Oivalluksia
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset lentokentällä Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
ke 31/7
la 3/8

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Keskimääräiseen hintaan 79 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 32 €/pvä), Mitsubishi Outlander vuokra-autot lentokentällä Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Kia Carnival vuokraaminen lentokentällä Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 93 €/pvä (54 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Canberra lentokenttä?

Suosituimmat vuokra-autotyypit kentällä Canberra lentokenttä ovat Maasturi. 36 % käyttäjistämme haki Maasturi vuokra-autoja kentällä Canberra lentokenttä kuluneen vuoden aikana. Mitsubishi Outlander ja Mitsubishi Montero ovat suosituimmat vuokrattavat automallit luokassa Maasturi. Alamo on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Maasturi ajoneuvoja kentällä Canberra lentokenttä. 59 € per päivä on halvin hinta vuokrata Maasturi vuokraamolta Alamo.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Canberra lentokenttä?

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Canberra lentokenttä on saapumispäivänä hintojen ollessa keskimäärin 27 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Canberra lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 44 €/pvä ja arkipäiviksi 35 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun syyskuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 32 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Canberra lentokenttä?

Alamo on suosituin autovuokraamo kentällä Canberra lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Alamo keskimääräiset arviopisteet ovat 8,0 perustuen 42 arvosteluihin. Edellisen vuoden aikana 27 % käyttäjistämme valitsi vuokraamosta Alamo auton. Muita kentän Canberra lentokenttä suosittuja autovuokraamoja ovat Sixt pisteillä 8,2 perustuen 8 arvosteluihin sekä Thrifty pisteillä 6,5 perustuen 7 arvosteluihin.

0

Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,5
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

6,0

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

7,7

Value

7,7

East Coast Car Rentals

1 sijainti

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,2

Value

8,3

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,8

Value

6,0

Autonvuokraukset kentällä Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

autoa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

heinäkuuta 2024 alkaen 17 toimijaa on valittavissa autoa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ke 31/7
Keskipäivä
la 3/8
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä osuvampia hakutuloksia Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä (CBR) kentälle

Tutustu suosittuihin autovuokraamoihin kohteessa Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä