh Ophiran lentokentältä, tarvitset mukaasi ajokortin, joka on ollut sinulla vähintään vuoden ennen vuokrausta. Lisäksi tarvitset kansainvälisen ajokortin ja passin. Vuokra-auton mahdollisilta lisäkuljettajilta edellytetään samoja asiakirjoja. Vuokraamo saattaa myös vaatia esimerkiksi verkkosivuilla tehdystä autonvuokrauksesta varausvahvistusta autoa noudettaessa. Lisäksi autovuokraamot edellyttävät vuokraajan nimissä olevaa luottokorttia, joidenkin autoluokkien autoihin jopa kahta. Pääsääntöisesti esimerkiksi debit-kortteja tai käteistä ei hyväksytä maksuvälineeksi. Jos vuokraamo hyväksyy käteiskortin maksuvälineenä, voi se silti vaatia luottokorttia vakuuden maksamista varten. Yleensä autovuokraamot varaavat luottokortilta vuokrauksen ajaksi vakuuden varkauden ja auton vahingoittumisen varalle. Saat summan takaisin, kun palautat auton sopimuksen mukaan ja vahingoittumattomana. Vuokra-auton kuljettajalta vaadittava ikä riippuu autovuokraamosta. Myös auton tyyppi saattaa vaikuttaa ikärajaan. Vaadittu vähimmäisikä voi olla 20 tai jopa 25 vuotta ja enimmäisikä puolestaan esimerkiksi 65 tai 99 vuotta. Nuorilta 20–25-vuotiailta kuljettajilta peritään myös usein lisämaksu. Vuokraajan vastuulla on varmistaa, että hänellä on matkalla mukana kaikki autonvuokrauksessa tarvittavat asiakirjat.

Sharm El Sheikh Ophiran lentokentän autovuokraamoissa osa palveluista sisältyy auton vuokrahintaan. Tavanomaisesti tällaisia palveluita ovat ainakin kolari- ja varkausvakuutus. Lisämaksusta voit esimerkiksi pienentää kolari- ja varkausvakuutusten omavastuuosuutta, saada lastenistuimen, Wi-Fi-verkon, GPS-navigointilaitteen tai vaikka lisäkuljettajan autolle. Lisämaksusta myös nuoret 20–25-vuotiaat kuljettajat voivat usein ajaa autoa, auton tyypistä riippuen. Vuokrahintaan sisältyy yleensä vain tietty ajokilometrimäärä. Jos tiedossasi on todella pitkä automatka, saatat joutua maksamaan ylimääräisistä kilometreistä ekstraa. Myös aukioloaikojen ulkopuoliset vuokra-autojen noudot ja palautukset ovat usein lisämaksullisia palveluita. Tiedustele myös rohkeasti muita tarvitsemiasi palveluita, kuten päivystysnumeroa, johon voit soittaa hätätilanteessa vaikka vuorokauden ympäri.


Vuokraa auto läheltä kohteen Sharm el-Sheikhin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sharm el-Sheikhin

Autonvuokraukset kentällä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Sixt Hyundai Accent malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Ophira lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 33 €/pvä vuokraamosta Sixt. Vuokraamon Sixt Hyundai Accent autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 30 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Ophira lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.

Saapumispäiväsi on paras aika vuokrata auto kentältä Ophira lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 32 € per päivä, kun varaat samana päivänä. Olemme havainneet, että marraskuu on paras aika vuodesta löytää halpoja vuokra-autoja kentältä Ophira lentokenttä. 34 € per päivä on keskimääräinen vuokra-auton hinta kuun marraskuu aikana.

Perustuen 1 arvosteluun ja keskimääräisin arviopisteisin 10, Avis on suosituin autovuokraamo kentällä Ophira lentokenttä. 14 % käyttäjistämme päätti varata halvan vuokra-auton vuokraamosta Avis kuluneen vuoden aikana. Myös vuokraamo Sixt, joka on hyvämaineinen vuokrausyritys kentällä Ophira lentokenttä tarjoaa halpoja vuokra-autoja. 3 arvostelijaa antoi vuokraamolle Sixt asiakasarviopisteitä keskimäärin 7,3.

Autonvuokraus kentällä Ophira lentokenttä maksaa keskimäärin 60 €/pvä. 344 € on tällä hetkellä keskimääräinen vuokra-auton hinta yhden viikon ajaksi. Autonvuokraus kentältä Ophira lentokenttä kuukaudeksi maksaa keskimäärin 801 €. Pidä mielessä, että hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä autovuokraamosta vuokraat auton, ja mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.


Tutustu alueen Sharm el-Sheikhin muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Sharm el-Sheikhin

Aloita matkan suunnittelu - Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.