Autonvuokraukset kentällä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sharm el-Sheikh, Egypti - Ophira (SSH)
10. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Sharm el-Sheikh, Egypti - Ophira (SSH)
ti 10/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä?

Datamme perusteella Nissan Sunny on suosituin vuokra-auto lentokentällä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä.Käyttäjämme ovat löytäneet Nissan Sunny vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 13 €/pvä lentokentällä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 28 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto lentokentällä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä on Renault Kadjar keskimääräisen hinnan ollessa 56 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 19 €/pvä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Ophira lentokenttä?

57 % käyttäjistämme etsivät luokan Pienikokoinen autoja kentällä Ophira lentokenttä, mikä tekee niistä suosituimman ajoneuvotyypin. Avis on suosituin vuokraamo kentällä Ophira lentokenttä, joka tarjoaa Pienikokoinen vuokra-autoja. Käyttäjämme ovat löytäneet Pienikokoinen autonvuokraustarjoksia kentältä Ophira lentokenttä Avis tarjoamana jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 21 €/pvä. Jos etsit luokan Pienikokoinen autoja Nissan Sunny sekä Nissan Sentra ovat suosituimmat automallit.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Ophira lentokenttä?

Saapumispäiväsi on paras aika vuokrata auto kentältä Ophira lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 32 € per päivä, kun varaat samana päivänä. Keskimääräiset viikonloppuvuokrahinna kentällä Ophira lentokenttä ovat 48 € per päivä ja viikonpäiviksi vastaavasti 49 € per päivä. Olemme havainneet, että marraskuu on paras aika vuodesta löytää halpoja vuokra-autoja kentältä Ophira lentokenttä. 34 € per päivä on keskimääräinen vuokra-auton hinta kuun marraskuu aikana.

Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraukseen Sharm El Sheikh Ophiran lentokentältä?

Jos haluat vuokrata auton Sharm El Sheikh Ophiran lentokentältä, tarvitset mukaasi ajokortin, joka on ollut sinulla vähintään vuoden ennen vuokrausta. Lisäksi tarvitset kansainvälisen ajokortin ja passin. Vuokra-auton mahdollisilta lisäkuljettajilta edellytetään samoja asiakirjoja. Vuokraamo saattaa myös vaatia esimerkiksi verkkosivuilla tehdystä autonvuokrauksesta varausvahvistusta autoa noudettaessa. Lisäksi autovuokraamot edellyttävät vuokraajan nimissä olevaa luottokorttia, joidenkin autoluokkien autoihin jopa kahta. Pääsääntöisesti esimerkiksi debit-kortteja tai käteistä ei hyväksytä maksuvälineeksi. Jos vuokraamo hyväksyy käteiskortin maksuvälineenä, voi se silti vaatia luottokorttia vakuuden maksamista varten. Yleensä autovuokraamot varaavat luottokortilta vuokrauksen ajaksi vakuuden varkauden ja auton vahingoittumisen varalle. Saat summan takaisin, kun palautat auton sopimuksen mukaan ja vahingoittumattomana. Vuokra-auton kuljettajalta vaadittava ikä riippuu autovuokraamosta. Myös auton tyyppi saattaa vaikuttaa ikärajaan. Vaadittu vähimmäisikä voi olla 20 tai jopa 25 vuotta ja enimmäisikä puolestaan esimerkiksi 65 tai 99 vuotta. Nuorilta 20–25-vuotiailta kuljettajilta peritään myös usein lisämaksu. Vuokraajan vastuulla on varmistaa, että hänellä on matkalla mukana kaikki autonvuokrauksessa tarvittavat asiakirjat.

Mitä palveluja Sharm El Sheikh Ophiran autovuokraamot tarjoavat?

Sharm El Sheikh Ophiran lentokentän autovuokraamoissa osa palveluista sisältyy auton vuokrahintaan. Tavanomaisesti tällaisia palveluita ovat ainakin kolari- ja varkausvakuutus. Lisämaksusta voit esimerkiksi pienentää kolari- ja varkausvakuutusten omavastuuosuutta, saada lastenistuimen, Wi-Fi-verkon, GPS-navigointilaitteen tai vaikka lisäkuljettajan autolle. Lisämaksusta myös nuoret 20–25-vuotiaat kuljettajat voivat usein ajaa autoa, auton tyypistä riippuen. Vuokrahintaan sisältyy yleensä vain tietty ajokilometrimäärä. Jos tiedossasi on todella pitkä automatka, saatat joutua maksamaan ylimääräisistä kilometreistä ekstraa. Myös aukioloaikojen ulkopuoliset vuokra-autojen noudot ja palautukset ovat usein lisämaksullisia palveluita. Tiedustele myös rohkeasti muita tarvitsemiasi palveluita, kuten päivystysnumeroa, johon voit soittaa hätätilanteessa vaikka vuorokauden ympäri.


0

Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Europcar

1 sijainti

Budget

2 sijaintia

keddy by Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Sharm el-Sheikhin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sharm el-Sheikhin

Autonvuokraukset kentällä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä hinnat?

autoa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 16 toimijaa on valittavissa autoa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä?

Eri maissa, myös kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Egyptin

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Egyptin eri alueilta, kuten Kairo, Hurghada ja Aleksandria

Tutustu alueen Sharm el-Sheikhin muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Sharm el-Sheikhin

Aloita matkan suunnittelu - Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä.

Voinko etsiä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.